ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

Yahu baskı falan yok.Adamlar sana izin verdiği kadar oynuyorsun.

Bununda sebebi ne Selçuk nede Melodur.Bunun sebebi sahada ne yapacağını bilemeyen yetersiz kanat ve forvet oyuncularıdır.Bunada yol açan beceriksiz yönetime selamlarımı gömderiyorum.

Şu Galatasaraydaki potansiyeli bragaya,beta barisov,cluj gibi takımlara versen harikalar yaratır.o yüzdende yöneticilerin yatacak yeri yok.

Bakalımkör taraftar hakan baltada yoktu kime sallayacak.Malum Aydında maçta kötünün en iyisiydi.

Hocam hakan balta olsaydı soldan gelen 6-7 ortanın hiçbiri olmazdı.Bulduğumuz şu poziyonların yarısını bile bulamazdık.Anla halimizi işte

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

tamam takım oynamadı yürüyerek oynadı hemde ,fatih hoca oyuna bence geç müdahale etti,taratar ve hakem rezildi ama lütfen yorum yazarken ulan bu yorumu yazan herhalde fenerli dedirtirmeyin insana

burak ne yaptida buraki savunuyosunuz,3 forvetimizi topla bir tane milito etmez siz hala ruyalar aleminde dolasin,burak 3tane net top geldi bugun,atacaksin kardesim bitanesini neden bahsediyosunuz siz.

Büyük golcü Burakcılar nerde?

Burdayım.

Tek kötü Burak mıydı yahu.

Umut hiç görünmedi

Burak cabaladı atamadı

Her adamı 1-2 mac oynayamadı diye asarsak oyuncu kalmaz piyasada.

hiç bir sey oynamadık.

2 maç ordu-braga... bir tek net pozisyona girebildik m??? hayır

Cluj maçlarından mutlak 6 puan yoksa 3.lük bile hayal.

taraftar REZİLLL burak yılmaz REZİLLLL maçın en iyi oyanayanı aydın böle şey mi olur ??? muslera da olmasa nolcak kimbilir?

Maçın en iyisi Eboue ve Muslera. Gerçi başka iyi olan da yoktu.

takım iyi, herkes elinden geleni yapıyor. ben kimseye kızmıyorum. ancak hocanın biraz daha orta sahayı kalabalık tutup tek forvete dönmesi lazım. bu oyun anlayışıyla devam edersek kalan maçlardan en çok 1 puan alırız.

cluj maçlarından minimum 4 puan alırsak işimiz son maça kalır. braga yı orada yenebiliriz ama en kötü üçüncü olsak razıyım artık.

3. hafta Cluj'u yensek, Manu Braga'yı yense, 9-3-3-3 puanlarla ikinciliğe oynarız.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-1 SC Braga | İkinci Yarı | StarTv | 2 E

Oynanan oyundan memnun musun abi ?

Oyun doyurucu değildi elbet, bu takımdan beklentiler çok daha yüksek tabi ama Son 2 maçta da verdiğimiz tüm pozisyonlar gol oldu neredeyse ve tonlarca gol kaçırdık. Oynadığımız takımlar da ligimizin 3. sü ve Portekiz Liginin 3.sü.. Onlara karşı bu kadar pozisyon bulmak fena da oynamadığımız manasına gelir..

Braga iyi kapandı bizim top süremeyen yamuk yumuk paslar veren oyuncularımız yüzünden doğru düzgün atak bile yapamadık doldur boşalt bu takımın başvurduğu bir şey değildi sürekli orta yapmalar falan orta sıfırdan yapılır o kadar geniş açıdan yaparsan rakip pozisyonunu alıp rahatça karşılar.

Nasıl ders verdi? 11 kişi defans mı ders? Beceriksizliğimize, kıt oyun zekamıza kurban gittik.

Evet böyle bir deplasmanda çok iyi bir taktikle,çok iyi bir defans yapıp 3 puanı alıp gittiler.Boşluk verdiler mi?Yok.Hava topu verdiler mi?Yok.Topa sahip olmakla,deli dövüşü gibi saldırmakla,hücum etmekle iyi oynanmıyor kusura bakmayın.

Geçen sene Chealsea Barcelona'yı nasıl 80 dk aciz bir futbolla yendiyse bunlar da aynısını yaptı. Futbolda soğudum. Hakem ise bu gece herkesi küfürbaz etti. Profesyonel bir hakem bu hataları yaparsa altında başka şey ararım.

Kaldı ki Şampiyonlar Liginde bu takım henüz tecrübe kazanmadan bir şey yapamayacağı için UEFA'ya gitmemizi diliyordum hep sanırım gerçek olacak..

Ayrıca başka bir sayfada Melo'nun alternatifi Yekta olmalı dediğimde bikaç bir şey okumuştum. Şimdi sormak gerek Yekta nerede oynadı?

Bu takımın bir çok eksiği var ligde istediğin kadar şov yap burası farklı abi Champions League bambaşka.

braga 3 puan oldu cluja yenilmişti

ozaman durumlar o kadar vahim degil . simdi Cluj'u yenmemiz gerek. Manu'da Braga'yi yener

9 , 3 ,3 ,3 olur. ben simdi 2. olacagimiza inaniyorum. kadromuz ve Burak dediginiz gibi kötü degil , var bir terslik cözemedim. takim kendine gelirse Manu bile basa cikamaz

6 -3-3-0

Puan durumu.Aşırı kötüde değil.

Bir dahaki maçı alırsak

Man Unt'da Yenerse Bragayı

9-3-3-3

olacak.İşte ondan sonrası önemli.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-1 SC Braga | İkinci Yarı | StarTv | 2 E

Oyun doyurucu değildi elbet, bu takımdan beklentiler çok daha yüksek tabi ama Son 2 maçta da verdiğimiz tüm pozisyonlar gol oldu neredeyse ve tonlarca gol kaçırdık. Oynadığımız takımlar da ligimizin 3. sü ve Portekiz Liginin 3.sü.. Onlara karşı bu kadar pozisyon bulmak fena da oynamadığımız manasına gelir..

Yahu adamlar golü attı kapandı.O kadar pozisyon bulmamız normal.Ben hiç beğenmedim oyunu.

lan var ya hala daha o burakı ban savunanlar çıkacak mı acaba :mad: Allahın kazması için şamp ligi düzeyinde sanrafor değil dediğimizde millet üzerimize saldırıyordu burada hiç kimse goygoyculuk yapmasın lan burda Allahın kazması topa kafa vurmaktan aciz lan bir tansini adam bırak gol atmayı çerçeveyi tutturmaz mı be neymiş burak şöyle burak böyle hala çıkıp lafınızı yememek için burakı savunacaksınız dimi burdayım ulan hadi lan burdayım istediğiniz verdiğiniz adresede gelirim hadi :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Geri
Üst Alt