ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

braga iddasiz kalirsa, yener cluj evinde bragayi

manuya karsi öne gecmis herifler, sacma sapan 2 gol yemis sonra

sanmıyorum braga elbet gruptan çıkmak veya 3.lük maçı için son maça taşır. ki son maçtan önce oynuyorlar. MANU da bence iyi durumda degil. yettigi kadar oynuyorlar risk almıyorlar ŞL inde. biz girdigimiz atıcaz bukadar basit. elin takımı 1 kere geliyor atıyor. ŞL inde 4-5-1 şeklinde oynayacaksın. orta sahan kalabalık olacak. şu maçlarda 2 forvet oynamamızın hiçbir anlamı yok. riskli oynuyoruz. böyle maçlarda kontrollü oynayacaksın. ligde böyle oyna sana cezayı kesecek takım yok. ama burda kesiyorlar. ilk golde selçuk arkasından gelen adamı önceden sezse. musleradan dönen topta o pozisyonu gol yaptırmazdı. herşey ayrıntıda gizli. bizim futbolcular yavaş oynadı maçın genelinde.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

Jardel bir maçta ceza sahasının dısına yakın bir yerden tek vurusla kale direğinin dibini gönderip gol yaptığı bir pozisyon vardı hatırlayan varmı

içerde galsgow maçıydı galiba 3-2 yenmiştik

Jardel bir maçta ceza sahasının dısına yakın bir yerden tek vurusla kale direğinin dibini gönderip gol yaptığı bir pozisyon vardı hatırlayan varmı

Evet yine bir Şampiyonlar Ligi maçıydı.3-2 kazandığımız Glasgow Rangers maçıydı.

renktaslar ben su vidyoyu izleyip brz agliycam :D icim doldu.. tek diyecegim izleyin...aglarsiniz kesin :D

[video=youtube;5To3QamrI3c]https://www.youtube.com/watch?v=5To3QamrI3c[/video]

yedigimiz 2. golde adam nasıl vurdu öyle topa. adamlar topa vurmasını biliyor arkadaş. çokta rahat bir vuruş yaptı. jardeli özlüyorum lan. adam kendine gelen topu. kalenin içine sokuyordu. şimdi gol atacaz diye kahır çekiyoruz.:o
yedigimiz ikinci golu bizim 3 forvete ayri ayri 5 kez pozisyonu tekrarlat 3ü de toplam 15 vurusuda 3 metre ustten auta atar

Demek ki onları istiyor adam onları alıyorlar. Podolski Köln'deyken Lucescu onu istese alamazlar mı bizim gibi 1-2 milyon hesabı yapmaz adamlar tutar getirir zaten. İsmi duyulmamış dediğin adamlar 10 milyondan aşağı değerli adamlar değil bi de.

biz 2014'e kadar böyle devam edicegiz, bunu hem baskan, hem hoca acik acik söyliyor.

amacimiz kazasiz, belasiz su 2 yili geride brakmak, sonra az cok nefes almaya baslicakmisiz.

millet biraz mantikli konussun

uyuz oluyorum bir mactan sonra gelip transferleri elestiren, hocayi elestiren, gelmisini, gecmisini elestiren bir zihniyete.

shakhter dediginiz takim 7-10 milyona adam getirip, iyi cikarsa oldu, cikmazsa cöpe atilan birsey gibi hic arkasindan bakmadan atabiliyor

sen toplamda bir suarez, shakiriden az maliyeti diye amrabati aliyorsan, ona verilen 8 milyondan bahsetmekten yorulmuyorsun.

( 5 senelik suareze toplam en az bonservis 15 milyon, yillik en az 2 milyon 25 milyon gidiyor, shaqiri 12 milyon, yillik en az 2 milyon, 22 milyon gidiyor, birde bunlari ikna etmekte var, amrabatin toplam maliyet 15 mu ne.)

yedigimiz ikinci golu bizim 3 forvete ayri ayri 5 kez pozisyonu tekrarlat 3ü de toplam 15 vurusuda 3 metre ustten auta atar

burak vurmaz bile kontrol etmeye çalışır ama tabiki edemez top 2m ileri açılır.

glasgow rangers istanbulda 3-2 yendigimiz mac

---------------Muslera-------------

--------Semih----------Dany-------

Eboue-------------------------Riera

--------------Melo-----------------

-----Hamit----------Selcuk---------

Engin-----------------------Amrabat

-------Burak/Elmander/Umut--------

olmaz mi?

olay bu olmali.

sagda kimi oynatrsin, onu zamanla cözersin.

ama geri kanalar belli.

birde hamit yokken, yada düsüste iken ortada emreyi denersin, olur biter.

yedigimiz ilk golu simdi gordum, tam bir rezalet. semih napmis oyle allahim ya

sanmıyorum braga elbet gruptan çıkmak veya 3.lük maçı için son maça taşır. ki son maçtan önce oynuyorlar. MANU da bence iyi durumda degil. yettigi kadar oynuyorlar risk almıyorlar ŞL inde. biz girdigimiz atıcaz bukadar basit. elin takımı 1 kere geliyor atıyor. ŞL inde 4-5-1 şeklinde oynayacaksın. orta sahan kalabalık olacak. şu maçlarda 2 forvet oynamamızın hiçbir anlamı yok. riskli oynuyoruz. böyle maçlarda kontrollü oynayl acaksın. ligde böyle oyna sana cezayı kesecek takım yok. ama burda kesiyorlar. ilk golde selçuk arkasından gelen adamı önceden sezse. musleradan dönen topta o pozisyonu gol yaptırmazdı. herşey ayrıntıda gizli. bizim futbolcular yavaş oynadı maçın genelinde.

Hocam dediklerine katılıyorum. gol pozisyonu hariç.. O pozisyonu açıklığa kavuşturmak lazım. O pozisyonda rieranın yaptığı hatayı selçuk engellemeye çalışıyor. Riera ile rakip arasında sanırım 4-5 metre var. rieranın orada kademeye girmesi lazım. girmediği için onu suçlamıyorum. Onu oynatan hatalıdır. ikinci gole de dikkat edersen Riera ofsaytı bozuyor. Manchester maçında 90 dakıka tahammül ettiğin bir oyuncuyu, üstelik alan savunmasını kullanıyorken braga maçında yedek bırakıp rierayı oynatırsan. Sonuç bu olur :)

Hocam ben madara olduk derken kendi beklentilerimizin sonucunu yazdım. Yoksa avrupalının gözünde zaten galatasaray deplasmanı " wellcome to picnic" .ben yabancı forumları dolanıyorum ve yurtdışında yaşıyorum. Cehennem ateşi çok önceler söndü hemen çat diye de yanmıyor.

Fatih hoca hemen yarın istifa etsin yerine Lucescu gelsin. Hatta Lucescu'ya da gerek yok forumda bayağı kaliteli teknik direktörler var onlardan birisi de olur.

En büyük korkum sanırım avrupa'da hiçbir zaman eskisi gibi olamıcaz

Bundan sonraki maclarimizin skorlarini yaziyorum.

Cluj - Galatasaray : 0-1

Galatasaray - Cluj : 3-1

Braga - Galatasaray : 1-2

Galatasaray- M. United : 0-2

Bu skorlarla ne olur gruptaki durum?

amrabat ve aydini hatta emreyi de katalim, bunlari 4-4-2 de kanatlara kopyup, geri gelmelerini, defans yapmalarini istemek bu iste, ilk golü izleyin, geri geldide ne yapti amrabat o golde?

adamlari hem ofansta kaybediyorsun, hem defansta hic bir b.k fayda alamiyorsun.

amrabat iste bu yuzden hicbirsey yapamiyor

hatta inanin bana zarar veriyorlar

defans yapmak, faul yapmak saniyorlar

emre, aydin ve amrabat, dikkat edin en cok faul yapan adamlar bunlar oluyor, bazen hatta cok tehlikeli yerlerde faul yapiyorlar.

Fatih hoca hemen yarın istifa etsin yerine Lucescu gelsin. Hatta Lucescu'ya da gerek yok forumda bayağı kaliteli teknik direktörler var onlardan birisi de olur.

Kimse istifa etsin demiyor. Sadece iki teknik direktörü karşılaştırıyorlar ve herkes kendi düşüncesini söylüyor. Yapılan hataların söylenmesi iyi bir şey. görüşlere saygı duymak daha da iyi bir şey..

Bundan sonraki maclarimizin skorlarini yaziyorum.

Cluj - Galatasaray : 0-1

Galatasaray - Cluj : 3-1

Braga - Galatasaray : 1-2

Galatasaray- M. United : 0-2

Bu skorlarla ne olur gruptaki durum?

ilk mac evimizde, yani cluja karsi tekrar ttarenada bir dahaki mac.

son mac braga maci, deplasmanda.

Geri
Üst Alt