Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre aldi topu, kosan buraki gördü, ona güzel bi pas atdi...burak kosiyor.. kosiyoor, Sut, ve gollllllllllllll :yenieek:
la halit ne adamsın ya![]()
Oooo Soner'im naber ya? Kalbim temiz kardeşim![]()
eyvallah kardeşim sağolinşallah hadi bakalım olsun bu sefer artık
an itibariyle Idman Tv reklamına göre bizim maç olmayan 4 maç dönüşümlü canlı yayında.
Acaba AZ TV' mi verecek?
Koskoca GS bastosdan mı korkuyor. Eğer hakkaten korkuyosak kapatalım dükkanı gidelim ve sadece süper ligte at koşturalım.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Evvela sakin ol ve kahramanliga soyunma. Bana Galatasarayi da anlatma. Galatasaray'in kazanmasi icin varolan seceneklerin her biri benim icin onemlidir. Teknik olarak bakildiginda Bastos cok iyi bir futbolcu ve rakibin en tehlikeli silahi. Daha da onemlisi, mevcut defans anlayisimiza en ters gelen oyuncu tipi. Keske paf takimla ciksalar ve biz rahat bir galibiyet alip gelsek. Beni takimimin kazanmasi, yani menfaati ilgilendirir. Gerisi tefarruat.
Takim kaybettiginde ise buraya ilk gelip aglayanlar mactan once bu tur yorumlarla asip kesenler oluyor. Eski Galatasaray'dan eser kalmadi ve o Galatasaray'i bulana kadar nasil kazandigimiz umurumda bile olmayacak. Bilmem acikca anlatabildim mi?
Yarın iş yerinde fenerlilerin mal mal muhabbetlerini çekemem.8 kişiye karşı bi ben varım yav.Dalacam birine yemin ederim.
Hocam Galatasaray'ı biz bu hale getirdik Dany gibi adamlara iyi,yeterli falan diyerek.
aman halitim sakin ol onlara benimde çok pis dalasım var sakin ol onlar ayrı dünyada yaşıyorlarne arlanma var onarda ne utanma