ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray - SC Braga | 21.45 | Star Tv | 2 Ekim

Bugün orta sahada;

Melo

Selçuk

Aydın

Yekta

Amrabat

Emre

Engin

Riera

bu oyunculardan hangi 4 lü oynasa şaşırmam.

Bence böyle olacak ama bakalım.

..................Melo....................

Amrabat........Selçuk...........Emre

Ben Emre diyorum haa şu sıralar çokta formda olmasa bile mücadele gücü ile orta sahaya dinamizm getirmesi bile bu maçlar için çok çok önemli.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray - SC Braga | 21.45 | Star Tv | 2 Ekim

Bizim televizyon 3D ye uygun değil, görebiliriz dimi kareografiyi ? :D

ekranı siyah tülbentle kapla sorun çözülür.:lol: cine5 zamanını hatırlayanlar bilir.:D

Ben Emre diyorum haa şu sıralar çokta formda olmasa bile mücadele gücü ile orta sahaya dinamizm getirmesi bile bu maçlar için çok çok önemli.

Emrenin defansa olan katkısı,top saklayabilmesi,frikiklerde orta açabilen bii olması,pas organizasyonunda bulunması Emre için artı şeyler.Ama bu maçta en önemli katkısı ne olmalı dersen Hakanın açıklarını kapatması benim için yeterli.İnşallah Hakan da iyi oynarda Emre nin onun açıklarını kapatmasına gerek kalmaz.

bende bazi duyumlar aldim ama duyum paylasimi yasak oldugundan yazamiyorum, su mac öncesi ceza alinmaz.

Emrenin defansa olan katkısı,top saklayabilmesi,frikiklerde orta açabilen bii olması,pas organizasyonunda bulunması Emre için artı şeyler.Ama bu maçta en önemli katkısı ne olmalı dersen Hakanın açıklarını kapatması benim için yeterli.İnşallah Hakan da iyi oynarda Emre nin onun açıklarını kapatmasına gerek kalmaz.

Emre sağda oynayacak tahminimce Ambrabat'tan dolayı soldaki problem daha da ortaya çıktı aslında.

Alex posteri falan diyorlar ama

Alex posteri açacağımıza, doğuda çatışmalarda şehit olan askerlerimiz varken gidip elin takımından ayrılan adamın posterini asmak olmaz bence.

Herkes dramlaştırıyor olayı , sanki alex fakirmiş, işten kovulmuş gibi lanse ediliyor.Hergün zam var, hayat pahalı, fakirlik artıyor.

Zeki Kayahan Çoşkun'un dediği gibi ;

Türkiye'de hak aramak; Alex'in uğradığı haksızlığa itiraz etmekle, elektriğe,doğalgaza yapılan zamlara sessiz kalmak arasında bir şey.. :)

yine orta sahad 4 pas yapamayan bir Gs olmaz umarim sahada

selcuk yine tek basina kalirsa, ayvayi yeriz.

emenike gene atti

2-1 önde spartak celtike karsi.

2 sinide emenike atti :asd:

GS TV de Riberyle Hakan Şükür'ü görünce bi fena oldum :sad007:

GS Tv de maç başlıyor programı başladı bilginize

Emre sağda oynayacak tahminimce Ambrabat'tan dolayı soldaki problem daha da ortaya çıktı aslında.

Bi 11 i görelim ona göre yorum yaparız.Ama kanatlar Amrabat-Emre olacaksa sağ tarafta Amrabat sol tarafta Emre oynamalı.

alex posteri açarlarsa yazıklar olsun

Geri
Üst Alt