ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray - SC Braga | 21.45 | Star Tv | 2 Ekim

Star'da o adilik potansiyeli var inşallah girmezler reklama.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray - SC Braga | 21.45 | Star Tv | 2 Ekim

Dua edinde o koreografi alex olmasin. Herkesin dilinde

Dua edinde o koreografi alex olmasin. Herkesin dilinde

Olmaz.Alex kim ki bizim ş.ligi maçında ona özel bi kareografi yapalım.En fazla kareografiden önce bi yazı açılır fazla da bişey olmaz.

Burda önemli olan tam kareografi oluşturulurken star tv nin bi şerefsizlik yapması.O potansiyel var onlarda.

Olmaz.Alex kim ki bizim ş.ligi maçında ona özel bi kareografi yapalım.En fazla kareografiden önce bi yazı açılır fazla da bişey olmaz.

Burda önemli olan tam kareografi oluşturulurken star tv nin bi şerefsizlik yapması.O potansiyel var onlarda.

Arayalıp söylesek aslında.

Maç 21:45'te.

21:30 da yayına girseler.Reklamsız gitse sırf yeter bize.

Onların 15 dkkada kazandığı paranın haddi hesabı yok.Şöyle arayıpta kareografi olacağı için reklama gitmeyin tarzı laflar komik kalır onlar için.Zaten Ultraslan onun planlamasını iyi yaptıysa sorun olmaz.Tam santradan bi önceki reklam arasında yaparlar şovu.

Koreografi takimlarin sahaya gelisiyle baslayip istiklal marsimizin sonunda kapatilacak. Merak etmeyin her turlu goruruz

Şimdi zamanda geçmez :D

Onların 15 dkkada kazandığı paranın haddi hesabı yok.Şöyle arayıpta kareografi olacağı için reklama gitmeyin tarzı laflar komik kalır onlar için.Zaten Ultraslan onun planlamasını iyi yaptıysa sorun olmaz.Tam santradan bi önceki reklam arasında yaparlar şovu.

O kadar dert etmeyin be olm. Bir şekilde ayarlanır :ka19:

Tek derdimiz bu olsun. Maçı kazanalım da..

Off be 21:45'e kadar bir ömür var daha. FIFA 13 alacaktım ne güzel uymadı.

ben uyuyorum mac saatine kadar :D

Allahtan seksenler var,yoksa geçmezdi zaman valla.

Dün Leyla ile Mecnun'u izledim sırf bugün izleyip zaman geçirmek için. Birazdan başlarım izlemeye :ka19:

[video=youtube;9FXqiSJXvPA]https://www.youtube.com/watch?v=9FXqiSJXvPA[/video]

sakin olun beyler:)

Orta sahanın solunda Ambrabat, sağında Aydın oldu mu bana göre tüm yük Selçuk ve Melo'ya kalıyor ve bu yükü ikisi kaldıramıyor, orta sahamız oyundan düşünce de zaten arzu edilen Galatasaray sahada olmuyor.

Bana göre orta saha için Ambrabat yeterli sağdaki oyuncu zaten Hamit ama o olmayınca ilk tercihimiz Aydın olmamalı. Emre Çolak, Yekta, Ş.L. maçlarında Engin bu gibi alternatifler öncelikli olarak düşünülmeli.

Son 210dk. !

BU MAÇ HALA TAKTİK KONUŞMANIN anlamı yok.

taraftar-fatih terim-futbolcular ve tek şey yürek. gerisi palavradır..

taktik ancak kırmızı kart-önemli bir sakatlık olursa maçta devreye girer.

bu saatten sonra kim oynarsa oynasın. biz tarihi kitaplardan-internet takip etmedik (futbol olarak), kendimiz yazdık kendimiz kahraman olduk veya olmadık.

Geri
Üst Alt