ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

Yok abi olmaz bu takımdan. Kapanan takıma gol atamıyoruz. 33 tane beleş gol attı diye Burak 'ı alıp gelirsen olacağı o. O allahın belası top ayakta tutup beni fitil etmek için değil şut çekmek için var. Be insafsız arkandaki adam senle topun arasına nasıl girdi. Bana kimse sebep üretmesin, kapanan takıma gol atamıyoruz. Top oynama üstünlüğü, fazla pas marifet değil. 2 tane yedik, istediğin kadar top oyna.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

biz bu grupta 4, oluruz açık ve net..

Direkten dönen bir top var ama buna rağmen rakibe diş geçirdiğimiz söylenemez.

Malesef savunmaya yerleşen rakipleri açamıyoruz.

İşin özü gücümüz yetmedi Braga'yı yenmeye.

..

85. dakikada sanki 3-0mış gibi gol atma ihtimali bitmiş başarılar gelir geçer diye başlayanların adı da taraftar işte.

Cl tarihinin en kek grubunda birakin puan almayi daha gol bile atamadik.

Yazik gunah armamiza.

transfere harcanan 30 milyon euroyau cope attigimizin kaniti bu mac.

Mağlubiyeti hakeme yüklemek yanlış olur ama abi yeter lan.Kaç maçtır avrupada ne çekiyoz bu hakemlerden ben anlamadım.Ofsayt yok Burakın pozisyonunda ofsayt verrir.Son goldeki açık ofsaytı vermez.Yazık.

Bu arada Riera'yı savunanlara selam olsun:ayatollah: Son golde adam nasıl izlenir gösterdi bizlere.

Ama ileride beğendim.Sol açık olarak oynasın bu adam Amrabat veya Emre'nin yerine.Çok daha iyi onlardan.Geçen seneden daha iyi.

ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-1 SC Braga | İkinci Yarı | StarTv | 2 Ekim

CL butun turk takimlarina cok fazla bunu kabullenmeliyiz. En kotu takimdan bile 2 gol yoyiyorsak yazik biZim futbolumuza. Anamizin ligine devam. Bu oyunla bir umudum kalmadi. Cikanlara girenlere bakin hele hele hele hele hele

burak şu anda sana ettiğim küfürlerle destan olur. şu takımın oyunu senin yüzünden doldur boşalta döndü.

hatirliyormusun hakan sukurlu gunleri ,sisir hakana atarsa o atar .simid onun yerini burak aldi .si doldur bosalttan nefret ediyorum ,terim hala ayni seyi yapiyor...

Sağlık olsun.

Takım cok formsuz,form tutarsak 2 Cluj macını alır şansımızı sürdürürüz.

Şu burak yılmazı yerine kaka veya nene ile çıktığımızı düşünün.

onu bunu bırakında amrabat neden oyundan çıkar anlamadım

Braga bizi rüyadan uyandırdığın için teşekürler.

Çoook abarttık takımı çoook.

İkinci yarı Anadolu takımına döndük. Eboue ve Muslerayı çık gerisi zırt. Yürüyerek 90 dk tamamladılar. Bir tane kabiliyetli oyuıncu yok. 10 numara lazım bu takıma 10

şu ntvspordakiler nasıl mutlu yani öyle küfür edesim var ki.

lan koşmayan 10 numara getirin şu takıma.gördük presi hiç bir moka yaramıyor.

Bu arada Selçuk'a birisi bütün topları Burak denen kişiye atmak zorunda değilsin desin.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-1 SC Braga | İkinci Yarı | StarTv | 2 E

Kötü gün taraftarlarına da gün doğdu...

Yönetime Sallayın

Transferlere Sallayın

Amrabat'a Sallayın

Forvetlere Sallayın

Hatta istifaya davet edin buyrun sahne sizin... İyi geceler

Soyleyecegim tek sey ... Burak ile olmuyor.

Geri
Üst Alt