ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

Şampiyonlar liginden bu sene birşey beklemeyin. Yeni nesil tecrübe kazanıcak :) Ama öyle her sene üstüne koyarak da olmaz. Aniden bir sezon hem kadro oturur hem oyun oturur. Bunun tek şansı istikrar. Bildiğim kadarıyla Fener yeniden avrupaya çıkışının 4.senesinde ŞL de çeyreğe kaldı. Bu sene üçüncülük artı avrupa liginde gidebildiğin yere kadar gitmek en olası gözüken ki o bile olmayabilir 2 cluj maçında galibiyet alamazsak

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

..

diger forvetler pozisyone bile giremedi , hic giremeyen hic atamaz

ama Burak bu aksam kacirdiysa gider oteki mac Cluj'e atar

Hiç birşey olmaz bu adamdan boşuna ümitlenmeyin.

Geçen hafta Ordu'ya atamadı, önümüzdeki maçta da atamaz.

Bu maçta Burak yerine Sow gibi bir oyuncu olduğunu düşünün, adam bitirici. Gelenlerden birini atardı yada attırırdı muhakkak. Burak'un futbol zekası sıfıra yakın malesef.

yazıklar olsun be adam bir tanesinde çerçeveyi tutturur be santraforuma bak yavrum benim ulan kaçrdğı gollere bak ya hala daha utanmadan arlanmadan savunanlar var lan deli olacam :mad:

Doğru. Ama Selçuk her topu Burak'a atmaya çalışırsa Umut da hiç görünmez tabi.

Mesela doğru veya yanlış ama Burak'In ilk ofsayt pozisyonunda Umut çok daha tehlikeli şekilde araya koşuyorken döndü sağa Burak'a attı mesela.

Dikkat etmedim ama doğrudur.

O da ayrı bir mesele.

Neticede Burak bugun cok uğraştı ama beceremedi

Burak'a bugun kızmakta herkes haklı ama kötü topcu rezil bilmem ne.

Bunlar yakışmıyor.Biraz daha müsamaha göstermeliyiz.

25 bin kişilik stadımız daha iyiydi onlara sahayı dar ederdik.yeni stad entel mekanı olmuş sinema izlemeye geliyo herkes

o stadta son seneler oynadigimiz maclari izlerken uyudugumu bilirim. la la la aaa cimbom bom diye saatlerce günlerce tezahürrat yapildigini bilirim. o stadi simdi bu stada karsi iyileme bosuna aradaki fark ortada, tek sorun sinema izlemeye gelen taraftarda ve duygusal filmin kahramanlarinda

Cevap: AW: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv |

Sampiyon olan takim bu.. Ligte 5te 5 yapan takim.bu .. Manchrsteri dize getiren takim yine bu ama form dusuklugu yuzunden ordu ve bragaya yenilip yerden yere carpilir mi bi takim ya ? Her kaybedilen mactan sonra ayni tan tana.. Evet anladik 10numara ve solbek lazim.. Takima ana avrat kufur etmediginiz kaldi yazik size gercekten

Ya arkadaş sen hiç elin bilmem ne sporunda form düşüklüğü görüyor musun? Al bak, BATE 3 tane çakmış Bayern'e. Adamlar 6 puanda. Bizim takım BATE'den en kötü 5 kat iyi takım. Ama biizmkiler oynamayınca form düşüklüğü oluyor adı. Olmayacak abi. Sen CLde oynuyorsun, öyle formumuz düştü, ayağımız kaydı falan diyemezsin. Clde oynuyorsan canını dişine takacak, adam gibi oynayacaksın.

yine bakıyorum herkes oyunculara, Fatih hocaya filan başlamış saydırmaya. Yahu hiç biriniz izlemedi mi maçı? 5 hakemi de sayarsak avrupada daha kaç maç 16ya 11 maç oynayacağız?

o zaman biz hic oynamayalım kesin sonuc belli

selçuk inan şaka gibiydi resmen...

Nasıl değil yahu.İşimiz çok zor artık.Ama imkansız değil.

Yalnız bu oyunla bu gruptan çıkamayız.

6-3-3-0

şuan.

Yenersek.

Man Unt da yenerse

9-3-3-3

olacak puan durumu.

Ondan sonra 3 takımda 2.lik için savaşacak :)

Söylemek istemiyorum ama takım içinden birisi cünüp mü çıkıyor maça anlamadım ben.Abi 2 maçta 4 direk ne ya.Şaka gibi:o

F.Terim toptan önce boy abdestini öğret şu takıma.Eboue olabilir beyler :asd:

Fatih terim Gecen haftasonu ki mactaki ayni hatayi yapmistir.. Bir teknik adam oynayacagi takimi analiz eder... bu ne yaaa.

Anlamadığım bir şey var,bizim kornerleri ve duran topları neden sürekli Emre kullanıyor,attıklarının hiçbiri tehklikeli olmadı ve adamla buluşmadı,Selçuk artık topun başına geçip takımı yönetmeli.

tek forvet (tabi umutla burak ile olmaz) ve oyun kurucu sistemi oynamalıyız bu takım 4-4-2 ile orta hatta etkili olamıyor

benim hala umudum var. cikacagiz gruptan, inaniyorum..

Neyin palavrasından bahsediyorsun be.Hala kalkmışsın Burağı savunuyorsun.

Bırakın kişisel egolarınıızı sadece ve sadece Galatasarayın menfaatini düşünün.

Ulan senin ön liberon ceza sahasına kadar girip pozisyon yaratıyor, forvet oyuncun amatör topcu kıvamında hareketler yapıyor.Ulan maç sıkışmış gel ön tarafta bir tane top sakla ,orada oyun kurda orta saha elemanların içeriye girsin.

ben buraki savunmadim, ben burak iyi oynadi da demedim, keske umut ve elmander burka kadar aktif olabilseydi dedim

bugun eger amrabat rezil oyniyorsa, umut rezil oyniyorsa, burak birseyler yapmayi calasiyor ama yapamiyorsa ve dolayisiyla rezil oluyorsa, bugun selcuk ve melo dökülüyorsa, bugun emre colak ve aydin hic bir sey yapamiyorsa sorun burkata degil

sorun sistemde, sorun takimda, sorun futbol anlayisimizda.

sampiyonlar ligi bu

süper lig degil

süper ligdeki 3 pas yapamayan takimlar yok sampiyonla rliginde

2 orta saha ile ve normalde 4-3-3 olan aydin, amrabatla yada sol acikla alakasi olmayan emreyle ve üstüne cift forvetle oynarsan, olacagi buydu.

adamlar sana top oynamadan 2 gol attilar

sampiyonlar ligi bu iste.

sen oynamayi calistin ama hic bir bok oynayamadin

o zaman sorun burkata degil, sorun sistemde, takimda.

yine bakıyorum herkes oyunculara, Fatih hocaya filan başlamış saydırmaya. Yahu hiç biriniz izlemedi mi maçı? 5 hakemi de sayarsak avrupada daha kaç maç 16ya 11 maç oynayacağız?

Banane abi kaça kaç oynadığından. Topu ayağında tutmadan golleri atarsın 100 kişiye karşı oynasan da bir şey yapamazlar. Oyuncuya sallamayacağım da kime sallayacağım.

Bende buna ayarım; "maçtan sonra oyunculara sallamayın." Kime neye sallayım abi, gelin bana sallayın madem ben suçluyum.

..

bu takımın kanatları engin ve hamittir net

Hamitede burda gecen yani seyi saydidiryorlardi.

Galatasaray tarafatarinin kafasi degismeli artik.

Kendimizi dev aynasinda goruryoruz arkadas bu kadar basit.

Turkiyede bir bok futbol oynandigini saniyorlar.

Ulan bir seyler bekledigimiz Selcukun daha SL: de 2.,maci

takimda en fazla SL gormus forvet Elmander oda bir elin parmagini gecer ya gecmez

NE BEKLIYORSUNUZ KI?

Geri
Üst Alt