ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

Takımın kanayan yarası sol bek dedik. Takımın forveti kanser olmuş haberimiz yok. Şimdi Sow olacak ligde 90 golü geçmezsek ne olayım. Avrupa için bir şey diyemiyorum. Bilakis ŞL için açık oyuncularının da çok iyi olması lazım.
yav tamam bizim forvetleri begenmezsen sen bilirsin de Sow nedir , adam nazik poposunu kaldiramiyor

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

Herşeyi bi kenara bırakırsak şanssızlığımızı gören yok mu hiç? Burak'ın 2 tane pozisyonu kesildi ofsayt diye alakası yok. Üstüne bi de şaka gibi top doksandan geliyor. Biz çok iyiyiz sadece şanssızlık demiyorum ama maçın kaderini değiştirebilecek şeyler bunlar. ManU maçında da yaşandı benzerleri.

bizden baska bu kadar enerji harcayip, bu kadar ileri, geri kosup bu kadar az pozisyon bulan bir takim cok iddialiyim, bulamazsiniz cl de.

imkansiz.

su topu kapmak icin harcadigimiz enerjinin 3/1"i ayagimizdaki topu kaybetmemek icin harcasak, coks ey degisir.

ben böyle birsey görmedim abi, atak yaparken topu adeta rakibin ayagina koy "al" dercesine, sonra onu kapmak icin hayvan gibi kos ...

yok böyle bir olay, futbol bu degil.

Topu ayağımızda tutacak kalite yok, anamızın liginde oynamıyoruz. Bu seviyede rakipleri şaşırtmak için topu çabuk çevirmeliyiz. Yoksa rakip bizim oyunu çok kolay tahmin edebiliyor.

konu kilitlensin hata Forum sabaha kadar kilitlensin , forumdaslar sacmalamaya basladi , selcuk kimmis Selcugun kim oldugunu görmüsüz. yok yaaa bizde yuttuk , bizde bilmiyoruz önceki yorumlarinizi. maca göre yorum yazanlar var halen. yarin Selcuk kim diyenler Selcuuuk adamimmmmm diye yine yazarlar.

yaw arkadas bu baros bugun sahadaki 3 forvettende kotu oynarsa ben birdaha futbol falan izlemem,baros cakal gibi futbolcu bugunki o acemi hakemle kedi fare gibi oynar penaltiyi kapar kirmiziyi cikarttirirdi net.

Bütün duran topları Selçuk kullanmalı işte o kadar.Emre nin ön direğe açtığı ortaları bi türlü çözemedim.Ön direkte bok mu var habire oraya açıyosun ortaları.

Topu kaldıramıyor ki Emre herzaman öyle yapıyor ortaları suç onu duran topa yollayanda

Lucescu'nun taktiğinden kaynaklanıyor o.Defamsı sağlam tutup bulduğunu atıyorlar.Bizde öyle değil.Defans da sağlam değil forvetlerde bulduğunu atamıyor.

kisaca bizden CL de bi CACIK OLMAZ

herkes topculara salliyor, saka gibi.

kimsede sormiyor ki umut-burak-amrabat-melo-selcuk-emre-aydin herkes nasil ayni anda rezil oynayabiliyor, bunu naisl beceriyorlar diye

bunu kendine soran, cevabini hemen bulur.

ama yok, topculara sallamak daha zevkli.

eboue her taci uzun kullaniyor ama daha bi kere ise yaradigini gormedim kafalarda sekiyo kaybediyoruz topu

Abi çok mu zor kaleyi gördüğü yerden sert ve isabetli şut atan 1-2 futbolcuya sahip olmak ya.

taraftara bak yaa , sinema izlemeye gelmis birde tekrarini izlerim diye kayit yapiyor. ulan kombinen varsa derhal geri iade et , keserim seyini

A4OvZHBCIAA5Vmd.jpg

cok uzucu bir goruntu bu ya

yav tamam bizim forvetleri begenmezsen sen bilirsin de Sow nedir , adam nazik poposunu kaldiramiyor

Sow değil Niang olsun senin hatırına. Demek istediğim; ucuz bek alınır, ucuz defans alınır, hadi ucuz kanatta alınır da forvetin ucuzu alınır mı yahu kanser eder adamı. Forvet dediğine vereceksin 20 milyonu yılan gibi sokacak karşı defansı.

Fatih Terim, devre arasında kesinlikle golcü transferi isteyecektir.

Anlamadığım bir şey var,bizim kornerleri ve duran topları neden sürekli Emre kullanıyor,attıklarının hiçbiri tehklikeli olmadı ve adamla buluşmadı,Selçuk artık topun başına geçip takımı yönetmeli.

cogunu selcuk atdi, maca bakmamisin.sol ayakli bolgelerde Emre vardi bir iki defa.

Bu sene 0 çekersek kimse şaşırmasın. Bariz tempo ve kalite farkı var Cl takımları ile. Daha çok toyuz.

Topu kaldıramıyor ki Emre herzaman öyle yapıyor ortaları suç onu duran topa yollayanda

Ben uyuz oldum izlerken yav.Ön direkte adam yok paso oraya açıyo otaları.Selçuk abisine bırakacak bütün duran topları.Burakta bırakacak frikikleri falan.Bi tek Hamit biraz uzak yerlerden vurabilir o kadar.Kimse Selçuğun toplarına karışmasın bundan sonra.

Hakeme mağlubiyet bağlama hiç. 2 gol atıp önde bassan hakem isterse kıçını yırtsın.

hakem art niyetliyse böyle üst seviye maçlarda, yani takımların arasındaki güç dengesinin fazla olmadığı maçlarda, asıl sen kıçını yırtsan hakem yine maçı istediğine verir. bu futbolda da böyle basketbolda da. örnekleri de çok bunun. Hakemin kötü yönetmesiyle art niyetli yönetmesi arasında çok fark var. Bu maç direk art niyetli yönetilmiş bir maçtır.

Geri
Üst Alt