ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

buragin kacirdigi golun aynisini adamlar takir takir yaziyolar.

ix5WnuszwG4h6.gif

2 milyonun hesabini yapip guzel oyuncaliri kacirirsan, sonra basari bekleme.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

tek forvet oynayacan şampiyonlar liginde. senin 2 forvetin top tutamadıktan sonra böyle ilerde basmanın bir anlamı yok.

o zaman iki ustu duzey kanat oyunculari lazim...suarez gibi

Sanki hersene gruptan çıkıyoruzda..

UEFA%2B%25C4%25B0MPARATOR.jpg

Ben bunu hatırlıyorum.Başka söze gerek yok.
siz bu kafayla 45 sene daha bu fotografa bakip avunursunuz,biz sanki uefa kupasini inkar ediyoruz adama bak ya

artık bir zahmet dev aynasını suratımızın önünden çekelim ve gerçekçi hedefler koyalım. Bu saatten sonra hedefimiz 3.lüktür. kimse bana hikaye anlatmasın. Nasıl taraftarsın falan da demesin. Manchester iç saha beraberlik, cluj dış saha beraberlik braga deplasman beraberlik cluj iç saha galibiyet. Kendini barcelona sanıp manchester maçına 2 forvet , 2 sene öncenin uefa finalistine de 2-4-4 taktiğiyle çıkarsan boyle madara oluruz işte. Bu saatten sonra kimse kusura bakmasın haddimizi bilerek oynamalıyız. Tamam bu takım avrupanın en kaliteli 20 takımı arasına girmez ama bu kadar da zayıf bir takım değil.

ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ekim

Garibim Semih,Dany,Ebue yardıra yardıra bir hal oldular

Burak değilde Hakan ve Rierra gitmeli zaten.Ama bu maç için Riera iyiydi hakkını verelim şimdi adamın.En azından Hakana göre çok iyiydi.Defansif olarak pek gözükmedi zaten ama hücumu ortaları iyiydi ama sezon sonu devre arası falan gönderilmeli.O kadar çöpten kurtulduk ama hala kurtulmamız gereken adam var.Sezon sonunda temelli temizleriz takımı inşallah.

şu takıma adam gibi bi yabancı forvet ve kaka tarzı bi adam alsalardı herşey bambaşka olurdu. ama yanlış adamlar transfer edildi

bugun uc sey cok hosuma girtti : -Danny'nin performansi..

-Muslera gibisi yok..

- Riera guzel ortalar acti...bu sezon dogru durusut orta gormemistim balta dan..

Bugün riera'nın oyunda olması hataydı hocam bana göre. ki ilk golde yanlış yerdeydi. ikinci gol de ofsaytı bozdu. Bu tür riskler böyle maçlarda alınmamalı.

bugun uc sey cok hosuma girtti : -Danny'nin performansi..

-Muslera gibisi yok..

- Riera guzel ortalar acti...bu sezon dogru durusut orta gormemistim balta dan..
muslera bu takima 5 numara fazla,seneye elimizde tutamayiz,hakkidir manu real city gibi takimlara gitsin dunyanin 1.numarasi secilir

kapanan takımlara karşı bu kadar başarısızsak

clujden 6 puan alamayız

yani gruptan çıkamayız

tabiyki fatih terim bi formul bulmazsa

ama bir an önce düşünsün taşınsın ve şu kilidi açacak anahtarı yapsın

bu arada cluj iyi ki bragayi yenmis ilk macta

manu braga yi 2 kere yenip, turu garantiler umarim, böylece hem braganin 2. lik icin sansi kalmamis olur nerdeyse, hem manu bize karsi yedek kadroyla cikar.

bu saniyeden sonra bizim rakibimiz cluj, 6 puan almak farz clujdan, 4 puan büyük ihtimalle yetmez.

cunku cluj evinde bragayi rahat yener.

Bugün riera'nın oyunda olması hataydı hocam bana göre. ki ilk golde yanlış yerdeydi. ikinci gol de ofsaytı bozdu. Bu tür riskler böyle maçlarda alınmamalı.

Hakan Balta yine yavas kalirdi..adamlar cok hizi geldiler..bence Balta fark yaratmazdi..

yaw bi yuru git,italyada bu aksam juventusu pacavraya cevirdi lucescunun takimi,elinde jardel h.sas varmis,adam bulent akin,ahmet yildirim,victoria larla barcayi ispanyada reali istanbulda milani italyada paramparca etti ,cahil cahil konusma

Shakhtar'ın sahibi tuvalette peçete yerine para kullanan bi adam. Lucescu'nun istediği bütün adamları alıyor. Terim Podolski'yi Shaqiri'yi istoyr gidip dalga geçer gibi Riera'yı alıyorsun, toure'yi istiyor Cris'i getiriyorsun, kanatla forvet için de Amrabat, Burak falan ilk tercihleri değildir. Terim hatalı olabilir de kıyaslamak komik kaçar.

Hocam çok doğru şeyler. Ortak bir payda da buluşmak güzel. bir diğer düşüncem de, Enginin (Ligimizde) cezası bittikten sonra takımın 4-5-1 oynamasıdır. orta beşli hamit melo engin selçuk amrabat ya da Emre.

Aynen kardeşim güzel tartıştık teşekkür ediyorum bende sana.

Söylediğin mevzuya gelince zaten esas sorun orda bizim adam akıllı bi tane sağlam santroforumuz yok onun için 2 tane adam kullanıyoruz.Senin dediğin 4-5-1 sistemi oynayacaksak ilerdeki forvet oyuncusu Lİsandro tarzı birinin olması lazım.Ne Burak tek forvet oynar,ne Elmander,nede Umut.Bunların 3 üde yanında biriyle oynadığı zaman etkili olur.

......................Melo......................

Hamit......Selçuk......Engin.....Amrabat

....................Lİsandro....................

Çok güzel olur gerçekten.

yaw bi yuru git,italyada bu aksam juventusu pacavraya cevirdi lucescunun takimi,elinde jardel h.sas varmis,adam bulent akin,ahmet yildirim,victoria larla barcayi ispanyada reali istanbulda milani italyada paramparca etti ,cahil cahil konusma

Reali istanbulda hangi kadroyla yendik aç google amcaya sor viktoryalar perezler sonraki seneydi onda da ceyrek final değil 2 .tura çıktık ha o da başarıdır o ayrı lucescu iyi antrenördür onada eyvallah benim muhalefetim terime yaptığın saygısız benzetme

arkadaş hırsımdan ağlayacam şimdi. braga ve cluj gibi takımları yenemiyorsak avrupa hedefinden vizyondan nasıl bahsediyoruz

Balta'dan medet umanlar hiç gerçekci değiller.

ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ekim

Fatih hocanın kadroyu sabitlemesi lazım artık avrupada dany türkiye de cris kadro birbirine uyum sağlayamıyor

muslera bu takima 5 numara fazla,seneye elimizde tutamayiz,hakkidir manu real city gibi takimlara gitsin dunyanin 1.numarasi secilir

Adam zaten ust duzey takimda oynamasi hakki...rahat man utd yada chelsea'de oynar..

o zaman iki ustu duzey kanat oyunculari lazim...suarez gibi

üst düzey kanat yok diye böyle oynarsak daha çok kafayı yeriz. 4-5-1 gibi oynayacaz şampiyonalr liginde. selçuk melo engin hamit amrabat. ilerde burak veya umut. böyle maçlarda kontrolü ve rakibin cezayayının üstünde top tutmak gerek. biz oraya gelmeden her topu ortaladık. toplarda genelde hep kafa toplarında zayıf olan buraga geldi. umut toptanmı kaçtı naptı anlamadım. bir topta seni bulur be adam:D

Geri
Üst Alt