Yusuf Köse
Tecrübeli Üye
- 17 Aralık 2008
- 7.024
- 6
- 1.333
Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj - Galatasaray | 21.45 | 7 Kasım | Smart Spor
Kazımın golü var
Kazımın golü var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
)Keske yarin bu mac oynanmasa. Mac'tan sonra aglamak istemiyorum, ama büyük ihtimal kötü bir gün olacak.
Ben de böyle hissediyorum kötü olacak gibi ama inşallah yeneriz.
Ben de böyle hissediyorum kötü olacak gibi ama inşallah yeneriz.
eren yarın burak 2 gol atacak
bence futbolcular da bilincindedir artık. hele selçuk sezon başından beri isteksiz,hırsı olmayan bi görüntü çizdi. dahası sorumluluk almadı,takımı sahiplenmedi ve de oyunu da kötüydü genelde.Off off o an'i düsünemiyorum bile, mutluluk'tan neler yasarim bilemiyorum. Ama o iki gol galibiyet'i getirmeli, yoksa hic bir anlami kalmaz. Ya bu maci ben iyice duygusala bagladim. Yemin ederim biz bu maci yarin yenmeliyiz. Su an icimde öyle bir enerji varki, git simdiden soyunma odasina ve yarin icin bir konusma hazirlamak istiyorum.
Yenmeliyiz, baska yolu yok.
Yarin yeneriz diyemiyorum ama bu formsuzluk biyerde bitecek ve sansda donecek.. Allah yolumuz acik eylesin..
bence futbolcular da bilincindedir artık. hele selçuk sezon başından beri isteksiz,hırsı olmayan bi görüntü çizdi. dahası sorumluluk almadı,takımı sahiplenmedi ve de oyunu da kötüydü genelde.