ŞL 12/13 H Grubu 3.Maç | Galatasaray 1-1 Cluj | Maç Sonucu | 23 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 3.Maç | Galatasaray - Cluj | 23 Ekim | 21.45 | Star Tv

Fatih hocam senden iki isteğim var ne olursun yarın tek forvetle başla ve engini 11 de oynat

Fatih hocam senden iki isteğim var ne olursun yarın tek forvetle başla ve engini 11 de oynat

elmander varken tek forvete gerek yok bence. engin hamitin yerine oynasın. sag taraftada artık emre veya yekta oynasın.

elmander varken tek forvete gerek yok bence. engin hamitin yerine oynasın. sag taraftada artık emre veya yekta oynasın.

Evet elmander umut ikiliside olabilir ancak orta saha forvet bağlantısını kuramıyoruz şu durumda formsuz selçuk ve meloya güvenerek 2 orta saha ile maça çıkmamalıyız düşüncesindeyim

Evet elmander umut ikiliside olabilir ancak orta saha forvet bağlantısını kuramıyoruz şu durumda formsuz selçuk ve meloya güvenerek 2 orta saha ile maça çıkmamalıyız düşüncesindeyim

işte bende yanlarına orta sahaya yardım edecek geçen seneki gibi enign emreyle oynamamız gerektigini düşünüyorum. ilerdede dedigin gibi elmander umut.

10 kişiyle defans yapacak vasat bir takım işimiz zor erken gol bulmak lazım

işte bende yanlarına orta sahaya yardım edecek geçen seneki gibi enign emreyle oynamamız gerektigini düşünüyorum. ilerdede dedigin gibi elmander umut.

Aynen dediğin olmalı aslında hamit ve amrabat çok çizgide kalıyor engin emre kanatları ceza sahası çevresine daha yakın oluyor yani yarın muhakkak engin oynamalı

Allah aşkına braga maçı gibi olmasın , sinir oluyorum şöyle olaylara . Top bizde ,oyun üstünlüğü bizde bi kontra atak gol maç bitti . Yarın şans bizden yana olsun ne olur ya

Allah aşkına braga maçı gibi olmasın , sinir oluyorum şöyle olaylara . Top bizde ,oyun üstünlüğü bizde bi kontra atak gol maç bitti . Yarın şans bizden yana olsun ne olur ya

Defansın hata yaparsa ve takıma güven vermezse,

Birde üstüne üstlük forvetin vurduğunu gol yapamazsa bu maçında aynısı olma ihtimali % 99

Defansın hata yaparsa ve takıma güven vermezse,

Birde üstüne üstlük forvetin vurduğunu gol yapamazsa bu maçında aynısı olma ihtimali % 99

Sen atamazsan sıkıntıya girer , forvet oyuncularımızın bitiriciliği çok zayıf . Defans dany -semih bi şekilde götürüyoruz ancak ileri bölgede çok sıkıntı yaşıyoruz bitiricilik konusunda . Sen onları atsan rakibi üstüne çekiceksin boş alanlar bulucaksın ama işte o golü bulamıyoruz bi türlü

Artık kazanalım. Hatta bir adım daha öteye gidip fark atalım diyorum.. :gs:

Enginin form grafigini bilmiyorum tabiki, ama ilk 11 de basla fena olmaz diyorum.

---------Selcuk-----Melo---------

Hamit--------Engin-----Amrabat-

------------Elmander----------

Enginin form grafigini bilmiyorum tabiki, ama ilk 11 de basla fena olmaz diyorum.

---------Selcuk-----Melo---------

Hamit--------Engin-----Amrabat-

------------Elmander----------

Perfect :yenieek:

Sen atamazsan sıkıntıya girer , forvet oyuncularımızın bitiriciliği çok zayıf . Defans dany -semih bi şekilde götürüyoruz ancak ileri bölgede çok sıkıntı yaşıyoruz bitiricilik konusunda . Sen onları atsan rakibi üstüne çekiceksin boş alanlar bulucaksın ama işte o golü bulamıyoruz bi türlü

Futbol takım oyunudur...

Defans, ortasaha ve forvet... Birbiri ile mutlaka uyumlu ve efektif olmalıdır.

Birbirine her zaman güven vermelidir...

Eğer Selçuk her top kaybında geri koşmak zorunda kalırsa hatta ona Elmanderi Umutuda katılırsa, o takım birde ileri koşup hücum geliştirecek...

Golü ne ara atacak...

Melo kötü ve defansif görevini yapamıyor , çok adam kaçırıyor. Yada faul yapıyor... Selçuk mecburen geri dönüyor...

Hücum organizasyonlarını kime yaptıracağız; Balta !

Bi bakıyorsun balta ileri top çıkarmaya çalışıyor... Yada Semih-Danny...

Evet youncu defansa yardım etmeli ama asli görevini yaparsın, atarsın golünü ...

Evinde oynuyorsun ve maça hem oyun hemde skor anlamında hakim olmalısın...Karşıya korku vermelisinki kalabalık çıkmasın...

Ama sen rakibe gelde at dersen, o takımın adı değil Cluj, Maltanın La Valetta takımı bile olsa gelir ikramı geri çevirmez ve atar...

Artık kazanalım. Hatta bir adım daha öteye gidip fark atalım diyorum.. :gs:

Bu takımda braga gibi bi takım fark beklemek bizi hayal kırıklığına uğratır

Nasil oynadimiz önemli degil. Fark da öyle..en önemlisi SKOR. 1:0 bizim olsun.

Forumuzu illerki maclarda yakalayabilirz, ama bu CL maci nin illersi yok...

Form'da bi Galatasaray Cluj a Istanbulda rahat fark atardi. hele bi gol sonra, rumenler acilir...

ama bu form grafimiz ve defansimiz korkutiyor.. :o

Nasil oynadimiz önemli degil. Fark da önemli. en önemlisi SKOR. 1:0 bizim olsun.

Forumuzu illerki maclarda yakalayabilirz, ama bu CL maci nin illersi yok...

Aynen çok doğru kazanalımda nasıl kazanırsak kazanalım ,ilk 3 puanımızı alalım artık kıralım şu şansızlığımızı gerisi gelir zaten

Cluj 99% kapanacak, ve kontra oynacaklar.

Burda Galatasarayin ne yapmasi gerek?

Oyunu genisletmek, hep kanatlara oynamak. Burda Kanat Oyuncular önemli.

Ve tabiki Ortalar da iyi firsat olacak gol atmak icin.

Bol Orta, Oyunu genis oynamak ve uzakdan bol sut

Kapanan Cluja karsi Amrabat kilidi acabilir.

Valla artık yarın bir şekilde patlama yapmamız lazım. Tabii ki 1-0 olsun bizim olsun. Tersini söylemiyorum. Ama yarın ki maçın öneminin farkında olacaklarını düşünüyorum. Yeni bir başlangıç bekliyorum. Bu yüzden de dedim, bir adım öteye gidip fark atalım diye. Alınacak bir galibiyet takımı ayağa kaldıracaktır.

Geri
Üst Alt