ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj 1-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 7 Kasım

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj - Galatasaray | 21.45 | 7 Kasım | Smart Spor

Emre aldi topu, kosan buraki gördü, ona güzel bi pas atdi...burak kosiyor.. kosiyoor, Sut, ve gollllllllllllll :yenieek:

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj - Galatasaray | 21.45 | 7 Kasım | Smart Spor

an itibariyle Idman Tv reklamına göre bizim maç olmayan 4 maç dönüşümlü canlı yayında.

Acaba AZ TV' mi verecek?

bugun günlerden GALATASARAY 3 te 3 yapacagız YÜRÜYEDUR ASLANLARIM.

Re: ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj - Galatasaray | 21.45 | 7 Kasım | Smart Spor

Emre aldi topu, kosan buraki gördü, ona güzel bi pas atdi...burak kosiyor.. kosiyoor, Sut, ve gollllllllllllll :yenieek:

Hayır hayır, yan hakem ofsayt bayrağını kaldırdı, gol geçersiz dermişim.:D

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Sky Sport 1 tamamını göstercek mi

eyvallah kardeşim sağol :) inşallah hadi bakalım olsun bu sefer artık

Yarın iş yerinde fenerlilerin mal mal muhabbetlerini çekemem.8 kişiye karşı bi ben varım yav.Dalacam birine yemin ederim.

59 dakika bedava izlenebiliyo sonrasında üyelik istiyo ona göre açın yıldız tv yi :)

Cevap: Re: ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj - Galatasaray | 21.45 | 7 Kasım | Smart Spor

Koskoca GS bastosdan mı korkuyor. Eğer hakkaten korkuyosak kapatalım dükkanı gidelim ve sadece süper ligte at koşturalım.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Evvela sakin ol ve kahramanliga soyunma. Bana Galatasarayi da anlatma. Galatasaray'in kazanmasi icin varolan seceneklerin her biri benim icin onemlidir. Teknik olarak bakildiginda Bastos cok iyi bir futbolcu ve rakibin en tehlikeli silahi. Daha da onemlisi, mevcut defans anlayisimiza en ters gelen oyuncu tipi. Keske paf takimla ciksalar ve biz rahat bir galibiyet alip gelsek. Beni takimimin kazanmasi, yani menfaati ilgilendirir. Gerisi tefarruat.

Takim kaybettiginde ise buraya ilk gelip aglayanlar mactan once bu tur yorumlarla asip kesenler oluyor. Eski Galatasaray'dan eser kalmadi ve o Galatasaray'i bulana kadar nasil kazandigimiz umurumda bile olmayacak. Bilmem acikca anlatabildim mi?

Cevap: Re: ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj - Galatasaray | 21.45 | 7 Kasım | Smart Spor

Evvela sakin ol ve kahramanliga soyunma. Bana Galatasarayi da anlatma. Galatasaray'in kazanmasi icin varolan seceneklerin her biri benim icin onemlidir. Teknik olarak bakildiginda Bastos cok iyi bir futbolcu ve rakibin en tehlikeli silahi. Daha da onemlisi, mevcut defans anlayisimiza en ters gelen oyuncu tipi. Keske paf takimla ciksalar ve biz rahat bir galibiyet alip gelsek. Beni takimimin kazanmasi, yani menfaati ilgilendirir. Gerisi tefarruat.

Takim kaybettiginde ise buraya ilk gelip aglayanlar mactan once bu tur yorumlarla asip kesenler oluyor. Eski Galatasaray'dan eser kalmadi ve o Galatasaray'i bulana kadar nasil kazandigimiz umurumda bile olmayacak. Bilmem acikca anlatabildim mi?

Hocam Galatasaray'ı biz bu hale getirdik Dany gibi adamlara iyi,yeterli falan diyerek.

azeri kanallar veriyor mu yine arkadaşlar

Yarın iş yerinde fenerlilerin mal mal muhabbetlerini çekemem.8 kişiye karşı bi ben varım yav.Dalacam birine yemin ederim.

aman halitim sakin ol onlara benimde çok pis dalasım var sakin ol onlar ayrı dünyada yaşıyorlar :mad: ne arlanma var onarda ne utanma

uydudan bisle izlenebilecek kanal yok mu beyler

Hocam Galatasaray'ı biz bu hale getirdik Dany gibi adamlara iyi,yeterli falan diyerek.

Ujfalusi'yi bile Sampiyonlar Ligi icin yetersiz bulurken, Super Toto Super TENEKE Ligin'den bir oyuncuyla yola devam etmemiz ne senin, ne de benim sucum renktas.

Gecen sezon Alex Chelsea'den ayrilacakti. PSG'ye transfer oldugu miktar 4 milyon Euro.

Chivu bedavaydi.

Nesta bile olurdu, bedavaydi.

Dany olmamaliydi bu isim.

sopcastten bakıcaz artık maçlara

aman halitim sakin ol onlara benimde çok pis dalasım var sakin ol onlar ayrı dünyada yaşıyorlar :mad: ne arlanma var onarda ne utanma

Sakinim kardeşim.Adamlar hergün 6-0 konuşuyor.Ulan dedim biz stadınız da kupa kaldırdık.Bitti dedim kalmadı.Yenmeden koyduk dedim.

ilk 10 dakika hayati önem taşıyor bizim için. eğer abuk subuk bir gol yemeden bu 10 dakikayı atlatabilirsek maçı kazanma adına bir şansımız olabilir. yoksa diğer maçların bir kopyası bir maç daha bekler bizi.

Bu hafta biz yenip onlar yenilince ruzgar bir anda tersine donecek. Sonra gorurum ben o kuslari...

Geri
Üst Alt