ŞL 12/13 H Grubu 3.Maç | Galatasaray 1-1 Cluj | Maç Sonucu | 23 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 3.Maç | Galatasaray 1-1 Cluj | Maç Sonucu | 23 Ekim

Emre Çolak'ın sağ kanattayken verdiği pasları gördünüz değil mi? 10 metre sonraki rakibe verdi hep topu.Ve hızlı çıktılar.Birde çok kişi ile atak yapsalar gol goller olurdu.

O değil Riera çok güçlü ve istekliydi iyi de oynadı.

manu macinda adamlari perisan ettik 3 direk 2 penaltimiz verilmedi yendilik, braga maci 2 sut cektiler ikisi gol oldu yenildik , bugun 0 sut cektiler berabere kaldik, ordu 2 defa geldi 3 degil 2 gol yedik yenildik , eses 1 defa geldi 2 degil 1 gol yeyip berabere kaldik, allahtan takimlar geldikleri kadar atiyorlar aman bir takim 10 defa felan gelmeye kalksa ne olacak tahmin edemiyorum nedir bu sansizlik arkadas yeter ama

burak o topu uzak köşeye yollasa neler konuşuyorduk ulan topa vururken bir bak kaleye adam. bu arada elmander :sad007:

biz bunlardan iyi takımız falan demeyin boşuna, adamlar 1 saat 10 kişi oynadılar unutmayın.

yalnız bizim klüp olarak kurban bayramında 40 koyun kesmemiz lazım. gökten meteor düşse kafamıza düşer basiretimiz bağlandı yağmur aylardır durdu bugün maç saatini bekledi. rezilliğimize şansızlıkta eklenince bu cluj denen takıma yenildik.

Cevap: AW: ŞL 12/13 H Grubu 3.Maç | Galatasaray 1-1 Cluj | Maç Sonucu | 23 Ekim

cluj ve braga yi yenersek ve manuda bunlari yenerse son maca 7 puanla cikiyoruz :o tek inanan benim herhalde

cluj 2 maci evinde oyniyor, braga ve bize karsi

son macida deplasmanda, gruptan cikan manuya karsi.

cluj evindeki bir macini kazandi mi, cikti sayilir.

biz bence en cok 4 puan aliriz, toplam 5 puanda bitiririz.

Melo ağır leşti, penaltı kaçırdı diye söylemiyorum.

ulan yine tek atak gol yedik delirecem :mad:

Yalnız şunu unutmamak lazım futbolda dün yoktur bugün vardır. Terim'in bile bu yaşında öğreneceği şeyler mutlaka vardır. O sebeple n'olursa olsun moral bozmadan bu takıma destek olup sabretmeliyiz. Ligde şampiyon olmak ve CL'nin tekrardan gediklisi olup CL için oyuncu yetiştirmeliyiz. Hazır oyuncu alamayacağımıza göre oynaya oynaya öğreneceğiz bu işleri. O yüzden kızacağız eleştireceğiz ama sabredip sonunda muradımıza ereceğiz; aynı 1996-2000 arasında olduğu gibi başka çaremiz yok. Yönetim de sahanın durumundan biraz ders alsın. Sahada oynayan üst düzey bir oyuncunun 3-4 yıllık maliyeti 25-30 milyon € ama 40 yıl bize hizmet edecek bir stadın üst kapağı yok. Endüstriyel futbolda imkanın varsa doping dışında sana avantaj katacak herşeyi kullacaksın. Bunun mazereti olamaz.

Amrabat'ın açtığı iki üç orta hariç ortalarda leşti. Bir de Selçuk'un birkaç doldurması.

o saha da penaltıyı Hamit kullanacaktı, yaradana sığınıp kaleci ile sokacaktı topu içeri

Bu penalti olayini da iyice abartin ha. Gecen sene Melo kac penalti atmis bi bakin bence önce. Penalti'dan önce yaptigi mal hareketleri konusmak lazim.

Şu zeminde maçı iptal ettirmeyi bile becermeyen yönetim ne işe yararsın.

Şu cluj savunma hattını komple devre arası transfer edelim

Aynen abi kafaları yedim ya , kardeşimi bile uyandırdım 10 kişi kaldırlar 1-0 gerideyiz ama penaltı kullanıyoruz diye , direk uykudan kalktı dediği şu ''Selçuk atıyo dimi abi'' dedi aynen bunu dedi ya bende heralde dedim kaldırdım bi baktım Melo ! :SS:

Melo = Pişmanlık

Geri
Üst Alt