ŞL 12/13 H Grubu 3.Maç | Galatasaray 1-1 Cluj | Maç Sonucu | 23 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 3.Maç | Galatasaray 1-1 Cluj | Maç Sonucu | 23 Ekim

10 kişi kalmış Cluj'u evimizde yenemiyorsak kusura bakmayında zaten gruptan çıkmayı haketmiyoruz demektir. Tek kale oynamışsın, %65'in üzerinde topla oynama yüzdesine sahipsin ama gol gelmiyorsa bunlar bi b.ka yaramaz. Puan lazım sana, 3 maçtır aynı şey. Manchester'a tek kale oynuyoruz bi gol bulamıyoruz. Braga aynı şekilde. Bu ne abi ters giden ne var takımda. Bi tane bitirici yok, Selçuk'muş, ne Selcuk'u, adamdan 1 aydır verim alamıyoruz, 1 maç olur 2 maç olur eyvallah, ama 6 maç üst üste verimli olamıyorsan sen büyük futbolcu değilsin. Bugün bana göre takımın en kötüsü Burak'tı, hava toplarında sürekli faul yapıyor ama bi gol attı ya kral olur tabi, klasik Burak. Haftalardır kanat yok takımda diyoruz ama Amrabat hayatının topunu oynadı bugün, sorun kanatta da değil, sorun bitiricide. 7 hafta böyle idare edeceğiz artık, eğer seneye şampiyonlar liginde mücadele etmek istiyorsak devre arasında paraya kıyıp iyi bi bitirici+hamitin yerine bi kanat almamız şart. Yoksa bu oyunla ligde ilk 5'e bile giremeyiz.

+Amrabat

+Riera

(+Semih)

meloya yaptıgınızı selcugada yapıyorsunuz şimdi koruyorsunuz ama selcukta bu sezon leş

ya git antuya limassol maçını düşününün. şampiyonlar ligi size 10 gömlek fazla.banlayın şu civcivi

abi arka arkaya braga ve clujla evinde oyniyorsun, al 6 puani, cik gruptan.

inanilir gibi degil.

farkinda degiliz ama gercekten cok yazik oldu, cok.

güle oynaya cikmamiz gerekirken inanilir gibi degil.

2. yarı sahayı temizlediler amrabat soldan yardırırken top gayet de gidiyordu, emre ile riera 1er kez çizgiye indi 2si de kötü ortalar kestiler , yani gölet falan yok ortada

tamam haklısında topu oraya nasıl getireceksin peki,oraya şişirsen topu kontrol edecekte varyasyon deneyecekte

Şu maçta en son decek şey olmalı hücum varyasyonları neden denemediler demek

Yağmur ve ıslak zemin nedeniyle tam Terim in istediği ortam oluşmuştu. Dan dun, doldur boşalt iklim şartlarına uygun olarak kimsenin ses çıkaramayacağı şartlar. Kuru zeminde ne yapıyoruzki yedi maçtır...

1 gole şükür. 1 puana şükür. En azından FB nin 0 puanını aştık şimdiden...

Bundan sonrasına umudum yok.

Burak ve Umut a güvenip Necatiyi yollamak büyük yanlıştı. Umarım Necatiyi aramayız bütün sezon.

Şu forumda senin gibi mükemmel (!) analizler yapan nadir insanlar var tebrikler.. Sen niye her puan kaybından sonra ortaya çıkıyorsun kardeşim..

Galip geldiğimizde de bekleriz seni bu inanılmaz yorumlarınla beraber..

Beyler provokatör'lerin oyununa gelmeyin he deyip geçin :ka21:

Gruptan 7 puanla çıkmak mümkün. Manunun Braga yı ve Cluju yendiğini varsayarsak. Bizde iki maçımızı alırsak. Son maç manuya kaybetsek bile guruptan çıkıyoruz.

1-Manu

2-Galatasaray 7

3- Cluj 7

4- Braga 4

Tahiminim bu yönde.

Ben demiştim Evimizdeki maçlardan daha çok korkuyorum diye..

kalan maçlarda şu rezil clujdan başka kimseden puan alamayız. kimse kendini kandırmasın. biz bu gurupta 4.oluruz,yok cluju orda yenersek 3.oluruz belki. sahada 2 tane futbolcuda azıcık zeka vardı. Amrabat ve Riera. Elmander sakattlandıı onu saymazsak, gerisini al topla bir suat kaya yapmaz, valla diyorum ya. bu kadar akılsız futbolcuyu toplayıp bir takıma doldurmuşuz. hele hocaya ne demeli? tamam saha kötüde be hocam bu taktik ne ya. adamın önünde 50 metre boş alan var topu şişiriyor. sağında solunda müsait adamlar var topu şişiriyorlar. emreçolak 2.yarıda sahada adını bile duymadım, neden oyuna aldın bunu? bu takıma adam gibi bir golcü alamayan yönetimede selam söylüyorum. şimdi elmanderde en az 2 ay yok diyorlar. artık burak rahat rahat kanser edebilir bizi. çok sinirliyim çok

Selçuk tamamen Burak yüzüne böyle.

tamam haklısında topu oraya nasıl getireceksin peki,oraya şişirsen topu kontrol edecekte varyasyon deneyecekte

Şu maçta en son decek şey olmalı hücum varyasyonları neden denemediler demek

zeminin düzgün olduğu maçlarda da yapamıyoruz gerçi , haklısın

Geri
Üst Alt