ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj 1-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 7 Kasım

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj - Galatasaray | 21.45 | 7 Kasım | Smart Spor

ilginç bi akşam olacak.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj - Galatasaray | 21.45 | 7 Kasım | Smart Spor

Trt3'de eski Avrupa maçları var maç öncesi gaz olur.

Bu hafta biz yenip onlar yenilince ruzgar bir anda tersine donecek. Sonra gorurum ben o kuslari...

ne kuşu?ne rüzgarı ?ne diyon ya...kuşları takan kim

Sabırlı oynamalıyız. Forvetler açık alan bulabilmeli...Yine haldır hıldur saldırırsak, Cluj kontratakçı takım golü yeriz. Aman dikkat.

Cevap: Re: ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj - Galatasaray | 21.45 | 7 Kasım | Smart Spor

Ujfalusi'yi bile Sampiyonlar Ligi icin yetersiz bulurken, Super Toto Super TENEKE Ligin'den bir oyuncuyla yola devam etmemiz ne senin, ne de benim sucum renktas.

Gecen sezon Alex Chelsea'den ayrilacakti. PSG'ye transfer oldugu miktar 4 milyon Euro.

Chivu bedavaydi.

Nesta bile olurdu, bedavaydi.

Dany olmamaliydi bu isim.

Biz bu Dany'yi 3.3 milyon Euro gibi bir rakama aldık,Fransa 4.liginden buraya gelmiş zaten.Oyun zekası hiç yok,anlamsız anlamsız hareketlerde bulunuyor sürekli.Bu maç da banko gol yeriz çünkü bu adam hata yapacak kesin.Hatasız oynamadığı maç yok.

Cevap: Re: ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj - Galatasaray | 21.45 | 7 Kasım | Smart Spor

Biz bu Dany'yi 3.3 milyon Euro gibi bir rakama aldık,Fransa 4.liginden buraya gelmiş zaten.Oyun zekası hiç yok,anlamsız anlamsız hareketlerde bulunuyor sürekli.Bu maç da banko gol yeriz çünkü bu adam hata yapacak kesin.Hatasız oynamadığı maç yok.

Şunu yapmasa,sanırım hepimiz destek çıkarız.

Şunu yapmasa,sanırım hepimiz destek çıkarız.

Hocam istediğin kadar süratli ol,fiziğin tank gibi olsun oyun zekan yoksa,sürekli kademe hatası yapıyorsan,topu kaptıktan sonra dan dun oynuyorsan,ceza sahası içinde çalım deniyorsan,kısacası hataların insanlık hali denilebilecek türden hatalar değilse gerisi boş.

Ynt: ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj - Galatasaray | 21.45 | 7 Kasım | Smart Spor

Son zamanlarda illegal yayınların/platformların isimleri çok sık kullanılmaya başlandı. Pekçok internet sunucusu maçları internetten vererek rank elde etmeye çalışıyor.

Ancak bu konuda LigTV'nin"maç linklerini paylaşan forumlara" gerçekten sert tepkileri oluyor. Özellikle forum sahiplerininmahkemeye verilmesi , forumların kapanması gibi pekçok sonuç bizleri bekleyebiliyor.

Bu nedenle, forumumuzda bu linkleri/yayınları/platformları paylaşmak, kesinlikle ama kesinlikle yasaktır. Eğer yayınlayan olursa, cezası en üst düzeyde MYC olacaktır.

Bu konuda sizleri uyarma gereksinimi duyduk, konuyla ilgili hassasiyetinizi bekliyor iyi günler diliyoruz.

GSCimbom.com Yönetimi

..

ilk 10 dakika hayati önem taşıyor bizim için. eğer abuk subuk bir gol yemeden bu 10 dakikayı atlatabilirsek maçı kazanma adına bir şansımız olabilir. yoksa diğer maçların bir kopyası bir maç daha bekler bizi.

Yok hocam gol yiyeceğiz o farz oldu artık.

Pes 2013'de güncel kadrolarla maç yaptırttım :)

Cluj:0

GS:1

Gol:Burak

Asist:Hamit

8(1) Şut(KBŞ) 8(4)

1 Korner 4

%51 Topla Oynama %49

Maçın Adamı Hamit

:asd:

Hadi İnşallah

Bu arada Gol dakikası 31 :D

Pes 2013'de güncel kadrolarla maç yaptırttım :)

Cluj:0

GS:1

Gol:Burak

Asist:Hamit

8(1) Şut(KBŞ) 8(4)

1 Korner 4

%51 Topla Oynama %49

Maçın Adamı Hamit

:asd:

Hadi İnşallah

Bu arada Gol dakikası 31 :D

İnşallah renktaş ama ben her maç gol yediğimizi göz önünde bulundurarak 1-2 yeneriz diyorum. :D

Eurocup maçımız hangi kanalda ?

1 saat 45 dakika :o

TRTSpor'da olmasa, koca ülkede bedava spor ve sporun her çeşit özetlerini, eskilerini izleyecek yer yok.

Ya tamam ya devam maçı bu akşam.Her şeyi yapıp kazanacağımızı düşünüyorum.1-0 veya 2-1 maç bizim.(İnşallah)

Geri
Üst Alt