ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

Sorunumuz sistemden ziyade oyuncu tercihlerinde.

Şimdi, Burak gibi etkisiz bir elemanı oynatıyorsan arkasına daha dirençli bir ortasaha kurman lazım. O yüzden Burak varsa 4-5-1. Burak oynamazsa 4-4-2. Bence doğru taktik de budur. Elmander-Umut aga. Ötesi yok. Forvetimiz bu 2 eleman olacak ve Amrabat-Emre-Engin gibi adamları da ceza sahasına yakın oynatacaksın. Burak ne pas atabiliyor, ne gol ne de pres. 2 maçtır gözümden acayip düştü. Ve beğenmiyorum futbolunu. Kapanan takımlara uygun yapısı.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

ben zaten sizinle konusmuyorum ki,yazdiginiz eletiriyi elestiriyorum.

neye gore mahelle takimi? kime gore? hangi sarta gore?hangi lige gore?

Portekiz takimlari senelerdir avrupada basarilirli.Milli takimi da oyle .Futbolun her alaninda Turkiyeden Turk futbolundan ustun.

Saibeli sikeli ligde Sampiyon olup kendimizi dev aynasinda goruyoruz.

Ruyada Hayalde Sampiyonlar Ligi Finali hayali kuruyoeuznuz.Sonra olmayincada acimasizca elestiri.

Vay mahalle takimiymis.

Yine hatirlatayim bu takim SL de 2.torbasi garantiyken biz 3.torbaya zar zor dustuk.

Arkadaşım sen ve senin gibiler yönetimi yıkayıp yağlarken ben bu takımın CL'de birşey yapamayacağını aylar önce zaten yazdım. Galatasaray'ı dev aynasında görsem bile CL'de gruptan çıkamayacağını görürürüm o yüzden geç.

Biz zaten kötü bir takımız da, Braga'da gayet mahalle takımı.

Dün oynadıkları futbol zaten bunu gösterdi. Gayet korkak, ezik oynadılar. Futbol oynamadılar. Bu takıma yenilmek de benim sinirimi bozuyor. ManU'ya yenildiğimizde üzülmedim bile çünkü sonuç belliydi. Ama böyle dandik takımlara yenilirsen tabi ki eleştireceksin.

Şuanda Galatasaray futbol takımı tamamiyle bir gerileme döneminde. Böyle devam ederse klüp içersinde çok çalkantılar olabilir.

Bu arada Burak'la oynadıkça Selçuk defansa daha yakın oynamak zorunda kalıyor. Melo iler daha az çıkıyor ve yanındaki forvet 2 kat yoruluyor.

Amrabat konusunda biraz sabredelim diyordum ama anlaşılan büyük kazık yedik..

Arkadaşım sen ve senin gibiler yönetimi yıkayıp yağlarken ben bu takımın CL'de birşey yapamayacağını aylar önce zaten yazdım. Galatasaray'ı dev aynasında görsem bile CL'de gruptan çıkamayacağını görürürüm o yüzden geç.

Biz zaten kötü bir takımız da, Braga'da gayet mahalle takımı.

Dün oynadıkları futbol zaten bunu gösterdi. Gayet korkak, ezik oynadılar. Futbol oynamadılar. Bu takıma yenilmek de benim sinirimi bozuyor. ManU'ya yenildiğimizde üzülmedim bile çünkü sonuç belliydi. Ama böyle dandik takımlara yenilirsen tabi ki eleştireceksin.

Sanki ben dun gece uzulmedim mi?

maglubiyyetden cok oynana oyuna uzuldum.

Orduspor macinda neysek dun aksamda oyduk.

Avrupa macinda fazla bir sey ortaya koyamadik.

Galatasarayin kadrosundaki oyuncularin yetenegi hicde dunki performans degildi.

Daha iyisini yapa bilirlerdi.

Olmadi iste.Buna bir cok sebeb araya biliriz.Oyun anlayisi felan filan.

Amma bunun sebebi Bragayi mahalle takimi yapmaz.

Adamlarin oyun anlayisi boyle.Kapanir oynar.Kapanip oynayan Celsi Sl sampiyonu oldu.

Braga son 5 yilda 63 bin puan toplamis.Bizim son 5 yilda topladigimiz puan 38 bin.

Bariz ustunlukjleri var.

Bende o tarz futblu begenmem hatta nefret ederim.

Amma adamlar demekki bu yolla bu puanlari toplamis.

Rakibi niye kucumseyelim?

Hicde yonetimi yagladigimiz yikadigimiz yok.

Hep bir seyi eltiriken ve ya overken.Bir donup arkayada bakmak lazim.

Unal Aysal Yonetimi ve Teknik Heyet.Bir enkazi ele aldi.

Taraftari kusmus,Floryasi displinisiz bir enkazi.

BNunu bir yil icinde Sampiyon yaptilar hep beraber.

6 sene sonra Galatasaray Sampiyonlar Ligini gordu.

Hangi takimki oranin hep olan takimlarindan.

Avrupada basari oyle bir sende iki sende gelecek is degil.

Galatasaray Uefa Kupasini kazanmadan oncede.hic SL de Ceyrek gorememisdi.

Yillarca oynadik kadro kuruldu takim oturdu bir sisteme sahip olduk.

Ve en sonunda basari geldi.

Yonetimde defalarca Unal Aysalin kac defa benim icin bu yil guruptan cikmak basaridir soyledigi kac defa gozumle gordum kulagimla duydum

Cikamazsakda sorun degil.Bu yil ilk yilimiz.

Ove ove bitirelemeyen Ruya takim denilen takimin beyni Selcukun daha 2.Sl maci.

Neyse cok uzatmayim.Takimin oyunu acisindan her turlu eletriri yapila bilir.

Amma Braga mahalle takimi felan filan soylerek takimi yerin dibine sokmaz bana kalirsa insafsizlikdir.

Şuanda Galatasaray futbol takımı tamamiyle bir gerileme döneminde. Böyle devam ederse klüp içersinde çok çalkantılar olabilir.

cikmamasi icin en buyuk gorev bize dusuyor.

Takimin arkasinda durmak lazim.sabirli olmak lazim.

Fatih hoca Amrabat i harciyor, adamin sucu 0

bi sola gec yavrum, sonra saga gec yavrum, sonra deli gibi atak yap yavrum

sonra pili bitiyor cik yavrum

adami harca harca

burağı almakla ne kadar hata ettiğimizi sanırım ş. ligi maçları yeterince gözümüze sokuyordur. umut desen evet faydalı ama o da üst düzey maçlarda bizi götürecek bir forvet kesinlikle değil. elmander zaten bu sene oldukça vasat. belki hala sakatlığının etkisindedir o yüzden kızamıyorum. yani işin açıkçası, adam gibi bir yabancı forvet almadığımız sürece avrupada başarı şimdilik hayal gözüküyor. birde fatih hoca ş.ligi maçlarına akhisar belediye maçına çıkar gibi 8 tane hücumcuyla çıkıyor, tamam belki göze hoş gelen bir oyun şekli, çoşku falan vs.. ama sonuç getiren bir oyun değil. bu oyun şeklini ligde anadolu takımlarına yap hocam,ama ş.ligi bu oyun tarzını kaldırmaz. adamlar hem savunma yapmasını biliyor, hemde ayağa pası. dan dun oynamıyorlar yani, o yüzden bizim gazımızı alıyorlar ondan sonra da 2 tane atıp işlerini bitiriyorlar

acaba CL'de 4-5-1e mi dönsek.Forvet hattı top alamayınca 2 kişi oyundan düşüyor.Orta sahayı güçlü tutup geriden mi gol atsak.Benim açıkcası bu oyunla Cluj karşısında da umudum yok.

-------Muslera-------

Eboue--semih--dany---riera

-----------melo----------

---Aydın------selçuk----Yekta

----------Emre------------

-----------Umut------------ gibi

.

arkadaşlar ne zamandan beri mahalle takımları Ş.L ne 2. torbadan giriyor.ş.l de kimse mahalle takımı değildir.Dün bayern +7 yapar diyenler taş gibi yere düştü bate 3 tane salladı bayern e.Ona bakarsanız bate de mahalle takımı.

Tamam hücum anlamında rezil leş bir oyundu kabul etmek gerekirse öyle rakibe top vermedik ama F T min maçtan önceki demeci gibi ''İyi oyun 3 puan getirmiyor.Golü bulmak gerekiyor''.

Fatih hoca nın en büyük hatası farkında olmadan rakibi küçümsemesiydi.Rakip kim olursa olsun maça bu kadar ofansif bir kadro çıkarılmaması lazım.Bu şampiyonlar ligi ise kesinlikle tedbirli olmak lazımdı.Dediği gibi olmadı yapamadık.

Şu bir gerçek ki hayatımda bir takımın 0 a 0 hatayla oynadıığını ilk defa gördüm.Çünkü hataya hiç mi hiç zorlamadık.Birde şu uefa bir tane adam gibi hakem vermedi ya maçlarımıza ona yanıyorum.Melo'nun ilk hareketine sarı kartı gösteren hakem rakibe 6. faulden sonra kartını çıkardı.Yan hakem de 2. yarı kötüydü.Burak'ın 2 ofsayt pozisyonunda bence aynı çizgidelerdi o atakları kesmese belki de bir şeyler olabilirdi.

Futbolcuları tek tek eleştirmemeliyiz bence ama yaratıcı ve bitirici oyuncu özellikli adamlar bariz belli ediyor düşüşlerini potansiyelleri belli yalnız sanki dün Galatasaray Kaleye gitmek istemedi.Abartısız 60-70 dk. top bizim futbolcuların ayağındaydı.Ne yapmaya çalıştığımızı inanın anlayamadım.Hangi amaçla top oynadık bilmiyorum.Orduspor maçından gram ders almamışız bu belli.Acilen toplanıp fubolculara terapi yapılmalı çünkü ekim ayı çok önemli.Bütün sezonun kaderi bu ay çizilebilir.Çok önemli bir cluj maçı var önümüzde.İnşallah güzel günler görürüz.

GÜN KARALAR BAĞLAMA GÜNÜ DEĞİLDİR.KÖSTEK DEĞİL GÖNÜLDEN DESTEK OLMA ZAMANI...

ŞİMDİ YENİDEN DAHA YÜKSEK SESLE GALATASARAY!

Sistem değişikliği çözüm bu..

Burada o kadar analiz yapılıyor.Yok sistemmiş,yok tecrübeymiş,yok formsuzlukmuş.İnanın bunların hepsi boş laflar.

Bu takımın kanat ve forvet olmak üzere ofansif oyuncuları YE-TER-SİZ.

Geçen seneki güzelim takımı 2 tık yukarıya çekmek için yapılacak hemleler belliydi.

Ama yok çorba yapacaklarya,cimrilik yapacaklarya gene beceriksizliklerini konuşturdular.

Geçen sene çok daha iyi oynayan takımı aşağıya çekmeyi başardılar.

Anahtar kelime futbolu bilmek.Yani oyun bilgisi.İşte Bragayla aradaki tek fark bu.

Adamlarda üst düzey yetenek yok,fakat sahada ne yaptığını bilmeyen adamda yok veya az.

Ama senin takımında en az 5,6 tane adam var sahada ne yaptığını bilmeyen.Bize yetenekli diye yutturuyorlar.

Yani adamlarda yetenek kısıtlı fakat futbolu biliyorlar.Böyle oyuncuları tercih ediyorlar.

Biz ise çok güzel koşuyorlar,pres yapıyorlar diyoruz.

Bu macin yüzünden Laptop rahmetli oldu!

Bate kendi evinde Bayern'i yeniyor, biz hala ..

Geri
Üst Alt