ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

AW: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ekim

Ben bunu bilirim bunu söylerim.

Avrupadaki takimlar bizi çözmüşler.

Göbeği iyi kapatiyorlar.

Selçuk'un ara paslarina izin vermiyorlar.

Top hangi kanattaysa oraya hemen ikinci adam yanaşiyor geçit vermiyorlar.

Eğer ordan orta gelirse ilk direği muhakkak kapatiyorlar.

Enginsiz çok zorlaniyoruz çünkü kaleye gitme alternatifimiz çok az.

Tamam yekta oynasin aydin oynasin emre oynasin ama bizahmet akhisar'a karşi oynasin.

Yada skoru yakalamışken 70'den sonra oynasin.

Şampiyonlar ligi tecrübe ister çocuk oyuncağı değil burasi.

Iki maçtada bu görüldü.

Millet önce yememeye bakiyor bizim kalemize gelen ilk toplar gol oluyor.

Tecrübesiz futbolcuda şaşkin şaşkin saldirmaya başliyor sonra.

Iki sezon sonra kadro bozulmazsa belki gruptan çikariz.

Send from my HTC OneX using Tapatalk 2

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

Bence Amrabat'ı almamalıydı oyundan FATİH hoca, ve Amrabat Sol kanatta daha verimli iş yapar ama işte olmayınca olmuyor üzüntüden harap oldum yahu lokum gibi grup geldi 2'de 0 çektik :/

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

Ocakta bir 10 numara alınıp hoca şöyle birşey de deneyebilir

Melo..selçuk

Hamit..10..amrabat

Burak yılmaz

Kaka bu sistemde biçilmis kaftan

Geniş bir kadromuz var, Fatih Hoca bir yenilikler düşünür. Ümitsizliğe kapılmaya gerek yok.

Herkese iyi geceler.

Cevap: AW: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv |

Ben bunu bilirim bunu söylerim.

Avrupadaki takimlar bizi çözmüşler.

Göbeği iyi kapatiyorlar.

Selçuk'un ara paslarina izin vermiyorlar.

Top hangi kanattaysa oraya hemen ikinci adam yanaşiyor geçit vermiyorlar.

Eğer ordan orta gelirse ilk direği muhakkak kapatiyorlar.

Enginsiz çok zorlaniyoruz çünkü kaleye gitme alternatifimiz çok az.

Tamam yekta oynasin aydin oynasin emre oynasin ama bizahmet akhisar'a karşi oynasin.

Yada skoru yakalamışken 70'den sonra oynasin.

Şampiyonlar ligi tecrübe ister çocuk oyuncağı değil burasi.

Iki maçtada bu görüldü.

Millet önce yememeye bakiyor bizim kalemize gelen ilk toplar gol oluyor.

Tecrübesiz futbolcuda şaşkin şaşkin saldirmaya başliyor sonra.

Iki sezon sonra kadro bozulmazsa belki gruptan çikariz.

bizi aslinda cözmeye bile gerek yok, az cok defans yapan takim bize karsu rahat puan alir.

adamlar cekildi, beklediler, bizim o agir tempoda göstere göstere yaptigimiz yan paslar mi zorlicakti onlari?

yada melo ve selcukla yolladigimiz o uzun toplar mi ceza sahasina?

hic ama hic begenmiyorum bizim topla olan isiklilerimizi, cok bos oyniyoruz top bize gelince

topu kapmak icin harcadigimiz enerjiyi o top bizde iken harcasak, cok daha effektif bir takim olurduk.

maci izlerken sanki Galatasarayin amaci/hedefi topu rakibe vermek, sonra kapmak, tekrar hemen vermek, sonra yine kapmak icin ölümüne saldirmak gibi geliyor bana

Cevap: AW: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv |

bizi aslinda cözmeye bile gerek yok, az cok defans yapan takim bize karsu rahat puan alir.

adamlar cekildi, beklediler, bizim o agir tempoda göstere göstere yaptigimiz yan paslar mi zorlicakti onlari?

hic ama hic begenmiyorum bizim topla olan isiklilerimizi, cok bos oyniyoruz top bize gelince

topu kapmak icin harcadigimiz enerjiyi o top bizde iken harcasak, cok daha effektif bir takim olurduk.

maci izlerken sanki Galatasarayin amaci/hedefi topu rakibe vermek, sonra kapmak, tekrar hemen vermek, sonra yine kapmak icin ölümüne saldirmak gibi geliyor bana

iyi tamam defans yapıyorlarda sen pozisyonu buluyorsun. belki yavaş oynuyorsun ama pozisyona giriyorsun. onları atsan istedikleri kadar kapansınlar. önemli olan ilk golü senin atman. bizim geçen seneki takımımız baya iyi paslaşıyordu. gerçi biz geçen sene 10. haftadan sonra açıldık. ama önde elmnander ve necati top tutuyorlardı. şimdi umut ve burak tutamaıyorlar pek. top kontrolleri zayıf. ilk yarıda umut ceza sahası içinde topu tuttu kaleye vuracagına hala pas veriyor. 2. yardıda burak aydına pas verecegi yerde kaleye vurdu. hemde kalecinin üstüne. herşey ayrıntıda gizli salman. adamların attıgı 2. goldeki vuruşun kalitesine bak birde. adam vuruşunu önceden düşündü. bizim forvetler o topu en az birkere kontrol ederdi.

Bunun sebebi 10 numara eksiği, başka bir şey değil.. Hani operada elini kolunu sallayıp bir işe yaramaz gibi görünen maestrolar olmasa orada en iyi sanatçıları koysan mantıklı tek ses çıkmaz. Tabi aldığını atan forvet de gerekli o ayrı :)

------------Baros-----------

Kewell-----Lincoln----Keita

-----Selcuk--Linderoth-----

:ka25:---Ujfalusi-Song---Eboue

----------Muslera-----------

Baya yabanci oldu ama cok kral olurdu hepsi bir arada:yenieek:

iyi tamam defans yapıyorlarda sen pozisyonu buluyorsun. belki yavaş oynuyorsun ama pozisyona giriyorsun. onları atsan istedikleri kadar kapansınlar. önemli olan ilk golü senin atman. bizim geçen seneki takımımız baya iyi paslaşıyordu. gerçi biz geçen sene 10. haftadan sonra açıldık. ama önde elmnander ve necati top tutuyorlardı. şimdi umut ve burak tutamaıyorlar pek. top kontrolleri zayıf. ilk yarıda umut ceza sahası içinde topu tuttu kaleye vuracagına hala pas veriyor. 2. yardıda burak aydına pas verecegi yerde kaleye vurdu. hemde kalecinin üstüne. herşey ayrıntıda gizli salman. adamların attıgı 2. goldeki vuruşun kalitesine bak birde. adam vuruşunu önceden düşündü. bizim forvetler o topu en az birkere kontrol ederdi.

elmander simdide tutsun o zaman, niye tututmuyor?

daha iyi paslalsiyorduk, burasi kesin zaten.

bende bu yuzden diyorum, eger ölümüne 4-4-2 diyorsa hoca ve amrabat ve aydindan "bir acik/bir kenar topcusu gibi degil, bir orta saha gibi oynamalarini istiyorum" diyorsa, neden amrabati aldin?

koy sola asil mevkisi orta saha olan engini, yada yektayi ne diye amrabati aliyorsun o zaman

iddia ediyorum ilerde burak-umutlu, göbekte melo-selcuklu bir takimin kanatlarini aydin ve amrabat yapmak yerine engin ve hamit yapmak cok ama cok daha iyi, daha mantikli.

AW: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ekim

bende bu yuzden diyorum, eger ölümüne 4-4-2 diyorsa hoca ve amrabat ve aydindan "bir acik/bir kenar topcusu gibi degil, bir orta saha gibi oynamalarini istiyorum" diyorsa, neden amrabati aldin?

koy sola asil mevkisi orta saha olan engini, yada yektayi ne diye amrabati aliyorsun o zaman

iddia ediyorum ilerde burak-umutlu, göbekte melo-selcuklu bir takimin kanatlarini aydin ve amrabat yapmak yerine engin ve hamit yapmak cok ama cok daha iyi, daha mantikli.

Birkere o forvet hattiyla avrupada zor gol atarsin.

4-4-2 oynuyorsun kanatlar her 20 dakikada anca bir orta yapabiliyor ama bizim forvetler nerde duracağini bilmiyor.

Ikiside rakibin arkasinda top bekliyor.

Elin oğlu dk. 94'te ilk direğe koşu yapiyor.

Kafa topu sıfır. Bitirici şut yok.

Adam gibi forvet getiremediniz şu takima.

Gidin Di Natale'yi alin hiç birşey bilmiyorsaniz.

Burak anca 11 adam onun için oynarsa başarılı olur hatta ozaman bile olamaz çünkü ofsayt kuralini bilmiyor.

GALATASARAY'ın olduğu heryerde bir umut vardır bugün yerin dibine soktuğumuz takım yarın 2 cluj maçını kazansa tekrar rüya takım olur sıkmayın canınızı tek gerçek var o da eksiklikler ve hatalar inşallah geç olmadan hatalar giderilir .

bundan sonra bize kolay takim gelsin diye dua etmicam kura öncesi

bugun braganin yerine juventus olsaydi mesela diyorum, en kötü 0-2 kaybederdik gene.

ama hic degilse adam gibi takimla oynamis, adam gibi topcular görmüs olurduk ttarenada

Braga'da da iyi topçular vardı. Ruben Michael, Hugo Viana, Alan ve Semih'in belini kıran eleman..

GALATASARAY'ın olduğu heryerde bir umut vardır bugün yerin dibine soktuğumuz takım yarın 2 cluj maçını kazansa tekrar rüya takım olur sıkmayın canınızı tek gerçek var o da eksiklikler ve hatalar inşallah geç olmadan hatalar giderilir .

Top yuvarlak renkdaş.

Olurmu olur.

Futbol ayakla oynaniyor her sonuca gebedir :p

Vallaha cok üzüldüm bu maglubiyete. Ancak Bragayida tebrik etmem lazim. Adamlar süper kapandi, neredeyse pozisyon vermedi ve topuda ayalaklarinda cok iyi tuttular.

bundan sonra bize kolay takim gelsin diye dua etmicam kura öncesi

bugun braganin yerine juventus olsaydi mesela diyorum, en kötü 0-2 kaybederdik gene.

ama hic degilse adam gibi takimla oynamis, adam gibi topcular görmüs olurduk ttarenada

Ya bir de hem "kaybetsek de önemli değil" hissi veren bir takım olduğu için daha rahat oynardık psikolojikman, o da bize avantaj olarak dönerdi. Hem de Juventus Braga gibi sadece kapanmaya değil oynamaya da çalışacağı için pozisyon yaratmamız daha kolay bile olabilirdi.

Bugün Aydın da gelip orta alan gibi çok oynadı. Gariptir, biraz etkili de oldu, şutu girseydi kahraman da olmuştu ufaktan.

Cluj maci icin iyi prova,olaya artik seneye icin bakiyorum.

Bu saatten sonra uefa daha makbul cilek ,avrupa deneyimi acisindan...

Keşke izleyip de yorum yapsaydın.
eminim bir tek sen izlemissindir forumda biz onun yerine pembe dizi izliyoruz

Sow'un agir oldugunu bilmeyen yok , aksini iddia etmek sacma

bitiriciligi iyi , ceza sahasi disina konuslandirdigin zaman verimi dusuyor

Oyuncularımız kafalarında kendilerini yere atıp faul almak yerine, ayakta kalıp, ikili mücadeleden galip çıkmaya odaklanarak oynamalı.

Geri
Üst Alt