ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

Çok detay işler genel oyun yanında ama

1. Bütün duran toplarda saçma sapan alan savunması uygulamak

2. Taçları cezaalanına doldurup pinpon topu gibi kaybetmek

kimn fikri acaba? Yani ne anlıyoruz bu işten. Birinci durumdan sürekli pozisyon verirken, ikinci durumda da hiç bir şey üretemiyoruz.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

forvet sol bek ve stoper lazım bu takıma.

Katılıyorum Pegasus hariç taraftar yoktu.

taraftarimiz cok pasif kaliyor. ozellikle bu tur maclarda taraftarin baskisina ihtiyacimiz var, manu macinda degil. benim hala umudum var gruptan cika biliriz

Bate münihe 3 atmış bu arada

Arkadaşlar siz kafayımı sıyırdınız ne oluyor Allah aşkına rahatınıza bakın herşeyin başı sağlık etmeyin eğlemeyim tamam cimbomluyuz eyvallah ama bize şimdiye kadar ne kazandırdı bu takım yaww o yüzden bu kadar fanatik olmayın gerek yok maçınızı izleyin yenersek ne ala yenilirsekte takmayın keyfinize bakın yok sağlığım bozuldu,yok sigaraya başladım,yok sinirden ağlıyorum emin olun futbolcular şuan şakalaşıp gülüyolar aralarında olan size oluyor..

Bu oyun kimseyi kandırmasın, ileri uçta bariz kalite eksikliğimiz var.

brezilyali lazim bu takima, hizli cevik teknik, Shakhtar a bakin simdi,, Juve le ne guzel oynadilar Brezilya li oyunculari

kendimizi dev aynasında görmeye bayılıyoruz bu akşam daha iyi kadrosu olan takım kazandı bana sakın Selçuk,Melo filan demeyin gördük bu akşam nasıl oynuyorlar ayrıca üzgünüm ama Selçuk konusunda Avcı haklı gibi

taraftara bak yaa , sinema izlemeye gelmis birde tekrarini izlerim diye kayit yapiyor. ulan kombinen varsa derhal geri iade et , keserim seyini

A4OvZHBCIAA5Vmd.jpg

ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-1 SC Braga | İkinci Yarı | StarTv | 2 Ekim

CL dekiler le bizim aramizda 2 sn lik zaman farki var arkadaslar. Gecen man. U macinda hamit vurana kadar adam ayaginin altindan top aldi. Bu mac ta bural vurana kadar adam onundan topa vurdu. Bizimkiler calim atana kadar adamlar nereye calim atacagini seziyor. Pas verene kadar pasi nereye aticagini anliyorlar. Bi cd takiliyor gibi oyun kasiyor ekran karti yetmiyir islemci ezik kaliyor gibi. O 2 sn lik farki kapattigimiz Zaman final oynariz. O 2 sn lim zamani kapatman icin cok calismamiz lazim.

Beyler doğrusunuz futbol oynamadık kabus gibi bir mactı,fakat bir olay var ki Manchester'da oynayan takımda buydu.

Doğru cok kritik bir macı malesef kaybettik ama her şey de bitmedi,takıma küsmeye gerek yok.

İnşallah form tutarsak özellikle de forvetlerimiz,alnımızın akıyla bu işi kıvıracağımıza inancım tam.

Bütün duran topları Selçuk kullanmalı işte o kadar.Emre nin ön direğe açtığı ortaları bi türlü çözemedim.Ön direkte bok mu var habire oraya açıyosun ortaları.

Takımın kanayan yarası sol bek dedik. Takımın forveti kanser olmuş haberimiz yok. Şimdi Sow olacak ligde 90 golü geçmezsek ne olayım. Avrupa için bir şey diyemiyorum. Bilakis ŞL için açık oyuncularının da çok iyi olması lazım.

arkadas biri bizim futbolculara rakip hizli ciktiginda onlarin sahasinda faulle indirip ataklarini zamaninda kesmeyi ogretsin,bukadar amatörlük olurmu be

251269_444848422234212_604017842_n.jpg

Ben bir dumanlanayım,rahatlayayım.

brezilyali lazim bu takima, hizli cevik teknik, Shakhtar a bakin simdi,, Juve le ne guzel oynadilar Brezilya li oyunculari

yok yaa onlar ucuz biz niye alalım Luis Adriano,Willian,Fernandinho gibi genç ucuz adamları bize 8e Amrabat 5e Burak lazım

taraftara bak yaa , sinema izlemeye gelmis birde tekrarini izlerim diye kayit yapiyor. ulan kombinen varsa derhal geri iade et , keserim seyini

A4OvZHBCIAA5Vmd.jpg

Hocam bu capslik olmuş.. Bu nedir yaaaaaaaaa :D

Lucescu'nun taktiğinden kaynaklanıyor o.Defamsı sağlam tutup bulduğunu atıyorlar.Bizde öyle değil.Defans da sağlam değil forvetlerde bulduğunu atamıyor.

kontradan vurabiliriz diyenler var :D kontra atak yaparken topu durdurup geriye pas atıyoruz beyler neyin kafasındasınız ?

Geri
Üst Alt