ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray - SC Braga | 21.45 | Star Tv | 2 Ekim

Galibiyete olan inancımız tam.İyi düşünün iyi olsun :ka21:

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray - SC Braga | 21.45 | Star Tv | 2 Ekim

Engin reis oynasa nasıl olur? Gerektiğinde ortasahayı üçler gerektiğinde hakan tümörünün bitmek bilmeyen kademelerine girer.Topun ayakta kalmasını da sağlar. Amrabat-Engin kanatları mantıklı olur bence eğer kondisyon açısından sorunu yoksa.

Riise 'yi alsaydık keşke ah :)

Eboue Semih Dany Riise

:) Ne güzel 4 lü oldu dimi.

Kafamdan 3-1 gibi geçiyor ama hadi bakalım.Ciddi bir dürtü geldi şu anda :asd:

Galibiyete olan inancımız tam.İyi düşünün iyi olsun :ka21:

burda iyi düşünen olduğuna inanıyo musun ? ne zaman görsem olumsuz yorumlar.canımı sıkıyo bu durum.yarın selçuğun,melonun ve burağın gecesi olsun.bazılarına da kapak olsun.buna ihtiyaç var.

Kareografiyi çok merak ediyorum.Şampiyonlar ligi yıldızıyla alakalı gibi bişiler duydum ama bilmiyorum.

Engin reis oynasa nasıl olur? Gerektiğinde ortasahayı üçler gerektiğinde hakan tümörünün bitmek bilmeyen kademelerine girer.Topun ayakta kalmasını da sağlar. Amrabat-Engin kanatları mantıklı olur bence eğer kondisyon açısından sorunu yoksa.

aynisini hocayada sordular mac eksigi olur diye korkuyor

bence oynatmicak yarin

burda iyi düşünen olduğuna inanıyo musun ? ne zaman görsem olumsuz yorumlar.canımı sıkıyo bu durum.yarın selçuğun,melonun ve burağın gecesi olsun.bazılarına da kapak olsun.buna ihtiyaç var.

Niye ki ? Sıkıntılı bir durumda falan değiliz.Bence yarın (Allah korusun) yenilmediğimiz sürece iddiamız devam eder gayet.

Takım için galibiyet istiyorum ben.Millet ne düşünürse düşünün kapak mapak gerekmez.

Allah yardımcımız olsun.Vurduğumuz gol olsun.

Niye ki ? Sıkıntılı bir durumda falan değiliz.Bence yarın (Allah korusun) yenilmediğimiz sürece iddiamız devam eder gayet.

Takım için galibiyet istiyorum ben.Millet ne düşünürse düşünün kapak mapak gerekmez.

ben selçuğu,meloyu ve burağı eleştirenler için söyledim.:D

Yemisim Alexi abi..

Yarin bu sezonun en onemli maci var.. Biraz konsantrasyon!!!

Şimdiden dişlerim kamaşmaya saat başı wc ye gitmeye başladım ..

Haydi Galatasaray ! Tarih yazmak senin adına yakışır.!

Bu maçın yanı sıra,

Diğer Man Unt maçınında önemi var.

Geri
Üst Alt