ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray - SC Braga | 21.45 | Star Tv | 2 Ekim

ben yektanın kesin macta oynayacağını düsünüyorum sağ kanatta.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray - SC Braga | 21.45 | Star Tv | 2 Ekim

Aciklamalara göre böyle cikacagiz gibi. Avantaj olabilir diye düsünüyorum. Sadece hamle yapma konusunda sikinti yasayabiliriz.

74769.png

Bu sistemi seviyorum. En dikkat edilecek nokta Melo-Selçuk ikilisi. Günlerinde oldular mı hiç bir sıkıntı çıkmaz.

Elmander-Umut olsa çok daha iyi olacaktı..

Bu kadro pres açısından zayıf kalabilir..Burak-Amrabat pres bakımından ne yazık ki eksik bırakıyorlar takımı...

Rakibin de en önemli özelliği hızlı kanat adamları....

Kolay olmayacak ama taraftar ile alırız maçı bir şekilde.....

Elmanderin olmaması bence cok kotu. Cogu kişiye gore farklı olsada özellikle kendi sahamızda rakibe baskı kurmak istiyosak elmander buraktan 2 kat daha iyi bu konuda. Bu noktada takım gucsuzleşti ama amrabat hamit olayı takımı iyi etkileyebilir. Amrabat sag kanatta daha iyi oynuyo daha rahat calım atıyo cizgiye inebiliyor ve emre de takıma gerekeli pres gucunu ve tempoyu getirecektir.

5. katogori biletler açılmış tekrar

Yahu boyle bir mac oncesinde zehirlenme fln olmamalı. Dikkat edilmeli biraz ya.

Hamit'in oynamayacak olması kötü olmuş.

3 atarız

biletler ne durumda bileniniz var mı ?

statta olmayı çok isterdim ama yine gidemiyorum of of

Re: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray - SC Braga | 21.45 | Star Tv | 2 Ekim

Kimler oynamıyor son durum bilgisi alabilir miyim

Yani ne diyecegimi tam olarak bilmiyorum. Hangi seviyede oldugumuzu 3 asagi 5 yukari görecegimiz bir mac. Cekincelerim var tabiki.

Takima da cok güveniyorum ama zayif noktalarimiz kesinlikle var. 96-00 kadrosunun daha az zayif noktasi vardi.

O yüzden bos keseden sallamamak lazim. Emre´nin oynamasi avantaj olacak bence.

Umut Burak ikilisi de kaderimizi cizecek diye düsünüyorum. Insallah becerikli olurlar yarin

Sanki Hamit oynayacakmış gibi.

Unutmadan da ekleyeyim. Biraz da sans yahu. Biraz sans.

Sansli takim olsaydik, kötü oynamamiza ragmen Ordu´ya 4 tane atardik.

Biraz da sans

Muslera

Eboue - Semih - Dany - Hakan

Emre - Melo - Selçuk - Amrabat

Burak - Umut

Unutmadan da ekleyeyim. Biraz da sans yahu. Biraz sans.

Sansli takim olsaydik, kötü oynamamiza ragmen Ordu´ya 4 tane atardik.

Biraz da sans

Ordu bizi herturlu yenerdi o maçta şansla alakası yok. Her pozisyonda ordunun galibiyet istediğini anlıyodun bizimkilerinde akılları başka yerdeydi.

Geri
Üst Alt