ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

amrabat ve burak dünya çapında adamlar diye alındı ve bu taraftar yedi bunu. amrabat kim burak kim

gecen sene dünya çapında bir ligde oynayıp şampiyon olduğumuzu mu sanıyorsun?

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

Nerde o kenardan takimi yöneten Fatih Terim. Hocamizi severim dakika 70 den sonra izleyebildim ama benim baktigim süre Fatih Terim takimi gaza getirmedi eskisi gibi. mac icinde ve devre arasinda biraz daha sertlik bekliyorum eski Fatih Terim gibi

Anlamsız verkaçlar Burak'ın top'un üstünden atlama huyu yüzünden yenilen gol..

Adamlar'ın boşluk vermemesi,yakaladıkları 2 pozisyonu direklerden geçirmesi..

Vee.. Kaçınılmaz son..

İyi oynamıyoruz takım halinde.

AW: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ekim

En berbati taraftardi bugün

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-1 SC Braga | İkinci Yarı | StarTv | 2 E

ne finali ? Adamlar 11 kisi arkada bekledi..

olacak saglik olsun.. Yapilan transferler Unal Aysala selam olsun.. Melonun bukadar beklemesi.. Amrabata 8,5 milyon odenmesi..

Adam gibi topclass oyuncu almadik..

cluju 2 kere yendinmi bak bakiyim neoluyor..

Sence yenermiyiz, yenebilecekmiyiz ?

Kendi sahamızda braga gibi şampiyonlar liginin en alt takımlarından birine yenildik tam anlamıyla rezillik.Bunun en büyük sorumlusu cimri yönetimdir.Çok mu zordu şu takıma üst düzey forvet+kanat ve Kolo Toure'yi almak vizyonsuz adamlar.

Muslera, dany, eboue gerisi 5 para etmez ayrıca oraya giden taraftarda aynı sekilde ulan bagırmıcanız ne seyime gidiyonuz maca

o değilde ne heycan var ne bişey artık.hissizleştim maçları izlerken.tat alamıyorum artık.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-1 SC Braga | İkinci Yarı | StarTv | 2 E

burak melo, bitmis arkadas.. bu nedir yaa.. allahtan melo bi senelik kiralik...

Braga bizi rüyadan uyandırdığın için teşekürler.

Çoook abarttık takımı çoook.

İkinci yarı Anadolu takımına döndük. Eboue ve Muslerayı çık gerisi zırt. Yürüyerek 90 dk tamamladılar. Bir tane kabiliyetli oyuıncu yok. 10 numara lazım bu takıma 10

ben o işi ordu yaptı sanıyordum...

Selçuk Melo yok arkadaş inanılmaz kötüler Ünal Aysalada selam olsun bak işte bu senin transfer politikanın eseri.

kapanan savunmaları KAKA açar GERRARD açar SİLVA açar malesef bizde öyle biri yok olmadığı gibi o tarz adamda yok

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | İkinci Yarı | StarTv | 2 E

kareografi yaptıgımız maclar cacık oluyo

Istemiyorum 55.000 kisilik stad.. Seyirci tiyatro seyrediyor.. Ver bana kutu gibi 20.000 kisilik stad deli gibi macin icinde olsunlar.. Bu 55.000 e degismem..

biz niye bu oyun yapisini denemiyoruz? Topu rakibe verip, saglam durup.. Siz oynayin biz kontra atak yapalim? Dedigimiz gibi oldu kontrayla bitirdiler isi..

o kadar yatırım yaptık bide inşallah sonumuz beşiktaş gibi olmaz

Sinirden ne diyeceğimi bilemiyorum...

Offf Offf Offff

baskı falan kurduğumuz yok.orta alanda topu sağdan sola soldan sağa çevirmek futboldan soğuttu beni.forvetler gömülmüş stoperlerin arasına bizimkiler de orta alanda paralel pas yapıp duruyolar çok sıkılınca da uzun top geçerse ne ala...

bu arada melo lütfen defol git tatil yap tek sevindiğim buna o hayvani bonservisleri vermemiş olmamız...götünü kaldıramıyo lan adam! kaptırdığı topları ben sayamadım

yaziklar olsun siz taraftar degilsiniz

daha hiçbişey bitmedi.toplayabildiğimiz kadar puan toplamalı,sonrada durama bakmalıyız..lig için bu kadro yeterli..

Geri
Üst Alt