ŞL 12/13 H Grubu 3.Maç | Galatasaray 1-1 Cluj | Maç Sonucu | 23 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 3.Maç | Galatasaray 1-1 Cluj | Maç Sonucu | 23 Ekim

Şu Selçuk ve Melo'yu gördükten sonra Hamit'e laf söyleyenleri anlayamıyorum...

O değilde adamlar bu zeminde bir kere bile topu sektirmedi defansta, sağlam savunma yaptilar.

Bana biri penaltının neden Selçuk"u kullanmadığını Forum kullarını aşmadan söyliyebilir mi ?

Melo kim dir ya ..

hele yüksekden bi top geliyor, Sabri topu kontrol edecene disariya birakior.

ve bu oyuncu bizim "kurtaricimiz" mi olacak? top kontrolu bile beceremiyor....

Sabri orda en mantıklısını yaptı , topu kontrol edipte rakip oyuncuyla riske gireceğine bıraktı topu...

Adam oyuna girince resmen katkısını yaptı be. Sırf kötülemek için uydurmayın

Savunma yapmayı biliyorlar. Bizim gibi tüm planları atak değil.

Üstad sen onu bilmediğin için atak oynuyorsun zaten , ilk yarıda kesilen tüm ortalara vurdurduk birde düşünün savunmaya yapmaya kalksak 5 lik oluruz

sabri eboue den iyi oynadı :D

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 3.Maç | Galatasaray 0-1 Cluj | 2.Y | 23 Ekim

cluju deplasmanda yenersek 4 puan yapariz ve clujla ayni puanda oluruz.manuda yine bragayi yensin ve 3 puanda kalsin:D

AW: ŞL 12/13 H Grubu 3.Maç | Galatasaray 1-1 Cluj | Maç Sonucu | 23 Ekim

cluj ve braga yi yenersek ve manuda bunlari yenerse son maca 7 puanla cikiyoruz :o tek inanan benim herhalde

gökhan zanı santrafora koysaydı hoca keşke, kenarlarda bomboş adamlar varken bile 60 metreden doldur boşalt, rezalet

melonun yerine selcuk kullanmaliydi penaltiyi diyenlere, buyuk ihtimal selcukta kacirirdi.

o firikikte öylesine topun altina giren selcuku görünce dedim, penaltiyi kullansaydi, o da kacirirdi buyuk ihtimal diye.

bence deplasman maçlarında daha rahat oynayacaz sonuçta ilk golü attık ve ilk puanımızı aldık :) bundan sonra daha rahat bir GS izlicez bence şu maçı 1-0 kaybeseydik olacakları düşünmiyorum bile yine de halimize şükür her zamanki gibi artık önümüze bakacaz

Burak nasıl bir oyuncu hala çözemedim acayip hantal ve kazma ama her maçta gol atıyo

Melo bey çok rahat kontrol edeceği yerde ravaşota atıyor.Nasıl bir mantıkdır ulan bu.Ulan her pozisyonda doldur boşalt yapılmaz ki.Ama beceriksiz forvetlerle hangi pastan hangi top kontrolünden bahsedersin ki.

Ünal Aysal ve yönetimi utanın lan şu saha zemininden .Bir hayrınız dokunsun lan şu takıma.

Ulan 100 tane ortadan hiç mi sonuç çıkmaz.Deli oluyorum deli.

Baskı yaptık değilmi iş bilmez taraftarlar.Canları sağolsun değil mi.Ulan ileride iki pas yapmayı deneyemedi ulan çıldırıcam.Resmen işlerine geldi yağmur tam istedikleri gibi dan dun oynadı bizim oyuncular.

Bana biri penaltının neden Selçuk"u kullanmadığını Forum kullarını aşmadan söyliyebilir mi ?

Melo kim dir ya ..

Aynen abi kafaları yedim ya , kardeşimi bile uyandırdım 10 kişi kaldırlar 1-0 gerideyiz ama penaltı kullanıyoruz diye , direk uykudan kalktı dediği şu ''Selçuk atıyo dimi abi'' dedi aynen bunu dedi ya bende heralde dedim kaldırdım bi baktım Melo ! :SS:

Sutopu takımıyla çıksaydık keşke sahaya.

Geri
Üst Alt