ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj 1-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 7 Kasım

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj - Galatasaray | 21.45 | 7 Kasım | Smart Spor

Cris oynarsa zorlaniriz diyecem ama bilemiyorum, karar veremedim. Bastos gibi hizli adam'lari var ve zaten adam'lar kontra atak yapiyorlar.

Bu mac icn hic bir fikrim yok. Kim daha üstün onyar bilemiyorum, ama beklentim yok.

Re: ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj - Galatasaray | 21.45 | 7 Kasım | Smart Spor

Biz cluju yeneriz yenmesinede unitedin bragayı yenebileceğini sanmıyorum. O maç ya berabere biter ya da braga kazanır.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj - Galatasaray | 21.45 | 7 Kasım | Smart Spor

Bence bu sekilde oynamaliyiz:

-----------muslera----------

eboue--cris--dany--riera

--------yekta---selcuk-----

-------------hamit-----------

umut-----------------amrabat

-------------burak-----------

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj - Galatasaray | 21.45 | 7 Kasım | Smart Spor

Cris oynarsa zorlaniriz diyecem ama bilemiyorum, karar veremedim. Bastos gibi hizli adam'lari var ve zaten adam'lar kontra atak yapiyorlar.

Bu mac icn hic bir fikrim yok. Kim daha üstün onyar bilemiyorum, ama beklentim yok.

Sene başında başlık da açmıştım. Kendimizi çok abartıyoruz diye. CL bizim defolarımızı ortaya çıkardı işte. Forvetimiz Burak ve Umut işte düşünün. İdare eden oyunculardan kuruluyuz demiştim. Eboue-Selçuk-Muslera dışında CL kalibresinde oyuncumuz az.

Ha Braga ve Cluj çok mu iyi tabiki değil. Ama işte takım olarak bişeyler yaptılar. Ama yine de bu gruptan çıkabiliriz. Çıkarsak da bu çok iyi olduğumuzdan değil, bana göre hala çok şanslı bir grupta olduğumuzdandır.

Melo yok rahat alırız maçı.

Forum olarak tek bir avatarda buluşalım arkadaşlar. Galatasaraylı'nın gücü...

clujun saat 19.30dakı lıg macı canlı yayın GS tv de......

ızlemek ısteyen olursa

uefaya gidelim.

Bence bu sekilde oynamaliyiz:

-----------muslera----------

eboue--cris--dany--riera

--------yekta---selcuk-----

-------------hamit-----------

umut-----------------amrabat

-------------burak-----------

Dün bu sisteme dönünce ne kadar pasif oynadığımızı herkes gördü.Bize 4-3-3 olmuyo nedense.

ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj - Galatasaray | 21.45 | 7 Kasım | Smart Spor

Sene başında başlık da açmıştım. Kendimizi çok abartıyoruz diye. CL bizim defolarımızı ortaya çıkardı işte. Forvetimiz Burak ve Umut işte düşünün. İdare eden oyunculardan kuruluyuz demiştim. Eboue-Selçuk-Muslera dışında CL kalibresinde oyuncumuz az.

Ha Braga ve Cluj çok mu iyi tabiki değil. Ama işte takım olarak bişeyler yaptılar. Ama yine de bu gruptan çıkabiliriz. Çıkarsak da bu çok iyi olduğumuzdan değil, bana göre hala çok şanslı bir grupta olduğumuzdandır.

Aslinda gecen sene play-offtan beri cok iyi degiliz.

Gecen seneki takim olarak oynayan takim da gitti, yerine dmburbirinden biraz daha kopuk ve daha az yardimlasan bir takim geldi.

Ama potansiyelimiz cok yuksek, bir iki macta toparlayabilecek, vay be dedirtebilecek gucumuz var aslinda.

Maçtan sonra yüzlerimiz böyle gülecek :D

Oteki turlu de defansta cok acik veriyoruz.

Ayrica cok kontra pozisyon bulduk.

Kontra bulmamızın nedeni belediyenin saldırması.Cluj böyle saldırmayacaktır zaten 1-0 ı 2-0 ı bulmassak.E hal böyle oluncada bize hiç uygun olmayan bi sisteme dönmek mantıksız geliyo bana.Sistem değiştirmeyerek de defansta açık vermeyebiliriz ama bunun için çok konsantre olmamız ve kendi yarı sahamızda alanı çok iyi daraltmamız lazım.

Riera,Selcuk,Hamit 3lü orta saha nasil olur? Elimizdeki malzeme bu kadar olduguna göre mecburen Balta sol bek oynayacak. Ileride Amrabat, Umut ve Burak. Eboue komple sag kanadi kullansin, Hamit'de Eboue yerini bosalttigi anda kademesine girer. Yekta ile olmayacak gibi. Ya da Umut veya Burak yerine Yekta sag kanatta oynasin.

cluj kendi evinde 5-0 kazanmış. umarım bu gazla bizim maçıda rahat kazanırız havasıyla çıkarlar.

Tribündeki yerimizi alacagiz insallah. Efsane deplasman olarak tarihe geçecek :)

Kukreyecegiz.

Selçuğun yanında Hamitin oynaması daha mantıklı.

Geri
Üst Alt