ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj 1-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 7 Kasım

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj - Galatasaray | 21.45 | 7 Kasım | Smart Spor

Kazımın golü var

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj - Galatasaray | 21.45 | 7 Kasım | Smart Spor

Adana Greanpeacede izlicem maçı cafe gibi bi yer ama 3000 4000 kişilik felan çok zevkli oluyo alırım davulumu giderim maçıma :ayatollah:

------------Muslera-----------

Eboue----Cris----Dany----Balta

Engin-Hamit-Yekta-Selcuk-Riera

---------Umut(Burak)----------

Osurturuz :animation:

Yarin cok zorlaniriz. Yenemeyiz.

Re: ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj - Galatasaray | 21.45 | 7 Kasım | Smart Spor

Kahve yolu gözükür inceden

1 tane daha maç varrr :)))

Kahve yolu göründü yine bana. Dışarıda izleyeceğim anlaşılan. Ulan kazanalım da nerede izlersem izleyeyim şunu.

yenelım de en kötü futbolumuzu oynayalım razıyım valla

Yenip geleceğiz. 1-3

Alırız rahat rahat :yenieek:

Azeri kanalı verecek mi maçımızı?

Bir kere de şans bize gülsün (Milli takımın önüne gelenden 4-5 yediği dönemlerde bir spiker abimizin lafıydı :asd:)

Keske yarin bu mac oynanmasa. Mac'tan sonra aglamak istemiyorum, ama büyük ihtimal kötü bir gün olacak.

Ben de böyle hissediyorum kötü olacak gibi ama inşallah yeneriz.

Insallah öyle olurda, niye bilmiyorum ama hic umrumda degilmis gibi yarinki mac. Yani 3 puan almazsak ben ne yaparim bilemiyorum. Neler beklemistim takim'dan, en az ikincilik, neler konusmustuk arkadaslar ile. Rezil olduk resmen. Daha cok dalga gecenler oluyor artik. Hay keske hic konusmasaydim gecen sene.

eren yarın burak 2 gol atacak

Off off o an'i düsünemiyorum bile, mutluluk'tan neler yasarim bilemiyorum. Ama o iki gol galibiyet'i getirmeli, yoksa hic bir anlami kalmaz. Ya bu maci ben iyice duygusala bagladim. Yemin ederim biz bu maci yarin yenmeliyiz. Su an icimde öyle bir enerji varki, git simdiden soyunma odasina ve yarin icin bir konusma hazirlamak istiyorum.

Yenmeliyiz, baska yolu yok.

Yarin yeneriz diyemiyorum ama bu formsuzluk biyerde bitecek ve sansda donecek.. Allah yolumuz acik eylesin..

Off off o an'i düsünemiyorum bile, mutluluk'tan neler yasarim bilemiyorum. Ama o iki gol galibiyet'i getirmeli, yoksa hic bir anlami kalmaz. Ya bu maci ben iyice duygusala bagladim. Yemin ederim biz bu maci yarin yenmeliyiz. Su an icimde öyle bir enerji varki, git simdiden soyunma odasina ve yarin icin bir konusma hazirlamak istiyorum.

Yenmeliyiz, baska yolu yok.
bence futbolcular da bilincindedir artık. hele selçuk sezon başından beri isteksiz,hırsı olmayan bi görüntü çizdi. dahası sorumluluk almadı,takımı sahiplenmedi ve de oyunu da kötüydü genelde.

Yarin yeneriz diyemiyorum ama bu formsuzluk biyerde bitecek ve sansda donecek.. Allah yolumuz acik eylesin..

Dostum, yarin yenemezsek hersey bitmis oluyor, farkindasiniz heralde. (CL'de hersey bityor). Yani sans mans kimseyi ilgilendirmez bu saat'ten sonra.

bence futbolcular da bilincindedir artık. hele selçuk sezon başından beri isteksiz,hırsı olmayan bi görüntü çizdi. dahası sorumluluk almadı,takımı sahiplenmedi ve de oyunu da kötüydü genelde.

Hadi bakalim, acikcasi ben her mac öncesi böyle düsünüyorum, ama olmuyor iste.

Geri
Üst Alt