ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

budur iste, hicbirsey yapamiyoruz

akhisara karsi bile gole kadar hicbirsey yapamadik, düsün ynai.

amrabat, aydin, emre ve üstüne cift forvetle 4-4-2 oynamaya calismak, inanilmaz bir olay, super ligde bile yapamazsin bazen ki yapamadin son macta.

ligin basindna beride etkisiz oyniyorsun..

Amrabat çıktı Aydın girdi. Öyle inanılmaz bir şey değil. Geçen seneden tek farkı Engin'in yerine kanat oyuncusu koymuş olmak.

Bir de geçen seneye göre takımın bozulduğu fikrine katılmıyorum. Süper ligdeki vasat takımlara karşı oynanan oyunu Şampiyonlar Ligi ile

karşılaştırmak çok anlamsız.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

İşi zora soktuk bu bir gerçek , ilk hafta Braga ve Cluj'un berabere kalması iyi olacaktı.

bizden baska bu kadar enerji harcayip, bu kadar ileri, geri kosup bu kadar az pozisyon bulan bir takim cok iddialiyim, bulamazsiniz cl de.

imkansiz.

su topu kapmak icin harcadigimiz enerjinin 3/1"i ayagimizdaki topu kaybetmemek icin harcasak, coks ey degisir.

ben böyle birsey görmedim abi, atak yaparken topu adeta rakibin ayagina koy "al" dercesine, sonra onu kapmak icin hayvan gibi kos ...

yok böyle bir olay, futbol bu degil.

Küfür etmek istemiyorum ama etmessem de içimde kalacak. ne ypsam bilemedim....

forumu kapat cik disari hava al.

gelecekde pisman olacagin laflar soyleme.

O zamanda icinde kalacak ben zamaninda kufur etdim bu takima diye.

neyse 3. olalim da uefa ya kalalim,, CL bizim icin bu sene buyuk geldi, boyle taktik oyun anlayisi ile oynamak delilik zaten, 2 santrafor oynayan takim yok CL de

Onlara santrafor deme çarpılırsın mazallah.

2'si hatta 3'ü bildiğin yardımcı forvet.

Arkadaslar zaten Aydin falan bizi kurtaracaksa vay halimize vayyyy, daha dun istenmeyen adamdi, bi gol atti bjk ya 10 senelik kontrat yapti, ne sansli adamlar var bu dunyada.....

yesss sir, millet yine ortaligi yakmis küfürler ediyorum, yok bu takim rezil, yok bu kötü su kötü..

Hakan Balta dan kurtulmamiz lazim diyenler Riera'yi gördü yaptigi 1-2 olumlu cikisi haric hic bir katkisi yok. Hakan Balta bundan kat kat iyi sol bektir ve kesinlikle daha iyi oynardi.

Burak Yilmaz konusunda tam olarak ne diyecegimi bilmiyorum özgüven problemi var ve pozisyon almasini kesinlikle bilmiyor ama bundan daha cok takim oyununa ters gelen bir oyuncu yapisi var bence.

Hamit Altintop bu macta olsaydi cok fazla fark edecegini zan etmiyorum sonucta benim gözüme batan gectigimiz sezona göre dikine pas yapmasini ve burdan verkaclara girmeyi unutmusuz, ayriyetten tempoyu kendimiz belirliyecegimiz yerine rakibe birakiyoruz. Sampiyonlar liginde oynamama tecrübesizligine kurban olduk diyelim.

Amrabat konusuna girmeyecegim bile kendi basliginda ne düsündügümü bir kac kez yazdim.

Sonucta evet hepimiz gaza geldik mac öncesi ve Yeniden avrupada olmak heycani rakiplerimizi kücümsememize neden oldu bu cok basit sanirim ki bu Kücümseme ayni sekilde Fatih Hocamiza da bir sekilde etki yapmis ki mac öncesi 2. lik icin yorumlar ve medya tarafindan bu konuda israrci olmasi skor tabela medyasina yem vermistir ve bir cok taraftarimizda hüsrana yol acmistir.

Unutmayalim kac yil oldu Sampiyonlar liginde oynayali?

Kac oyuncumuzun Sampiyonlar liginde tecrübesi var?

Ligde bile aksiyan takim oyunumuz sampiyonlar liginde iyi savunma yapan Braga tarafindan ortaya cikti ve ciplak biraktilar orta sahamizi.

Kafa yormaya gerek yok bu sezon ligde yine kafa yormadan Sampiyon olacagimiza inaniyorum bundan süphem yok, kimsenin de olmasin.

herkesin bildigi dedigi bu takima bir kac hafta daha lazim lig icin. Sampiyonlar ligi icin ise bir iki yil daha lazim ki tam istedigimiz verimi alalim. Bu nedenle oyuncularimizin üstüne yersiz ve dengesizce saldirmanin anlami yok.

---------------------------------------------

Oyuncu yorumlarim:

Muslera: Helal olsun takimda bekledigimiz seviyede oynayan tek isim, not olarak 7,5 almistir

Eboue: Fena oynamadi ama dogru dürüst hucuma katkisida olmadi daha dogrusu bir türlü yapamadi cesitli ve sadece kendisinden kaynaklanan nedenlerden degil not olarak 6,5 almistir

Semih: Yine fena degildi ama yedigimiz golde topu ceviren Braga forvetine mudahalesini yapabilseydi önemli bir hamle ile kendisini gelistirme adina büyük bir adim atmis olurdu. 6,5 veriyorum

Riera: Ne diyecegimi bilmiyorum niye sol bek oynadigini da anlamis degilim bir iki bindirme harici ne artisi ne eksigi vardi cok vasat oynadi, not olarak 6

N. Amrabat: cok derin girmeyecegim konuya, kapali savunmalara karsi agir kaliyor ve bir sürü gereksiz top kayibi yasadi. olumlu yönü bir tane bindirme yapti iyi idi 2 tane de orta kesebildi. Yedek olma adina bile zor sansi 5,0

Felipe Melo:
Takim oyunumuz ve oyun anlayisimizda Selcuk gibi temel olmasi gerekirken ne yaptigini ne yapmak istedigini anlamis degili vasat etkisiz ve ilk dakikada o sari karti (her ne kadar agir bir karar olsabile ) bu tecrübesi ile yememesi lazimdi. Vasat ve takima katkisiz kaldi puan 5

Selcuk inan:
bugün iyi baslasa bile sonra yine oyunda döküldü, ayni melo gibi takimin temeli olmasi yerine ne yapmak istedigi belli olmayan bir oyun sergiledi, bir ara düsünmeden ileri dönük verdigi paslari mac basi 10 dan fazla olurken bu macta ve bu sezonunda oldugu gibi 3-4 civarindaydi yinede fena degildi ama kendisinden cok ama cok daha fazlasini bekliyorum ayriyetten Burak Yilmaz'a biraktigi serbest vuruslar konusunda tiksinmeye basladim bu takimin lideri sensin yeni gelmis burak olmasi icin önce kendini ispatlamali. Not 6

Emre Colak: diyilecek cok söz var ama en kisasi topu ayaginda cok uzun tutuyor modern futbolda 1 ile 2 saniye ile arasinda oynayan ayaginda top tutma zamanina alisamamis ve cogu zaman bir saga bir sola dönerek verecek güzel pasi ariyor. OYNA EMRE pas temposunu yüksek tut vast ve cok etkisizdi (heleki frikikten yaptigi ortalar) not 5,5

Umut: Sezona iyi basladi ama bu macta hic bir varligini görmedim en etkisiz oyunu bugüne kadar not olarak. 5

Burak Yilmaz:
Oh nerden baslasak nerden bitirsek, pozisyon almakta zorlanan, buldugu pozisyonlara inandirici bir sekilde vuramamasi bin defa ofsayt'e takilmasi, Selcuk Inan Kaptan olsa bile elinden topu alip frikigi kendisi kulanmak istemesi. Asiri bencil bir oyun yapisi olmasi takima cok kötü yansiyor. Tamam Burak kizabilir ama sonucta Atarsan herkes susar ve ayakta alkislar ama kacirirsan iste ozaman seni yer taraftar olsun medya olsun Kalecinin de sifir hata yapma tahamülü varsa bu tip "bencil" forvetlerde dunyanin her yerinde ayni sekilde sifir hata tahamülü oluyor. not olarak 4.

Aydin:
Eh iste sutu haric olumlu bir iki pas yapti ama sag kanadimizda topu illah ayaginda tutayim diye kaptirdigi top 2.ci yarinin ortalarinda ikinci golü yemimze neden olabilirdi.

Elmander:
Cok kisa bir süre oynadi diyilecek birsey yok

Yekta: Aynen söylenecek birsey yok

Takima puan vereceksek 5 veririz Braga ise 7 ile cok rahat bir galibiyet aldi bence.

bu aydin hala bu takimda ve s.ligi macinda aydin oynuyor,ondan sonra diyoruzki gruptan 2.cikariz yav sakamisiniz nesiniz uefa ya gidelimde öpün basiniza koyun.herzaman dedigim gibi eger emre colaktan yildiz futbolcu falan olursa sabride gelecegin eboue si olur.insanda once futbol zekasi olacak,emrede futbol zekasi yok aydin desen 26 yasina geldi hala topu ayagindan acmaktan baska birseye yaramaz

Hocam bırak Aydın'ı Yekta girdi allah aşkına ya..

Ne alakası var ya. Takımdaki King oyuncular belli. Kötü oynadıysa bir sorunu vardır diyoruz(Selçuk için) Muslera ve Eboue bence iyiydiler. Bu üçü dışında king oyuncu yok. Ki Selçuk ŞL ayarı değil zaten. Ha bu adamlara rezil diyen varsa zaten kulak asmayacaksın.

2 mac kötü oynasın onlarada derler.

Adam 10 mac iyi oynar kral 3 mac kötü oynar rezil oyuncu olur.

4-4-2 ile oynayınca iki kenardaki oyuncuların orta saha özellikli olması gerekiyor. Amrabat'ın böyle bir olayı yok. Emre'yi sayabiliriz biraz. Ama o da sol kanat değil. İkili forvetteki oyuncuların herhangi biri de arkaya gelip topu taşıyacak türde değil.

Böyle olunca ileri gidişlerde top sıkışıp kalıyor. Hücum hattına top götüremiyoruz. Topu çevirip duruyoruz. Üstünlük bizdeymiş gibi oluyor ama aslında bizim adımıza olumlu gelişen bir durum olmuyor. Ayrıca topu kaptırınca kenar oyuncuları ortaya yaklaşmadığı için Selçuk ve Melo'ya kalıyor orta sahada rakibi karşılama işi. Bunu iki oyuncu kaldıramaz.

Bu oyun stili sürdürebilir değil. Zaten rakip takımlar yavaş yavaş çözüyor. Akhisar'a karşı bile pozisyon üretemedik oyunun başında.

Bu anlayışı değiştirmek gerek.

Akhisara golleride önde pres yaparak hataları sonucu attık.

Bugün sadece 1 kez hata yaptılar.Oda 75 lerde falandı.Melo kaptı ama gidemedi.

Önde Pres tutmadı bugün.

Belki öne geçsek tutardı ama.

Aslında defansif olarak berbat değildik.

Golleri çıkarsak beraberlik ve bize yakın galibiyet ti bence.

bizden baska bu kadar enerji harcayip, bu kadar ileri, geri kosup bu kadar az pozisyon bulan bir takim cok iddialiyim, bulamazsiniz cl de.

imkansiz.

su topu kapmak icin harcadigimiz enerjinin 3/1"i ayagimizdaki topu kaybetmemek icin harcasak, coks ey degisir.

ben böyle birsey görmedim abi, atak yaparken topu adeta rakibin ayagina koy "al" dercesine, sonra onu kapmak icin hayvan gibi kos ...

yok böyle bir olay, futbol bu degil.

Nokta abi.

Oynadığımız futbol falan değil.

Öyle %80 %20 topla oynama oranı yakalasan kime ne gol atamadıktan sonra ?

ben de yediğimiz golde defansımıza saydırdım ama şunu diyorum ben. hakem adil yönetse bu maçı kaybetmezdik. net...

Hakeme mağlubiyet bağlama hiç. 2 gol atıp önde bassan hakem isterse kıçını yırtsın.

bu oyunla mı yenicez belki Cluju burda yeneriz gerisi yalan deplasmanda ne Cluju ne de Bragayı yenemeyiz

Deplasmanda daha iyi oynuyoruz , rakipler açılacak kontradan vurabiliriz nitekim Manu'yuda kontradan zor durumlara düşürmüştük ama golü bulamamıştık yine aynı oyunla Cluj ve Braga deplasmanlarında neden kazanmayalım tabi bu son vuruşlarla çok zor.

Söyleyecek söz yok, edilecek küfür çok. Nerden başlayayım bilemiyorum. Dedik aga dedik, bu sefer ben dedim diyeceğim lan. Dedik bu yönetim bu yaz transfer yapmadı diye. Alırsan yurt içi adamları CL müziğini duyan titremeye başlar. Nerde arkadaş bu paralar ? Fatih Terim'in istediği her adama veto, nerde beleş, nerde fırsat yumul oraya. Yok vizyon, yok çilek resmen maymun ettiniz bizi. Ayıptır be. Şu Fatih Terim olmasa varya çekilmezsin Galatasaray. Başarı, başarı, başarı değil aga İSTİFA, İSTİFA, İSTİFA ...

Kimsede taraftardan bahsetmiyo ya yemin ederim evde çıldırdım yaa bilet bulabilsem gitcektim maça ama bulamadım kalanlarda pahalıydı zaten ...

Yahu golü yedik diye herkes bi cenaze evi havasında yemişim kareografinizi adam gibi bağırın be ... Golü yiyene kadar hiç lafım yok herşey olması gerektiğpi gibiydi ama golü yedik taraftarlık bitti ... Bu yenilgide isteyen karşı çıkabilir ama taraftarın da payının olduğunu düşünüyorum ...

bu emre ne ayak kornerleri faulleri falan atiyo,ulan top ceza alanina bile gitmiyo hala israrla adam duran top kullaniyor,yaw arkadas birseyide dogru duzgun yapalim.20 dk 3 forvet oynadik ceza sahasina 20 tane top geldi 3 tane forvette orda degil,nerdesiniz siz arkadas ne ise yararsiniz

Takımda bir tane bile kafa toplarında etkili oyuncu yok.

Geri
Üst Alt