ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

Bragayı kendi evinde yenemiyorsan ben dünya kulübüyüm diye geçinmiceksin.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

dün aslında 2 tane kritik ofsayt olmayan pozsiyONLARIMIZ kesildi. kaleciyle karşı karşıyaydı 2 side. ona nediyorsunuz arkadaşlar. bunu kimse yazmamış:D

hocam dün aslında buraga etkisiz oldu diyemem. çünkü pozisyonları içinde o vardı. sorun nerde pas verip nerde şut çekeceginde. orda aydına pas verse golü atmıştık. dün umut hiçbirşey oynamadı. sahada gezindi.

Ben Umut'un çokca faul alıp, rakipi sürüklediğini, hava toplarına çıktığını ve uzun koşular-sprintler yaptığını gördüm. Burak'ı ise, kafa vuruşlarını kaleciye ya da üstten farkla auta, yanlış şut tercihleriyle ve pas hatalarıyla hatta attığımız topun 2sn sonra kalemizde gol olarak sonuçlanmasıyla hatırlıyorum.

Bragayı kendi evinde yenemiyorsan ben dünya kulübüyüm diye geçinmiceksin.

O kadar abartmaya gerek yok. İlk senemiz. Ben zaten önemli birşey beklemiyordum bu sene. Mantıklı düşününce bu bir gerçek. Ancak, çok komik işler yapan oyuncularımız var. Ve bunun tecrübe ile ilgisi yok bu üzüyor insanı.

dün aslında 2 tane kritik ofsayt olmayan pozsiyONLARIMIZ kesildi. kaleciyle karşı karşıyaydı 2 side. ona nediyorsunuz arkadaşlar. bunu kimse yazmamış:D

Özellikle 2.si tam felaketti hadi ilkinde zaten Burak topun kontrolünü sağlayamamıştı ama ilki kesilmeseydi gole giderdik

Ben Umut'un çokca faul alıp, rakipi sürüklediğini, hava toplarına çıktığını ve uzun koşular-sprintler yaptığını gördüm. Burak'ı ise, kafa vuruşlarını kaleciye ya da üstten farkla auta, yanlış şut tercihleriyle ve pas hatalarıyla hatta attığımız topun 2sn sonra kalemizde gol olarak sonuçlanmasıyla hatırlıyorum.

burak mesela ayagını altından bırakıyorda bundan umutun haberi yok. ozaman bunda bir sorun var. yedigimiz golde adamlar sadece 1 kişiydi. orda hemen basmaı lazımdı bizim defansın. semih hata yaptı. hemen topu önüne almadan basacaksın. beceriksizlik var ama şansızlıkta var abi. ilk golde şut çekti tam adamın önüne geldi top. rierada kademe nedir bilmiyor. aydının vuruşunda başka kaleci olsa gol olurdu. kaleci çok iyi tuttu gerçekten.

mencester maçına baktım vanpersie kafası yerine omuzuna geldi gol oldu. kafayla vursa gol olmazdı.

4-3-3'e dönmek şu aşamada daha mantıklı gibi görünüyor. Oyuncularımız bu dizilime daha uygun.

Melo ve Selçuk mecvut düzende çok yalnız kalıyor. Böyle yürümez. Hamit ile orayı üçleyebiliriz. Keza Emre ve Yekta da yapabilir bu işi. Amrabat'ı hücum hattının iki kenarında da kullanabiliriz. Uç bölgede kullanabileceğimiz Elmander, Burak ve Umut var. Burak aynı zamanda sağ kenarda da kullanılabilir. Hoca Aydın'ı kullanmak istiyor. Aydın da bu düzende verimli olabilir.

Bu şekilde hücumda şu ankinden daha kötü olacağımızı sanmıyorum. Çünkü şu anda gol yollarındaki tek etkinliğimiz rakip savunmaların yapacağı hatalar. Dolayısıyla pek etkili olduğumuz söylenemez. (Ligde en çok gol atan takım olmamıza rağmen durum böyle.) Savunma tarafında ise Felipe Melo defansif orta saha görevini üstleceğinden biraz daha rahatlarız.

Sabaha kadar gözüme uyku girmedi. Ah be, şu maçı alsaydık ne olurdu :sad007:

burak mesela ayagını altından bırakıyorda bundan umutun haberi yok. ozaman bunda bir sorun var. yedigimiz golde adamlar sadece 1 kişiydi. orda hemen basmaı lazımdı bizim defansın. semih hata yaptı. hemen topu önüne almadan basacaksın. beceriksizlik var ama şansızlıkta var abi. ilk golde şut çekti tam adamın önüne geldi top. rierada kademe nedir bilmiyor. aydının vuruşunda başka kaleci olsa gol olurdu. kaleci çok iyi tuttu gerçekten.

mencester maçına baktım vanpersie kafası yerine omuzuna geldi gol oldu. kafayla vursa gol olmazdı.

:)

O cepte zaten. Kısmetsiziz. Bunu ben Ordu maçından sonrada dedim. Dün yine direğe takıldık. Büyük konuşuyorum Aydın'ın o vuruşu gol olsaydı o anda o dakika da.. Bugün farklı konuşuyorduk. Güven gelmişti. Demem o ki bazı anlar kırılma anlarıdır. Ayrıca, Semih-Riera senin defansında iken (biri tecrübesiz biri de yerinin adamı değil) sen bu kadar önde çok adamla oynamaman lazım. Hatta forvetin Burak ise hiç oynamaman lazım.

O kadar abartmaya gerek yok. İlk senemiz. Ben zaten önemli birşey beklemiyordum bu sene. Mantıklı düşününce bu bir gerçek. Ancak, çok komik işler yapan oyuncularımız var. Ve bunun tecrübe ile ilgisi yok bu üzüyor insanı.

İsterse ilk sene olsun ister 15. sene braganın kadrosu ortada bütçesi ortada. Şampiyonlar Ligi takımı degil sadece portekiz kontejyanından porto ve benficanın arkasından katılmış bir takım.

Şimdi gruptan çıkabilmemiz için ihtimal hesapları yapalım.Mevcut puan durumu; M6-C3-B3-G0 şeklinde , 0 puanla sonuncuyuz.3. hafta ve 4. hafta Cluj'u mutlaka yenmemiz lazım o zaman 6 puana yükseliyoruz ve aynı zamanda Braga'nın o haftalarda ManU'ya 2 kez yenilmesi lazım veya birinde berabere kalması lazım.O zaman puan durumu şu şekilde olacak; M12-G6-C3-B3 veya Braga'nın bir ManU maçında berabere kalma ihtimali için; M10-G6-B4-C3 bu durumda 2. oluyoruz ve biraz olsun rahatlıyoruz ama yine işi bitirebilmiş olmuyoruz , 5. hafta ve 6. hafta maçları bu grubun seyrini belirleyecek gibi.En kötü ihtimalden hesaplayalım 5. hafta ManU'ya yenildik diyelim aynı hafta Cluj ve Braga maç yapacak birinden biri puan kaybedecek veya berabere kalarak ikisi birden kaybedecek En kötü ihtimali düşünelim; Braga'nın 3. ve 4. hafta ManU maçlarının birinde berabere kaldığını varsaymıştık o zaman puan durumları; Braga Cluj’u yenerse M13-B7-G6-C3 şeklinde bu durumda biz 3. oluyoruz son hafta öncesi , veya Cluj kazanırsa M13-G6-C6-B4 biz 2. Cluj 3. oluyor bu durumda berabere kalırlarsa M13-G6-B5-C4 oluyor.Yani her ihtimalde 2 Cluj galibiyeti ve 1 Braga galibiyeti toplamda 9 puan bizim işimize yarıyor.Aynı zamanda ManU'nun Braga maçlarını kazanması veya birinde berabere kalması ve Cluj maçını kazanması gerekiyor. 5. hafta fazladan bir ManU galibiyeti veya beraberliği çok daha kolaylaştıracak işimizi son haftada.Takımımıza güveniyorum en kötü ihtimal 2 Cluj ve 1 Braga galibiyeti ile gruptan çıkıyoruz veya 5. hafta Cluj-Braga berabere kaldığını varsaymıştık veya Cluj’un yendiğini o zaman son hafta Braga'dan 1 puanda yetecek.

4-3-3'e dönmek şu aşamada daha mantıklı gibi görünüyor. Oyuncularımız bu dizilime daha uygun.

Melo ve Selçuk mecvut düzende çok yalnız kalıyor. Böyle yürümez. Hamit ile orayı üçleyebiliriz. Keza Emre ve Yekta da yapabilir bu işi. Amrabat'ı hücum hattının iki kenarında da kullanabiliriz. Uç bölgede kullanabileceğimiz Elmander, Burak ve Umut var. Burak aynı zamanda sağ kenarda da kullanılabilir. Hoca Aydın'ı kullanmak istiyor. Aydın da bu düzende verimli olabilir.

Bu şekilde hücumda şu ankinden daha kötü olacağımızı sanmıyorum. Çünkü şu anda gol yollarındaki tek etkinliğimiz rakip savunmaların yapacağı hatalar. Dolayısıyla pek etkili olduğumuz söylenemez. (Ligde en çok gol atan takım olmamıza rağmen durum böyle.) Savunma tarafında ise Felipe Melo defansif orta saha görevini üstleceğinden biraz daha rahatlarız.

4-3-3 kesinlikle denenmeli bence de. Forvetlerimiz daha uygun bu dizilime. Ortasahamızın yapısı da keza öyle 2 defansif ortasaha önlerinde Engin cukk olur hatta Emre.

hoca toparlicaktir

panige gerek yok

İsterse ilk sene olsun ister 15. sene braganın kadrosu ortada bütçesi ortada. Şampiyonlar Ligi takımı degil sadece portekiz kontejyanından porto ve benficanın arkasından katılmış bir takım.

Arkadaşım. Sabah kadar anlat bana. Bütçeye göre bakacaksak Bayern'De bıraksın tez elden CL'yi senin düz mantıkla. Bu iş futbol. Mücadele+tecrübedir. Kısmetinde olacak.

portekiz milli takımına 6 oyuncu veriyorlar. adamlar 2. torbada. nasıl şampiyonlar liginin takımı degil şakamı yapıyorsun.:D topladıgı puanlarla 2. torbaya çıktı adamlar. protoyla benfikayla ne alakası var bunun.

2 cluj maçından 4 puan alamazsak guruptan çıkamayız.Ama bence 3. olup uefaya gitmek bu saatten sonra daha mantıklı.Takım cl seviyesinde değil bunu görmüş olduk.Üst tura çıkıp ilk maçta eleneceğimize uefayı sonuna kadar zorlamak daha akıllıca.

Bundan sonra hesaba kitaba gerek yok, çıkıp oynayacağız.

Bu grubun en ümit verici yanı 3 takımda içerde de dışarda da yenilebilir. Eğer kendimize gelip hataları azaltabilirsek güzel sonuçlar alabileceğimizi düşünüyorum.

Bu saatten sonra şahsen UEFA'ya sevinirim, gerçekçi olmak lazım artık..

Türk takımları işte bu yüzden kaybediyor kendimizi çok üstün rakibi çok küçük görüyoruz.Bragayı bizim lige koy her sene şampiyonluğa oynar çoğunda da şampiyon olur.

UEFA tam istediğimiz oyunu oynayabileceğimiz ve dişlerimizi rakibe geçirebileceğimiz bir alan. Umarım en azından 3. oluruz. Eğer UEFA'ya gidebilirsek orada klasik oyunumuzu daha etkin oynar ve yarı finali zorlayabiliriz.

Ulan şu takımda Falcao olacaktı var ya :;)

Geri
Üst Alt