ŞL 12/13 H Grubu 3.Maç | Galatasaray 1-1 Cluj | Maç Sonucu | 23 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 3.Maç | Galatasaray 1-1 Cluj | Maç Sonucu | 23 Ekim

yalnız böyle penaltı atılmaz

cluju deplasmanda yenersek güzel bir oyunla, bragada manuya yenilirse baya gaza geliriz yalniz

Ezbere kadro görmek istemiyorum artik. Bu macta kötü oynayan yildiz oyuncularimizin kulagi bir cekilsin. Sezon basladigindan bu yana kötü oynuyor zaten bunlar genelde.

Muslera iyi

Eboue rezalet

Semih iyi

Dany rezalet

Riera iyi

Melo orta sekerli

Selcuk soru isareti

Hamit soru isareti

amrabat iyi

umut rezalet

burak iyi

elmander iyi

sabri iyi

emre rezalet

Muslera

Sabri

Semih

Riera

Amrabat

Burak

Elmander

Günün kesin iyi denilebilecek oyunculari bunlardi. Bunlara hafta icerisinde performansa göre 4 oyuncu daha ekleyip kadroyu tamamlamak gerekir.

Aci gercekler maalesef. Her mac ayni kadro ile sonuc degismiyor. Galibiyetimiz yok.

aynı şeyleri söyleyip durmayın artık adam gelmek istemiyordu bakkaldan peçete mi alıyon parayı verince alacan?

Dany transfer edildiğinde transfer döneminin başıydı. Başka bir transfer rahatlıkla yapılabilirdi.

Amrabat hosuma gitti. Sanssizliklari oldu elbette, ama hayvan gibi mücadele etti.

Melo atsa o penaltiyi Cluj dagilacakti bence, ama oda olmadi.

Cluju deplasmanda yeneriz bence. Cünkü adamlar ne iyi takim, nede Braga gibi iyi kapanip, top yapabilen bir takim. Galibiyet sart. Bugün zemin mazeretinden dolayi af edilebilir puan kayiblari oldu malesef. Ama Cluju deplasmanda yenecez.

Sonra Manchesterinda Bragayi yenip Liderligini garantilemis, yedek kadroyla gelmesini dilicez.

Yane gine elin ogluna kaldik.

Benim umudum fazlasıyla var kendi evlerinde üstümüze gelmeye çalışacaklar Burak ve Amrabat ile başlayıp araya atılacak paslarla duman ederiz.

Man U. Braga'ya ikinci maçta da puan vermez ve garantiler , İstanbul'a yedeklerle gelir (İnşallah) , beraberlik alırsak harika olur , ama yenilsekte , Braga ile final maçına çıkarız.

boşa koşuyor aklını pek kullanmıyor elmander tam tersi. bu takıma yarı dönemde forvet lazım. birde danynin yerine defans oyuncusu.

futboldan anlayan her insan sezon başı bu takıma umut ve burak birlikte gelmemeli dedi, birini alırsın yedekte durur yeter. bizim elmanderin yanına net bi golcüye ihtiyacımız var. umut ve burak açık alan oyuncusu

Muslera ne yaptı İyi diyoruz ? Topmu geldi adamlar futbol oynamıyor ki adi herifler full defans.

saçma sapan bir maç oldu. penaltı atılsa farklı maç olurdu. kötüyüz. yapacak bir şeyimiz yok.

ula istanbul kartala 3-4 saat önce geldim

3-4 saattir yağmur yağmadı burda.orda niye maç boyunca yağdı onu anlayamadım :)

Dany transfer edildiğinde transfer döneminin başıydı. Başka bir transfer rahatlıkla yapılabilirdi.

onu anlarmda herkes tutturmuş bir toure adam eplyi bırakıp gelmez türkiyeye

lafım adece sana değil genele yanlış anlama

Manchester brakayı yener biz cluju yeneriz

M- 12

G-4

C-4

B-3

olur.

Braga maçında beraberlik olur. Manchesterde ama belki şansa berabere biter en kötü

M-13

g-5

c-5

b-4

Son maç yenersin manchesteri diğerlerini düşünmezsin. Ama diger maç beraberliğe gebe.

Max 8 puanla 2. oluruz.

Ş.ligi başından beri diyorum. Bu grupta 8 puan alan çıkar her türlü.

Amaaaa ben 3.olup Avrupa ligini istiyorum hala. Bu grupta çıksan bile bir şansın yok orada en kötü yarı final görür bu takım.

Ben olsam Avrupa ligine gidersek eğer 2 tane bitirici forvet alırdım, paraya kıyar ne hocayı ne başkasını dinlerim. Bu takım çok saldırıyor forvet çok gol kaçırıyor. Vurduğunu atan adam lazım 1 tanede defans turk ama yabancı değil. Hem lig hem avrupayı getiririz.

Böyle bir zeminde Fatih Terimdende fizik gücü , kondisyonu, hayvan gibi kosan oyunculari oynatmasini beklerdim.

Bu sahada Emre Colak yapilacak en kötü hamleydi.

Sahayi görür görmez Sabri ve Enginin oynamasi lazim diye düsünmüstüm.

Elmanderinde sakatlanmasi kötü oldu.

Benim umudum fazlasıyla var kendi evlerinde üstümüze gelmeye çalışacaklar Burak ve Amrabat ile başlayıp araya atılacak paslarla duman ederiz.

Man U. Braga'ya ikinci maçta da puan vermez ve garantiler , İstanbul'a yedeklerle gelir (İnşallah) , beraberlik alırsak harika olur , ama yenilsekte , Braga ile final maçına çıkarız.

cluj bize karsi kendi evinde üstümüze falan gelmez

adamlara bir beraberlik yeterde artar.

sonra yine evinde braga ile oynicak cluj.

su anda zaten 4 puanla 2 sirada.

tabiki burdaki kadar kapanmaz ama üstümüze gelmezler

ama iste ilk golu biz atarsak, süper olur, o zaman show baslar

Dünyada kontra atak sistemiyle oynayan kim varsa Allah bildiği gibi yapsın futbol zevkimizin içine ediyorlar.Ayrıca açılır kapanır çatı sistemini süs zannedip yaptırmayanlara selam olsun.

valla ceza sahasina yakin olan yerlerde dedigim gibi özellikle amrabat riera kanadinda vede ortada gayet güzel pas yapiliyordu bence.

ordan daha cok zorlamaliydik ama oraya hoca emreyi koyup 15 dakka bosuna gitti.

amrabat gecince daha tehlikeli olduk oraya.

Soldan iyi geldik 2. yarı ama oda zeminin o tarafı biraz daha iyi olduğundan.Yani uzun toplarla çıkmamız mantıklı idi.Zaten böyle zeminler de Amrabat gibi,Emre gibi futbolculardan çok şey beklemeyeceksin.Bu zemin de daha çok kasaplar işe yarar.

ula istanbul kartala 3-4 saat önce geldim

3-4 saattir yağmur yağmadı burda.orda niye maç boyunca yağdı onu anlayamadım :)

buna şansızlık diyoruz. hakem şansızlığı,futbol şansızlığı ve hava durumları hepsi üst süte geldi.ama herşeyde bi hayır vardır.;)

onu anlarmda herkes tutturmuş bir toure adam eplyi bırakıp gelmez türkiyeye

lafım adece sana değil genele yanlış anlama

Yok yok, ama bu adamın da kariyeri bitiyor. Biraz cezbedilse alınırdı, Eboue gibi.

Deplasman maçlarımız daha rahat geçecek.Cluj'u yeneceğiz.

cluj bu grupta dahada puan alamaz eğer sonrakı mactan bızden almazlarsa

nedenı basıt adamlar cacık

ilk maçı braga 35678 pozısyonu kacırdı onlar attı bize karsa sansa berabere kaldılar bence alamazlar

Geri
Üst Alt