ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

Bu sene gruptan cikacagimiza inanan varmi? Valla bir ara ben birincilik hesaplari yapiyordum simdi uefa gelirse opup basima koyarim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

Geçen seneden beri istiyo gökan,bi alamadık.

Yine isteyecektir. Ünal başkanın bu isteği karşılaması lazım. Özellikle Cris transferinden sonra kesinlikle alması lazım.

Sırf adamın maliyeti fazla değil diye 35 yaşında adamı getirdi.

Kısacası Terim, kaliteli yabancı bir golcü daha isteyecektir.

deplasman'da bragayı yıkarız ama bir moka yaramaz

dunya ve avrupa futbolu bitirici forvet pesinde butun buyuk klupler,biz ise takmisiz kopek gibi kossun pres yapsin bilemem ne,ya bizde sorun var yada dunya futbolundaki buyuk takimlarin dusuncesinde sorun var.arkadas biktik kso kos kos bos kaleye gol atama ne anladim bu isten,pres yapmasakta 2 degil 3-0 yenilirdik ne farketti anasini satim

bu mac bizim durumu özetliyor

[video=youtube;2iU88xfCA88]https://www.youtube.com/watch?v=2iU88xfCA88[/video]

Çok heyecanlı , agresif bir oyun oynadık ama aynı zamanda aceleci ve telaşlı biraz daha sakin bir şekilde pas yapıp , top çevirebilirdik en büyük korkumdu kontradan gol yemek nitekimde 2 golde öyle oldu neyse sağlık olsun.

umut elmander başlasaydık bu maç böyle bitmezdi

Bisürü kontraatak topçusunu doldurduk takıma. Baskılı oyunda kendilerini gösteremiyor hücumcularımız.

Kanat sorunu var...

Forvet sorunu var...

bana gore takim oyunuzda sorun var.

Bizdeki oyuncularla Bragali oyuncular arsindao kadarfark yoktu.

Onlar yillardir oynadiklari oyunu oynadilar kontrayla deplasmanda gollerini atdilar.

Biz takimolarak cok kotuyduk ek olarakta taraftar.

Bu gunku macta hic bir oyuncuyu kotuluyemem acikcasi.

hayırlısı be gülüm

Bu maça tek forvet çıksaydık kaç kişi bu sistemi beğenirdi çok merak ediyorum..

Adım gibi biliyorum ki '' böyle bir takıma karşı hemde kendi sahanda nasıl olur da tek forvet oynarız '' diyen bir sürü adam çıkardı..

şu takımda berbatov olsa herşey çok farklı olurdu pozisyon da buluyoruz ama gol atamıyoruz
olurmu ya burak var milito berbatov bizim neyimize,bizim taraftar kosan forveti sever,geleni iceri sokan forveti sevmez bizim taraftar

baştan büyük beklentiler içine girip sonra hayal kırıklığına uğrayınca herkese sallıyorsunuz bunu yönetiminde görmesi gerekir avrupa da ilk 10 içine gireceğiz demek kolay ama şu an için çok zor öncelikle sabır bu oyun anlayışımızı da yansımalı eldeki malzemeyle 3.lük iyidir.

Bağıra bağıra söyledik selçuk melo ortada 2 li çok yalnız kalıyorlar 4 3 3 olmadan olmuyor işte

Bu maça tek forvet çıksaydık kaç kişi bu sistemi beğenirdi çok merak ediyorum..

Adım gibi biliyorum ki '' böyle bir takıma karşı hemde kendi sahanda nasıl olur da tek forvet oynarız '' diyen bir sürü adam çıkardı..

:005:

4-5-1 iste artik bundan sonra

umut elmander başlasaydık bu maç böyle bitmezdi

adami güldürme, nasil biterdi?

hic bir b.k yapamiyor elmanderde.

sorunu burkata aramayi brakin artik

forvetler ve ortasa, hepsi rezil oyniyorsa, sorunu baska bir yerde arayin, cok mu zor bu Allah askina

tamam adamdan nefret ediyorsunuz, adami sevmiyorsunuz ama mac degerlendirmesini adam gibi yapin biraz genele yayip bakin olaya.

Geri
Üst Alt