ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj 1-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 7 Kasım

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj - Galatasaray | 21.45 | 7 Kasım | Smart Spor

Muslera

Eboue - Semih - Dany - Riera

Engin - Hamit - Melo - Amrabat

Umut - Burak​

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj - Galatasaray | 21.45 | 7 Kasım | Smart Spor

Bu kez defansın ortasında Cris olması gerek deplasmana çıkıyoruz ve evimizdekki gibi kontra yeme ihtimalimiz az.Dany-Semih tecrübesiz ve hata potansiyelleri olan isimler özelliklede Dany.O yüzden bence Semih-Cris ikilisi ile çıkarsak daha iyi olur.

final maçı kazanamazsak sadece CL değil UEFA'da gider

Melo sakatsa Hakan oynasın Riera Ortasahaya geçsin.

--------------------------Muslera-----------------------

Eboue---------Semih--------------Dany-------------Hakan

Hamit-------------Selçuk------Yekta---------------Riera

--------------------------Amrabat-----------------------

----------------------------Umut-----------------------

Hakan olmasın diyorsanız Emre oynasın.

Daha yeni rüyamda gördüm 4-1 yeniliyorduk

alirik yorum

İdeal 11 bu. Sağda topu ayağında tutup Eboue 'yi gazlayabilecek bir Aydın Yılmaz. Ortada Selçuk 'un yerinde asıl mevkisinde oynayan bir Hamit Altıntop. Aydın oynayamazsa Aydın-Emre değişikliği yapılır. Amrabat sağa, Emre sola geçer olay çözülür. Elmander sakat ise yerine mecburen Burak gelir.

İlerleyen dakikalarda Aydın-Melo değişikliği ile ortasahayı üçleriz, Amrabatta yardımcı forvet oynayabilir. Tabiki Fatih Hoca 'nın 11 'i bundan çok daha farklı olacak, göreceğiz.

Hadi inş.

Olm elmander sakat, ibb kadrosuna da koymuşsun tag kazanılan şeyde senin kadroyu kopyaladım sonradan farkettim elmander'in olduğunu.:D

Tag senin köpeğin olsun ağa :D Ben ideal 11 diye yazdım, üstüne de belirttim Burak geçecek mecburen diye :yenieek:

Kazanacağımıza eminim...Başka bir ihtimal kesinlikle yok.

Bu maçı alıp önümüze bakacağız...

Tekrar söylüyorum. ManU Braga 'ya biz Cluj 'e çakarsak direk ikinciyiz.

ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj - Galatasaray | 21.45 | 7 Kasım | Smart Spor

Cluju yenmek istiyorsak 5 ortasaha ile oynamaliyiz.

Bir de kanattan orta yapilirken Umut veya Burak birinden birinin on direge kosu yapmasi lazim.

keşke hoca orta sahada selçuk'un yanında hamiti kanatlarda da riera ve ambrabatı oynatsa ama bence ibb maçı kadrosuyla çıkacaktır

her türlü çıkarız bence çünkü bu maçı yendik diyelim 4 biz 4 cluj 3 braga hadi manuya yenilsek braga cluju yense braga 6 biz 4 cluj 4 son maç bragayıda yeneriz heralde ve 7 puanla çıkarız hesabı bozacak tek şey clujun bragayı yenmesi cl de ikili averaja bakılırsa clujla 7'şer puanda olursak geçeriz heralde bu maç rahat galibiyet bekliyorum manudan puan alırsak zaten rahat rahat çıkarız:coffee:

----------------------Muslera------------------------

Eboue-----Dany---------------Cris--------A.Riera

-----------------------Selçuk-------------------------

--------------E.Çolak----------Yekta----------------

Hamit---------------------------------------Amrabat

------------------------Burak-------------------------

Melo sarı kart cezalısı :b5:

Konuyla alakalı değil de mersin maçının konusuna baktım saat 17.00'da başlayacak yazıyor doğru mu ?

Geri
Üst Alt