ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray - SC Braga | 21.45 | Star Tv | 2 Ekim

bu maç engının maçı olur o olmayacınca resmen dokuluyoruz kolektıf olarak istedıklerımızı sahaya yansıtamıyoruz

valla ben güvenmiyorum engina, oynarsa bile maksimum 60 dk kalmali sahada.

bu sezon daha ancak 1 resmi mac yapmis bir adamdan bahsediyoruz.

yani genel olarak baktiginda gecen sezondan beri oynamayan bir adamdan bahsediyoruz, 4-5 ay olmustur.

kötü oynayamaz bugun, bu krediye sahip olamaz, bu kredi ona verilemez.

bu yuzden ben cok karisim enginin oynatilmasina.

aydinin oynicaksa, o zaman tamam derim, engin daha iyi derim, hic degilse pas yapar derim.

ama benim tercihim amrabat ve emrenin oynamasi.

hoca istiyorsa amrabati koysun saga, istiyorsa emreyi.

yada degissinler ikidebir.

yektada oynatilabilir

yeterki aydin oynamasin.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray - SC Braga | 21.45 | Star Tv | 2 Ekim

Engin Baytar ‏@EnginBaytar_50 Sahada olmayacagim maalesef , cezami cekiyorum iste , baska hic bir sey diyemem ...

ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray - SC Braga | 21.45 | Star Tv | 2 Ekim

valla ben güvenmiyorum engina, oynarsa bile maksimum 60 dk kalmali sahada.

bu sezon daha ancak 1 resmi mac yapmis bir adamdan bahsediyoruz.

yani genel olarak baktiginda gecen sezondan beri oynamayan bir adamdan bahsediyoruz, 4-5 ay olmustur.

kötü oynayamaz bugun, bu krediye sahip olamaz, bu kredi ona verilemez.

bu yuzden ben cok karisim enginin oynatilmasina.

aydinin oynicaksa, o zaman tamam derim, engin daha iyi derim, hic degilse pas yapar derim.

ama benim tercihim amrabat ve emrenin oynamasi.

hoca istiyorsa amrabati koysun saga, istiyorsa emreyi.

yada degissinler ikidebir.

yektada oynatilabilir

yeterki aydin oynamasin.

Bu sefer de sonradan oyuna girip de canlilik yaratabilecek adam kalmiyor kenarda.

Aydin bugun gol atacakmis gibi bir his var icimde.

Maça yola çıkıyorum şimdi. Ses tellerimi bırakmaya gidiyorum! :f50::f50:

Galatasaray - SC Braga Maçını Gösteren TV Kanalları !

xqaotgvr.jpg

Mac sifreli olursa senin bu yaptigin yasal degil ve forumda yasak haberin olsun :)

Kusura bakmayin arkadaslar. Serefsiz o zaman aylardir beni yemis valla. Ben gercek hesap saniyordum.. Tekrar ozur dilerim...

Koreografi süper olucak, eminim... ,,welcome Tor hell''

ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray - SC Braga | 21.45 | Star Tv | 2 Ekim

Mac sifreli olursa senin bu yaptigin yasal degil ve forumda yasak haberin olsun :)

Yasak olmamasi lazim bence cunku ulusal bir kanalda yayinlaniyor ve sifre sadece uydu uzerinden diger ulkelerden izlenmemesi icin.

Takimimiza o kadar cok güveniyorum ki. Oynayacagimizi, baski kuracagimizi, onlari ezecegimizi cok iyi biliyorum.

Sadece 1-2´lik Fenerbahce maci gibi olurmu diye cekiniyorum. Oyun anlaminda hicbir korkum yok.

Star Türkiye dışında şifreye girer.

beyler kareografı 10 numaraymıs sabırsızlanıyorum

Bu sefer de sonradan oyuna girip de canlilik yaratabilecek adam kalmiyor kenarda.

Aydin bugun gol atacakmis gibi bir his var icimde.

valla aydindan bir cacik olmaz

illa oynicak diyorsa hoca, o zaman amrabati oyynatmasin

hem aydin, hem amrabat cekilmez oluyor

meloda stoperlerin arasina giren bir tip orta saha oldugu icin, selcuk tek basina orta sahada eziliyor.

:happynew: Zamani

Manchester ile Istanbuldaki macimiz, son macimizmi olacak?

Manchester ozamana kadar cikmayi garantilemezse, bir kaza daha yasar Basel vakasindan sonra. :D

Geri
Üst Alt