Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek
yesss sir, millet yine ortaligi yakmis küfürler ediyorum, yok bu takim rezil, yok bu kötü su kötü..
Hakan Balta dan kurtulmamiz lazim diyenler Riera'yi gördü yaptigi 1-2 olumlu cikisi haric hic bir katkisi yok. Hakan Balta bundan kat kat iyi sol bektir ve kesinlikle daha iyi oynardi.
Burak Yilmaz konusunda tam olarak ne diyecegimi bilmiyorum özgüven problemi var ve pozisyon almasini kesinlikle bilmiyor ama bundan daha cok takim oyununa ters gelen bir oyuncu yapisi var bence.
Hamit Altintop bu macta olsaydi cok fazla fark edecegini zan etmiyorum sonucta benim gözüme batan gectigimiz sezona göre dikine pas yapmasini ve burdan verkaclara girmeyi unutmusuz, ayriyetten tempoyu kendimiz belirliyecegimiz yerine rakibe birakiyoruz. Sampiyonlar liginde oynamama tecrübesizligine kurban olduk diyelim.
Amrabat konusuna girmeyecegim bile kendi basliginda ne düsündügümü bir kac kez yazdim.
Sonucta evet hepimiz gaza geldik mac öncesi ve Yeniden avrupada olmak heycani rakiplerimizi kücümsememize neden oldu bu cok basit sanirim ki bu Kücümseme ayni sekilde Fatih Hocamiza da bir sekilde etki yapmis ki mac öncesi 2. lik icin yorumlar ve medya tarafindan bu konuda israrci olmasi skor tabela medyasina yem vermistir ve bir cok taraftarimizda hüsrana yol acmistir.
Unutmayalim kac yil oldu Sampiyonlar liginde oynayali?
Kac oyuncumuzun Sampiyonlar liginde tecrübesi var?
Ligde bile aksiyan takim oyunumuz sampiyonlar liginde iyi savunma yapan Braga tarafindan ortaya cikti ve ciplak biraktilar orta sahamizi.
Kafa yormaya gerek yok bu sezon ligde yine kafa yormadan Sampiyon olacagimiza inaniyorum bundan süphem yok, kimsenin de olmasin.
herkesin bildigi dedigi bu takima bir kac hafta daha lazim lig icin. Sampiyonlar ligi icin ise bir iki yil daha lazim ki tam istedigimiz verimi alalim. Bu nedenle oyuncularimizin üstüne yersiz ve dengesizce saldirmanin anlami yok.
---------------------------------------------
Oyuncu yorumlarim:
Muslera: Helal olsun takimda bekledigimiz seviyede oynayan tek isim, not olarak 7,5 almistir
Eboue: Fena oynamadi ama dogru dürüst hucuma katkisida olmadi daha dogrusu bir türlü yapamadi cesitli ve sadece kendisinden kaynaklanan nedenlerden degil not olarak 6,5 almistir
Semih: Yine fena degildi ama yedigimiz golde topu ceviren Braga forvetine mudahalesini yapabilseydi önemli bir hamle ile kendisini gelistirme adina büyük bir adim atmis olurdu. 6,5 veriyorum
Riera: Ne diyecegimi bilmiyorum niye sol bek oynadigini da anlamis degilim bir iki bindirme harici ne artisi ne eksigi vardi cok vasat oynadi, not olarak 6
N. Amrabat: cok derin girmeyecegim konuya, kapali savunmalara karsi agir kaliyor ve bir sürü gereksiz top kayibi yasadi. olumlu yönü bir tane bindirme yapti iyi idi 2 tane de orta kesebildi. Yedek olma adina bile zor sansi 5,0
Felipe Melo: Takim oyunumuz ve oyun anlayisimizda Selcuk gibi temel olmasi gerekirken ne yaptigini ne yapmak istedigini anlamis degili vasat etkisiz ve ilk dakikada o sari karti (her ne kadar agir bir karar olsabile ) bu tecrübesi ile yememesi lazimdi. Vasat ve takima katkisiz kaldi puan 5
Selcuk inan: bugün iyi baslasa bile sonra yine oyunda döküldü, ayni melo gibi takimin temeli olmasi yerine ne yapmak istedigi belli olmayan bir oyun sergiledi, bir ara düsünmeden ileri dönük verdigi paslari mac basi 10 dan fazla olurken bu macta ve bu sezonunda oldugu gibi 3-4 civarindaydi yinede fena degildi ama kendisinden cok ama cok daha fazlasini bekliyorum ayriyetten Burak Yilmaz'a biraktigi serbest vuruslar konusunda tiksinmeye basladim bu takimin lideri sensin yeni gelmis burak olmasi icin önce kendini ispatlamali. Not 6
Emre Colak: diyilecek cok söz var ama en kisasi topu ayaginda cok uzun tutuyor modern futbolda 1 ile 2 saniye ile arasinda oynayan ayaginda top tutma zamanina alisamamis ve cogu zaman bir saga bir sola dönerek verecek güzel pasi ariyor. OYNA EMRE pas temposunu yüksek tut vast ve cok etkisizdi (heleki frikikten yaptigi ortalar) not 5,5
Umut: Sezona iyi basladi ama bu macta hic bir varligini görmedim en etkisiz oyunu bugüne kadar not olarak. 5
Burak Yilmaz: Oh nerden baslasak nerden bitirsek, pozisyon almakta zorlanan, buldugu pozisyonlara inandirici bir sekilde vuramamasi bin defa ofsayt'e takilmasi, Selcuk Inan Kaptan olsa bile elinden topu alip frikigi kendisi kulanmak istemesi. Asiri bencil bir oyun yapisi olmasi takima cok kötü yansiyor. Tamam Burak kizabilir ama sonucta Atarsan herkes susar ve ayakta alkislar ama kacirirsan iste ozaman seni yer taraftar olsun medya olsun Kalecinin de sifir hata yapma tahamülü varsa bu tip "bencil" forvetlerde dunyanin her yerinde ayni sekilde sifir hata tahamülü oluyor. not olarak 4.
Aydin: Eh iste sutu haric olumlu bir iki pas yapti ama sag kanadimizda topu illah ayaginda tutayim diye kaptirdigi top 2.ci yarinin ortalarinda ikinci golü yemimze neden olabilirdi.
Elmander: Cok kisa bir süre oynadi diyilecek birsey yok
Yekta: Aynen söylenecek birsey yok
Takima puan vereceksek 5 veririz Braga ise 7 ile cok rahat bir galibiyet aldi bence.