ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj 1-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 7 Kasım

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj - Galatasaray | 21.45 | 7 Kasım | Smart Spor

İçerde ki maçlardan her zaman tırsıyorum rakip güçsüz olsa bile .

ben içerdeki tüm maçlara gidiyorum, özellikle bu sezon stad da öyle bir atmosfer varki kimse tezahürat yapmıyor herkes oyunculara küfür edip yuhalıyor.

bu şartlarda kimse ayağına top almak istemiyor, ilk defa bu sezonki gibi saçma bir atmosfer oluştu içerde

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj - Galatasaray | 21.45 | 7 Kasım | Smart Spor

Cümleten iyi geceler, yeneriz yarın rahat olun.

İyi geceler :)

Evet manu bragayi yenerde puanı 12 yaparsa sanırım bizim maça pek asılmazlar. O yuzden yenme şansımız daha yükselir.

Yenelim artık. 4-2 olacak diye düşünceler sarıyor beni ;)

burak basın toplantısına katıldı. oynayacak demektir. yedek forvet yok bu yüzden tek forvet oynayacak diye düşünüyorum. CL farklı bir arena, bence macera aradık. kalabalık ortasaha ve burak-amrabat ile kontra atak oynamalıydık. geç kalmış sayılmayız.

tekrar söylüyorum

rüyamda gördüm 1-0

gol burak

ayrıca braga yenilecek ve 2. olucaz

Haydi bastır Cim Bom Bom'um koy bugün yine!

Uyku tutmadı Aslan'ım.Sen kazanırsan huzrum devam eder.Kazanmasan da canın sağolsun.Ama şunu biliyorum ki;sen aslanlar gibi savaştığında yıkamayacağın hiçbir engel yok.Bu yüzden senin adın:GALATASARAY...

Kalbimiz seninle CİM BOM BOM...

2-6

gelde uyu simdi

Kapanan her takım bizi yener yada kesin puan alır. Çünkü dikine gidip göbekten kilidi açıcak bi futbolcumuz yok. Hücum hattımızdaki tüm futbolcularımız açık alan topçusu. Bakınız manchester maçına resmen ezmiştik. Son vuruşumuz olmadğından teknik bi santrafrumuz olmadğından yenildik. Eğer cluj utanmayıp kendi evindede kapancaksa dicek bişeyim yok ama kora kor oynanırsa bu maç kesin farka gideriz.

Zor mac olacagi kesin tahminim 1-2, umuyorum bol gollu ve sansinda yanimizda olacagi bir mac olur, bu defa direge carpan iceri duser insallah...

ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj - Galatasaray | 21.45 | 7 Kasım | Smart Spor

İstabul bsb maci gibi oynayalim en az 3 atariz ;)

Sevdiğim Galatasarayı tutacak kazanıcaz merak etmeyin:)

0-2. diyorummmmm

cluj ibb den çok mu iyi bir takım sanki. bazı şeyleri kafamızda büyütüyoruz. bizim futbolcularda aynı şekilde. şl maçları başladığından beri söylüyorum. rahat bir şekilde kendi oyunumuzu oynarsak bizim karşımızda rakip kalmıyacak. ama ilginç bir şekilde stres ve bocalama yaşıyoruz maç esnasında. gençler maçını hatırlayın. ikinci yarının başındaki 10 dakkalık oynadığımız oyunu diğer maçların 70 dakka aralığına yayalım bırak cluju, manu bile duramaz karşımızda

Geri
Üst Alt