Sercan Turan
Hocaların Hocası
- 22 Temmuz 2009
- 50.184
- 174
- 1.738
Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj - Galatasaray | 21.45 | 7 Kasım | Smart Spor
Allah yardımcımız olsun
Allah yardımcımız olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim yarin mesela cok önemli bir is görüsmem var, baska ülke'de 1 yil calisacam ve bu konu'yu konusacaktik (Malta'dan teklif aldim). Ama zaman bile ayirmadim, direk iptal ettim bu mac icin. Yani yenemezsek ben biterim, gercekten biterim.
Benim yarin mesela cok önemli bir is görüsmem var, baska ülke'de 1 yil calisacam ve bu konu'yu konusacaktik (Malta'dan teklif aldim). Ama zaman bile ayirmadim, direk iptal ettim bu mac icin. Yani yenemezsek ben biterim, gercekten biterim.
Kendi oyunumuzu oynayalım biz diğerini beceremiyoruz.İbb maçındada bekledikte ne oldu kaç tane pozisyona girdiler.O 3. şans golü gelmezseydi maç zor biterdi.
Stoperlerimiz Dany-Semih olmalı.
Tamam Cris son maçta çok kritik pozisyonlarda müdahalesi var ama ne zaman Cris oynasa verdiğimiz net pozisyonlar çoğalıyor.Hele her zaman ki gibi rakip sahaya yıkacaksak oyunu kesinlikle Semih-Dany yoksa Ordu maçı gibi olur