ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

Şu maçtan sonra hala Fatih Terim'in Burak, Amrabat ve Hamit tercihlerini haklı bulan var mı? Bakın Fatih Terim'in arkasında duran var mı demiyorum. Geçen seneki çok iyi işleyen sisteme Türkiye'nin en balon üçlüsünü monte eden Fatih Terim'i hala haklı bulan var mı onu soruyorum.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

6-3-3-0

şuan.

Yenersek.

Man Unt da yenerse

9-3-3-3

olacak puan durumu.

Ondan sonra 3 takımda 2.lik için savaşacak :)

O yenerse bu yenerse.Sıktı bu muhabbet artık.

Buarada Manchester maçında bizi 90 dk. destekleyen 4.000 aslan > TT Arenadaki 52.000 süt dökmüş kedi :b5:

Herşey bir tarafa Braga tam bir deplasman takımı. Helal olsun adamlara. Bana göre mümkün olduğunca az pozsiyon verdiler. hatta nerdeyse organize atak fırsatı bile vermediler. Soğuk kanlı paslaşmaları da cabası.

Bu Braga'yı kendi evinde yeneriz aynı onların oynadığı gibi , kontradan vurarak.

unutmadan sunu da soylim:

Hakan Sukur ve ARif senin Turk santraforlarin olmadigi surece ust duzey avrupa li, Afrika li, Brezilya li forvet sart, Burak murak la olacak is degil, elin adami 1 pozisyonda affetmiyor bizim 'KRAL' da 10 tane pozisyon bulacak da gol atacak, almaliydik Demba Ba gibi pehlivani...

Cevap: AW: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv |

Ya arkadaş sen hiç elin bilmem ne sporunda form düşüklüğü görüyor musun? Al bak, BATE 3 tane çakmış Bayern'e. Adamlar 6 puanda. Bizim takım BATE'den en kötü 5 kat iyi takım. Ama biizmkiler oynamayınca form düşüklüğü oluyor adı. Olmayacak abi. Sen CLde oynuyorsun, öyle formumuz düştü, ayağımız kaydı falan diyemezsin. Clde oynuyorsan canını dişine takacak, adam gibi oynayacaksın.

Yahu oluyor işte.

Yoruluyor,morali bozuluyor,bir şeyler oluyor.

Neticede biz bu takımı Old Trafford'da da gördük.

O gün Aslan Parçaları diyenler,bugün rezil topçu diyor.

o degilde amrabat gibi orta kesen yok helal olsun

su takima bir kaka bir milito 20 m£,su anda 4 puanin vardi,ufak hesaplara girersen sonu bu olur

Fatih Terim le CL de basari neredeyse imkansiz bundan 100% eminim

daha hala ogrenmemis CL de farkli TR de farkli oynayacagini

sen turkiye de saldirirsin hep atak atak atak

Lucescu nun dedigi gibi: CL de ilk once gol yemiceksin sonra gol atacaksin

Hoca bunu kafasina soksa iyi olur yoksa 0 puanla biter bu macera

Ben diyecektim, Fatih hoca antremanlarda tek kanata oynamayi mi ogretti diye. Soyledigin dogru, ver kac ve ara paslar yapabilseydik daha cok pozisyon uretirdik. Sen 70 dakika kanatlardan yuklenmeye calisiyorsun, ya defansa gidiyor yada top kaybediyoz, insan hic mi dusunmez taktigi degistirmeyi.

Sanırım ufaktan Uefa hesapları yapmalayız. Cluj'e 2 maçtada koyarsak belki tekrar ümitlenebiliriz.

ulan delirecem yıllarca bekledik bu anı. hüsran hüsran hüsran

sanki akhisarla oynuyoruz..ne o öle şuursuz saldırmalar ya? fatih hoca manchester a da aynı oynuyo çanakkale dardanele de..yapma be hoca.cl de gol yersen çıkarmak o kadar kolay değil...ver topu azcık onlar oynasın defans azcık ileri çıksın sonra uzun toplar at..ah hocam ahhh....herşeye rağmen hala 2. lik şansımız var ve ben inanıyorum...

Neyse artık boyumuzun ölçüsünü aldık! Yani ikili mücadeleler olsun, organizasyonlar olsun, gol pozisyonları olsun, topu geriden çıkarmalar olsun çok ama çok yetersiziz. Kapalı defansa karşı hiç birşey yapamıyor bu takım(ligimiz de böyle görüntü var tekrar aşılır ama Avrupa'da biraz zor). İlk defa Avrupa kupalarında yetersiz olduğumuz hissini iliklerine kadar hissettim. Karşı takımı küçümsemek için söylemiyorum ama gruptaki en kolay takıma karşı kendi sahamızdaki halimizi gördük. Görüntüde grubun en güçsüz takımıyız. Batan Türk futbolunda bizim takım yıldız. Ama Avrupa'da baya bir yol almamız lazım.

Takım oyununda kişilere pek bağımlı olmamak gerek, hele defansif yönse... Ujfa'nın olmaması defansın bütün kimyasını bozmuş. Hem Melo, hem Selçuk, Balta, Semih.... adamların bütün oyun oynama şekilleri bir anda değişti. Bir adamın takıma olan etkisinin net bir örneği! Yani demem o ki... Hatta önümüzdeki sene değil daha ileri yıllar için tekrar bir planlama yapmak lazım. Kaleci geçersek Eboe haricinde yabancıların takıma neredeyse katkısı sıfır. Uefa şampiyonu olduğumuz dönemdeki gibi yine içeriden kendi adamlarımızı çıkarmamız lazım. Takımda yırtıcılık yok. Oyunu soğutmak adına yerde yatan futbolcuya bile yardıma gidiliyor. En önemlisi takımda lider yok! Tafarel, Popescu, Hagi, Hakan gibi takımı çekip çevirecek oyunculara ciddi anlamda ihtiyacımız var.

Ben bir seyirci olarak gözülemlediğim kimsenin nerede duracağını bilmiyor olması. Bir adamın başında 3 kişi varken diğer tarafta iki rakibe bir adam paylaşımı olmaması lazım. Ama maç içerisinde bunlara çok rastlıyoruz... Aslında bir bakıma kendimizi görmemizi sağladık. Anlatacak o kadar çok şey var ki... Geçen senede biz yaparız diyebiliyorduk ama lig başı olmasına rağmen geçen seneden aldığımız tadı alabileceğimizi düşünmüyorum. Ölü toprağı var gibi görünüyor. Düzenli oyuna katkı sağlayan Umut, Muslera, Eboe, Semih gibi görünüyor. Diğerleri arada bir kendini gösteriyor.

Sonuç olarak Türkiye'de yine şampiyon oluruz ama Avrupa için önümüdeki bir kaç senden umutlu değilim.

Ne olursa olsun destek şart.

3. çıkalım bari.

sorun Burak'ta felan degil yaa , sorun oyun sistemimizde. Necati kendine gelir Antalya'da aliriz ilk haftalar gol atar sonra sesi kesilir , göndeririz 3 macta bu gol atamayan adam 2 gol atar, örnekleri dolu. bugün Barosu gönderelim Rusya'ya gol krali bile olabilir. bizim oyun tarzinda bir problem var. yetenekliler dökülüyor. gönderdigimiz zaman tekrar parliyorlar.

Fenerdeki,

İleriyi zorlayan, dikine giden Orta saha sorunu bizde de var sanırım.

hayir

bizim orta sahalarimiz cok, dikinede oynayabiliyorlar, melo formsuz o kadar

sorun o degil

sorun amrabat,aydin, emre plus 2 forvetle oynamaya calismak.

meloda stoepr gibi oynyior nerdeyse, formdada degil zaten.

selcuk tek basina kiminle paslassin.

defans yaparken aydin, amrabat ne defansi yapsin?

üstünede cift forvet

cl de

kola ygelsin valla

unutmadan sunu da soylim:

Hakan Sukur ve ARif senin Turk santraforlarin olmadigi surece ust duzey avrupa li, Afrika li, Brezilya li forvet sart, Burak murak la olacak is degil, elin adami 1 pozisyonda affetmiyor bizim 'KRAL' da 10 tane pozisyon bulacak da gol atacak, almaliydik Demba Ba gibi pehlivani...
sakin ha burakcilar ustune atlar,pozisyon gelmemis aras pasi atilmamis ona,ulan maci nereleriyle izliyo bu millet 4 net pozisyonu var burakin daglara taslara hala vir vir burak

Geri
Üst Alt