ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: Ynt: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray - SC Braga | 21.45 | Star Tv | 2 Eki

Eder ve Alan cok zorlayacak bizi.

1 puan iyidir.

Ben de onu merak etmiştim tamam Galatasaray kazanır,kaybeder neticede senin düşüncen saygı duyarım da neden her maç tahmini 2-2.Özel bir sebebi mi var? :asd:

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray - SC Braga | 21.45 | Star Tv | 2 Ekim

söyleyecek söz bulamadım artık heyecandan. her düşündüğümde ağzıma gelen tek söz Galatasaray gerisi gelmiyor. anlatmak için kelimeler bulamıyorum. hani aşık olursun tık diye kalırsın ama bir şeyler yapmak istersin kendini açıklamak istersin tam olarak öyleyim bugün. nereye baksam Sarı - Kırmızı uyumu arıyorum. ama diğer aşkların aksine bunu herkesle paylaşmak istiyorum.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray - SC Braga | 21.45 | Star Tv | 2 Ekim

Beyler öyle şifreye girme zart zurt gibi bi hakları yok şifresiz yayınlamak zorundalar .

bu macta Engin oynasa , Amrabat'tan kotu olmaz herhalde

Çok önemli bir maç eğer kazanamazsak gruptan çıkamayız büyük ihtimal.İnşallah kazanırız Hakan Balta ne yapacak o önemli bence.

Burak KOÇ ‏@burAkkoc22

Birileri akşamki maçta Star TV'nin şifre koyacağını iddia ediyordu. Doğus Grubu'nu aradık öğrendik, şifre yok. Maç şifresiz yayınlanacak.

557058_438560086202692_87198313_n.jpg

Burak bugun çok can yakacak

ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray - SC Braga | 21.45 | Star Tv | 2 Ekim

Beyler öyle şifreye girme zart zurt gibi bi hakları yok şifresiz yayınlamak zorundalar .

Nasıl yok, kesinlikle var. Mesela NTV spor sitesinde ki haberi bile UEFA kriterleri nedeniyle ben açamadım Hollanda da yaşadığım için.

Sebebini ise su ornek ile belirteyim. Mesela ben amerika da yasıyorum ve burda yayin haklarini x bir kurulus milyonlarca dolar vererek almis. Fakat ben uydudan macı Star tv sayesinde bedava izleyebiliyorum. O x yayıncı kuruluşu mağdur etmemek için böyle bı kural vardır...

fenayım mideme ağrılar girmeye başladı bir an eve olsun ne olacaksa :o

Yalnız Cluj yenerse bugün Manchester'ı, biz de Manchester'ı bu Arena'dan sağ çıkartmayız :)

Ynt: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray - SC Braga | 21.45 | Star Tv | 2 Ekim

Turkiyeden uydu uzerinden maci izleyecek arkadaslar rahat olsunlar. Eger cihazinizin biss ozelligi var ise kesinlikle yayinin kesilme ihtimali yok.

Geri
Üst Alt