ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-1 SC Braga | İkinci Yarı | StarTv | 2 Ekim

Bire birde calim atacak bir tane adamimiz yok yahu. Sadece kendi etrafinda donerek calim atigini sananlar var. Donuyor kendi etrafinda bakiyor adam gene karsisinda. Calimlamaci eksik calimlamaci. Emre aydin yekta reira. Grubu 3. Bitirsek uefa da bile sikinti yasariz. Kurtaricilarimiza bakim biZim. Bu senenin en iyi transferi dany olmustur. Gersini yolla gitsin derim. Hamittemi diyen olursa onun cook calismasi lazim.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

tek forvet oynamalıyız orası şampiyonlar ligi takımdaki tek adam gecen oyuncu ilk yarı çıkmamalı

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

Bir ara selçuk'u maldonado zannettim

Anladımki.

Seviye yükseldikçe , gürültü azalıyor sanki :)

Bizim için öyle bence.Bjknin Liverpool maçı gibi olacak sandım tribünleri.Hem de 50.000 kişiyle.

Adam gibi bitirici bir forvetimiz olmadığından bu emekler boşa gidiyor.

Hala inanıyorum 2.olabiliriz.

Haftaya yenersek çok iyi olucak.

Puan durumu o kadarda aleyhimize değil.

Nasıl değil yahu.İşimiz çok zor artık.Ama imkansız değil.

Yalnız bu oyunla bu gruptan çıkamayız.

Forumdan biraz ayrılmakta fayda var..

biz cluju yenmeliyiz. manchester da bragayı yenmeli.sonrası bize kalıyo tamamen.

Kendi sahanda Braga gibi takımı yenemiyosan Ş.Liginde başarıdan söz etmiycen. Selçuk İnan Umut Bulut sahada resmen saklanarak oynadılar.

Fenerdeki,

İleriyi zorlayan, dikine giden Orta saha sorunu bizde de var sanırım.

Fatih Terim le CL de basari neredeyse imkansiz bundan 100% eminim

daha hala ogrenmemis CL de farkli TR de farkli oynayacagini

sen turkiye de saldirirsin hep atak atak atak

Lucescu nun dedigi gibi: CL de ilk once gol yemiceksin sonra gol atacaksin

Hoca bunu kafasina soksa iyi olur yoksa 0 puanla biter bu macera

hangi pozisyon kardeş? braga bizden daha net pozisyonlara girdi. Musleraya duacıyız.

Ya Abicim evinde bukadar pozisyon yakalarsan KAYBETMiYECEKSiN, bitti !!

yine bakıyorum herkes oyunculara, Fatih hocaya filan başlamış saydırmaya. Yahu hiç biriniz izlemedi mi maçı? 5 hakemi de sayarsak avrupada daha kaç maç 16ya 11 maç oynayacağız?

forvetinde burakla umut varsa, allah muhafaza sıfır gol sıfır puanla bitirebiliriz bu grubu

baskı falan kurduğumuz yok.orta alanda topu sağdan sola soldan sağa çevirmek futboldan soğuttu beni.forvetler gömülmüş stoperlerin arasına bizimkiler de orta alanda paralel pas yapıp duruyolar çok sıkılınca da uzun top geçerse ne ala...

bu arada melo lütfen defol git tatil yap tek sevindiğim buna o hayvani bonservisleri vermemiş olmamız...götünü kaldıramıyo lan adam! kaptırdığı topları ben sayamadım

once yazini begendim

sonra Melo konusda okuyunca bastik eksiyi.

Arkadasim kendin soyluyorsun forvetler gomulmuis defansa.Melo ne yapsin bir tane topa cikan oyuncu yoktu.her bri bir koseye ceklims.izlemedinizmi?

Fatih Terim le CL de basari neredeyse imkansiz bundan 100% eminim

daha hala ogrenmemis CL de farkli TR de farkli oynayacagini

sen turkiye de saldirirsin hep atak atak atak

Lucescu nun dedigi gibi: CL de ilk once gol yemiceksin sonra gol atacaksin

Hoca bunu kafasina soksa iyi olur yoksa 0 puanla biter bu macera

Ah şanssızlık ama

Man Unt Direkten dönmese

Aydın'ın şutu gol olsa.ahh

biraz hızlı oynasak topu ayagına alan öldürüyor kesin pas verecem die yırtınıyor millet ya lan az ara pas at az koşu yapın hep kanatlara dönüyorlar orta orta :mad:

Geri
Üst Alt