ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

falcao gibi adam bulmamız lazım.

Uzaklara gitme, Süper Lig'de bulursun, verirsin 8 milyon alirsin. Mesela bir Muhammet Demir, tam bir Falcao. Veya Alper Potuk, tam bir Pirlo. Kosun alin, kosun.

ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-1 SC Braga | İkinci Yarı | StarTv | 2 Ekim

Maça Elmander - Umutla başlamalıydık. Burak'tan bize hayır yok. Riera'da iyiydi ama solda Amrabat oynamalıydı. Hocanın Amrabat'ı çıkarması da hataydı. Hakeme de diyecek söz yok, Burak'ın pozisyonuna ofsayt demeseydi her şey çok farklı olabilirdi. Ama burada Manchester maçındaki gibi hakem hataları maçı katletmedi. Gol bulamıyoruz, basit goller yiyoruz. Bu sorunu aşmamız lazım.

Ofsayt diyorsunuzda ilkinde zaten burak topu kontrol edemedi top kaleciye gitti ben mi yalniz gordum. İkincisinde o kosana kadar kesin defans yerlesirdi yada bir sut filan cekerdi. Ayrica ofsayt olmayan pozisyonda bombos umuta vermedi gitti sut cekti sag koseden.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

Forum sakinleştiğine göre bi iki kelime edip yatayım.Az yazıyorum foruma diye şimdi bana da kış kış çekenler olmaz umarım.İnanın maçtan önce skorun böyle olacağını tahmin ettim.

-Takımın gerçekten kreatif oyuncu eksikliği var. Dümdüz bir takımız.

-Amrabatı gözümde çok büyütmüşüm tam kontra oyuncusu

-Maalesef Burağı da çok büyütmüşüm gözümde.

-Elmander hakikaten bizim için en önemli en kritik oyuncu yani bir numaralı santroforumuz

-Hamiti beğenmeme rağmen eksikliğini hissettik

-Şöyle savunma yönü olan ve yardırabilen kanat oyuncularından yoksunuz maalesef.

-Yönetimi eleştirmek istiyorum ama üzerime çullanırsınız diye korkuyorum:)

-2.golde taç atılıyo yanlış hatırlamıyorsam, Dany elini kaldırıyor ofsayt diye ve golü yiyoruz. İş umarım ikili averaja kalmaz:(

- Sezon başında bu kadro yeterli Kakayı Ardayı istemeyiz diyen arkadaşların birçoğu eminim şimdi kreatif oyuncu yok diyorlardır.

Saygılar sunuyor iyi geceler diliyorum.

krıyatıf forvet dıye dılımızde tuy bıttı yıllardır avrupa olamdıgımız yedıgımız golden bellı nasıl geldı vurdu adam herkse uyudu

olay boyle ufak ayrıntılarda bıtıyor 3 kişi bakıyor elın oglu gelıp golu atıyor

umut a top atılmadı ki umut yok diyorsunuz selcuk aldıgını buraga atıyor :)

falcao gibi adam bulmamız lazım.
tolga okadarina gerek yok milito hallederdi o isi,adam yasli dediler almadilar gittiler 35 yasinda cris aldilar sonrada cok tecrubeliymis o yuzden aldik gibi dalga gecercesine aciklama yapiyolar,milito sanki ott liginde oynamsi tecrubesiz topcuydu anasini satayim

Uzaklara gitme, Süper Lig'de bulursun, verirsin 8 milyon alirsin. Mesela bir Muhammet Demir, tam bir Falcao. Veya Alper Potuk, tam bir Pirlo. Kosun alin, kosun.

Transfer dönemine daha çok var kardeş erken gelmişsin buralara

Semih çok bariz S.O.S. veriyor son maçlarda hiç bir artısı yok çok kolay geçiliyo,Selçuk resmen toptan kaçıyo Bugün Dany'e yakın oynadı herkes Melo Selçuk'u aşağı çekiyo diyo ama durum bence tam tersi Melo en azından sorumluluk almaya çalışıyo.Acil forvet lazım en bitiricisinden,taraftar berbattı,hakem rezildi ama beni en çok üzen Semih oldu Ordu maçında da aynı hataları yaptı umarım kendine çeki düzen verir.Sevmesem de Aydın iyi işler yaptı bugün ona da tebrikler ve takımın geriye dönme sevdasından vazgeçmesi lazım hemde çok acilen..

bizim en büyük sorunumuz geçen sene yaratıcı oyuncu ve bitirici forvetti.şimdi onları süper ligten alarak doldurduk kötüler mi?bence hayır ama bu kalsamanın topçusu değiller oda ayrı bir konu.

bir sol bek bir yaratıcı oyuncu bir bitirici forvet lazım.

klose veya berbatov ilaç olurdu bu takıma ama alamadılar

Ya arkadas ne Klose'si ne Berbatov'u. Siz daha hala göremiyormusunuz?! Kanat oyuncu eksik, tüm kanat oyuncularimiz 2. sinif. Inan bana forvet'e ihtiyacimiz yok. Orta saha !

bukadar yavaş bi pas temposuyla kapalı takımları açamayız. daha hızlı top çevirmemiz lazım bazen bi sn bile çok önemli

Salman bizim oynadığımız sistem tam olarak 4-4-2 değil sana tavsiyem biraz daha incelemen..

Kanatların ortaya girdiği forvetlerden birinin mutlaka ortasahadan top almaya çalıştığı sistem 4-4-2 olamaz..

benim icin önemli olan göbekte selcukun ezilmesi, tek basina kalmasi.

ki, melo formda olsa bile, yani göbekte melo-selcuklu bir sistem olsa bile yetersiz, cunku senin avrupadaki rakiplerin 3'lü orta saha ile oyniyor hemen hemen herkes, yine bir adim geride kalirsin

ama bu sefer meloda rezil oynayinca, selcuk tamamen yalniz kaliyor eziliyor.

kanatlarda 4-3-3 adami amrabat, kanat olmayan emre, ne oldugu belli olmayan aydinla yapamazsin.

üstüne dedigim gibi birde 2 tane top kontrolü sifirin altinda olan 2 forveti koy... mümkün degil..

akhisaray akarsi bile gole kadar pozisyonumu yok diyorum size

orduya yenildik

bjk oynamadan 3 gol atti

bursa ve kasimpasa sonuna kadar zorladi

antalyaya karsi kart olmasaydi kim bilir neler olurdu

Burak önde olduğumuz maçlarda faydalı olur geçen sene Elmander topu saklıyor orta sahayı rahatlatıyordu bu sene bunu pek fazla yapamıyoruz belki Selçuk ve Melo nun kötü olmasında bununda payı vardır Fatih Terim buna çözüm bulur.

Galatasaray tribünü bitmiş,bitmiş.

daha dün gibi hatirliyorum jardel kosmuyo diye taraftar yerden yere vuruyodu hey gidi gunler be,adam geleni atiyor adami gol atsin diye almissin gol atiyo diye oda suc oluyo,jardel olmasa o süper kupa bugun realin muzesindeydi.kardesim orta sahada 4 futbolcu ne icin var onlar kossun forvet geleni atacak,kostularda ne oldu

Ulan içim yanıyor iddaadan giden 50 liramamı yanayım amrabata verilen 8.5 milyonamı yanayım

Ya arkadas ne Klose'si ne Berbatov'u. Siz daha hala göremiyormusunuz?! Kanat oyuncu eksik, tüm kanat oyuncularimiz 2. sinif. Inan bana forvet'e ihtiyacimiz yok. Orta saha !

tamam kanat lazım da. net pozisyonları atamayan bu forvetlerin yerine adam gibi forvetler olsaydı sorun kalmazdı.

Bizim oynadigimiz sistem tam olarak 4-4-2 degilmis. Yahu bizim sistemi bana biri aciklayabilir'mi?

Allah ne verdiyse baski baski baski. Ne akil var ne fikir.

Geri
Üst Alt