ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

Oyun tarzimizin Avrupa´ya sökmedigini anlamis olduk bence. Braga futbolun dogrularini yapti. Basit pas. Kim bostaysa pas. Bu kadar.

Ya bizimkiler? Ortadan sacma uzun ve sert toplar, panik futbol, 9 kisiyle hücum. Sökmedi iste, sökmeyecek de. Anlamis olduk.

9 kisiyle hücum edip, dogru dürüst pozisyon da üretememek düsündürücü acikcasi. Moral sifir. Ne diyecegimi bilmiyorum

40 metrelik alana 20 adam doluşursa nasıl gol atıcaz ki?

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

40 metrelik alana 20 adam doluşursa nasıl gol atıcaz ki?

Yani ne diyecegimi bilmiyorum. Neden böyle panik oynadigimizi anlamadim. Sanki rövans macina cikmisiz da, ilk maci 2-0 kaybetmisiz gibi panik oynadik.

Hücum oynamakla panik olmanin arasinda fark var. Biz panik oynuyoruz. 9 kisiyle hücum edince, bir sekilde topun girecegini düsünüyoruz herhalde.

Oyunu kurarken, hücum ederken, oyunumuzda bir düzen göremiyorum ben. Bu beni cok rahatsiz etti.

Cevap: AW: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv |

elmander simdide tutsun o zaman, niye tututmuyor?

daha iyi paslalsiyorduk, burasi kesin zaten.

bende bu yuzden diyorum, eger ölümüne 4-4-2 diyorsa hoca ve amrabat ve aydindan "bir acik/bir kenar topcusu gibi degil, bir orta saha gibi oynamalarini istiyorum" diyorsa, neden amrabati aldin?

koy sola asil mevkisi orta saha olan engini, yada yektayi ne diye amrabati aliyorsun o zaman

iddia ediyorum ilerde burak-umutlu, göbekte melo-selcuklu bir takimin kanatlarini aydin ve amrabat yapmak yerine engin ve hamit yapmak cok ama cok daha iyi, daha mantikli.

elmander ilk 11 de olmadıgı için söylemedim. umut ve buragı söyledim. umut ve burakla oynuyorsak dedigin gibi hamit engin gibi orta sahalarla oynayacaksın. hem bunların defansa daha çok katkısı olur. hemde daha iyi paslaşıp kaleye daha yakın yerlerde paslaşabiliriz.

Yani ne diyecegimi bilmiyorum. Neden böyle panik oynadigimizi anlamadim. Sanki rövans macina cikmisiz da, ilk maci 2-0 kaybetmisiz gibi panik oynadik.

Hücum oynamakla panik olmanin arasinda fark var. Biz panik oynuyoruz. 9 kisiyle hücum edince, bir sekilde topun girecegini düsünüyoruz herhalde.

Oyunu kurarken, hücum ederken, oyunumuzda bir düzen göremiyorum ben. Bu beni cok rahatsiz etti.

Biz buna Fatih Terim'in kaos futbolu diyoruz. İleride bir Hakan Şükür, arkasında füze gibi şut atan Hagi olmadığı için sökmüyor ne yazı ki.

bu maç braga-cluj maçının aynısı oldu aslında

braga biz cluj,braga oldu

fakat braga o maçta daha cok gol pozisyonuna girmişti.

Biz buna Fatih Terim'in kaos futbolu diyoruz. İleride bir Hakan Şükür, arkasında füze gibi şut atan Hagi olmadığı için sökmüyor ne yazı ki.

Fatih Terim´i elestirmem. Allah basimizdan eksik etmesin. 2 yenilgi aldik diye Terim´i sorgulamam.

Ama galiba yeni oyuncular, bekledigimiz kalite artisini saglamadi. Ben dün gecen seneki takimi cok aradim acikcasi.

Iyi bir Engin´i aradim, Ujfalusi´yi aradim, Elmander´i aradim, hatta Necati´yi aradim.

Gecen seneki takimin bir dengesi vardi bence. Hücum ve defans anlaminda. O dengeyi saglayamiyor yeni oyuncular.

Burak ve Amrabat´in böyle eksikleri var. Dün öyle hissettim.

Fatih Terim´i elestirmem. Allah basimizdan eksik etmesin. 2 yenilgi aldik diye Terim´i sorgulamam.

Ama galiba yeni oyuncular, bekledigimiz kalite artisini saglamadi. Ben dün gecen seneki takimi cok aradim acikcasi.

Iyi bir Engin´i aradim, Ujfalusi´yi aradim, Elmander´i aradim, hatta Necati´yi aradim.

Gecen seneki takimin bir dengesi vardi bence. Hücum ve defans anlaminda. O dengeyi saglayamiyor yeni oyuncular.

Burak ve Amrabat´in böyle eksikleri var. Dün öyle hissettim.

Fatih Terim'i kötülemek için söylemiyorum bunu. Aldığımız adamlar bu düzene uygun adamlar değil sadece Hamit dışında. Burak 4-4-2'de çok etkisiz, keza Amrabat'ta öyle, açık alanlarda coşan adamlar bunlar. Hücum yapacağın alanı 40 metreye düşürürsen bu adamlardan bişey bekleme zaten.

Ayrica Melo da bana "Iyi ki kiralamisiz" dedirtti bana. Böyle bir düsüs saka gibi resmen.

Melo Selcuk ikilisi takimin %60´iydi zaten. Bide bu sorunumuz var.

şampiyonlar ligi için fazlasıyla acemiyiz. bu çok net belli oluyor.

Emre'ye iyi Burak'a kötü demek nedir ya :) Burak'tan kafa golü atmasını beklemiyosunuz umarım. En çok didinen oyuncuydu sahada bu da benim icin yeterli .

buraktan niye kafa golü beklemeyecem. beklemeyeceksem niye durmadan orta yapıyoruz biz. ozaman gidip kafa toplarına çalışacak. eksik taraflarını kapatacak. GS da oynayan adamdan kafayla gol atmasını bekleyemem çok üzücü. 1.85 boyu var. az çalışsın sorunu halletsin.

buraktan niye kafa golü beklemeyecem. beklemeyeceksem niye durmadan orta yapıyoruz biz. ozaman gidip kafa toplarına çalışacak. eksik taraflarını kapatacak. GS da oynayan adamdan kafayla gol atmasını bekleyemem çok üzücü. 1.85 boyu var. az çalışsın sorunu halletsin.

messi bile o cücük kadar boyuyla kafa golü atıyorsa Burak' ın o fiziği ile kafa ile topu 90 a atması lazım

Muslera, Eboue, Dany haric herkes kötüydü acikcasi. Riera da kendi capinda isini yapti. Ama digerleri son derece kötüydü.

Panik futbolumuzun da bunda büyük etkisi vardi bence. Neden rahat olmuyoruz, neden sabirli olmuyoruz anlamiyorum.

Biz Türkler neden böyleyiz. Ilk 5 dakikada rakibimizi yenecegimizi düsünüyoruz herhalde.

Sen 9 kisiyle hücum edersen, Semih ve Dany ile digerlerinin arasinda 70 metrelik bosluk olursa, sende deli gibi hücum ederken adam gibi bir oyun anlayisi sahaya yansitamazsan, illaki gol yersin. Gol yememek imkansizdi zaten. 2 kere hücum etmeleri, 2 gol atmak icin yetti iste. Bir yanlislik var.

Bence yanlis dusunuyorsun renktas, adamda kalite var ama sadece yanlis macta yanlis zamanda oyunda oluyor.

Kapali takimlara karsi amrabat cok etkisiz, kayseride de oyle idi. Birde Fatih terim faktoru var. kenar cizgide demedigini yapmadi hareket kalmadi amrabata. bakini ordu/braga maclarina

Vallahi bende olsam o stressle oynayamam. dun aksamki macta kotu oynamasina karsin 2 etkili ortalar atti.

Dün maçtan önce,

"Amrabat eğer skor üstünlüğü alırsak Braga açılmaya başladığında girmeli." diye belirttim. Ben dedim demek için değil. Amrabat bu. Daha çok saldıran rakibin defans arkasına sarkmaya yönelik tipte bir isim.

Onun yerine Aydın-Engin'den biri ile başlasaydık daha efektif olurdu. Ancak yine de en büyük sorunumuz forvet de. Burak ahh Burak. Tam bir leş o derece etkisiz bir isim.

Bu sezon degil, gecen sezondan itibaren ortalarimizin neredeyse yüzde 98i rakibe gidiyor direk. Ama bizim oyuncular hala yerden oynamayi tercih edemiyor. Kapanan takimlara karsi yerden, seri , cabuk paslarla kiliti acmalisin. Yoksa isin cok zor.

Ya Aydin gibi biri vurur 90a cakar sansa girer, yada isin boka sarar.

Aynı şey süper final maçlarında da yaşadık sanki futbol yenmek ve yenilmek üzerine bir oyun beraberlikte var ama biz ya yeneceğiz ya yenileceğiz öyle bir futbol anlayışıyla oynuyoruz.Mehmet Demirkol maçtan önce demişti cl de yenemiyorsan kesinlikle yenilmeyeceksin biz bunu beceremiyoruz.Dün 1 puan almış olsaydık 2.lik için en avantajlı takım bizdik.

Dün maçtan önce,

"Amrabat eğer skor üstünlüğü alırsak Braga açılmaya başladığında girmeli." diye belirttim. Ben dedim demek için değil. Amrabat bu. Daha çok saldıran rakibin defans arkasına sarkmaya yönelik tipte bir isim.

Onun yerine Aydın-Engin'den biri ile başlasaydık daha efektif olurdu. Ancak yine de en büyük sorunumuz forvet de. Burak ahh Burak. Tam bir leş o derece etkisiz bir isim.

hocam dün aslında buraga etkisiz oldu diyemem. çünkü pozisyonları içinde o vardı. sorun nerde pas verip nerde şut çekeceginde. orda aydına pas verse golü atmıştık. dün umut hiçbirşey oynamadı. sahada gezindi.

Yazın boşuna konuşmadık bu takım hayal takım degil hayalet takım olur. Bu transfer politakası ile ancak bu kadar olur.

Dün maçtan önce,

Burak mı leş ! Burak etkisizse diğerleri ne bütün pozisyonlarda o var . Dün gol atabilseydi burda böyle konuşmayacaktı kimse . Gol kaçırıyo diye yapmayın bunu ya

Burak mı leş ! Burak etkisizse diğerleri ne bütün pozisyonlarda o var . Dün gol atabilseydi burda böyle konuşmayacaktı kimse . Gol kaçırıyo diye yapmayın bunu ya

Gol kaçırılabilir. Rakip müdahale eder, karambol olur falan..

Ordu maçı diyorum, Akhisar maçındaki vuruşlar diyorum, dünkü o şut tercihi ve kafa vuruşlarındaki yeteneksizlik diyorum Burak leş. Bizim seviyemizin çok çok altında. Burak'ı kullanmak için 10kişi kapancaz Burak ilerde el kaldırıp pas isteyecek vs..

Geri
Üst Alt