ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj 1-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 7 Kasım

Re: ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj - Galatasaray | 21.45 | 7 Kasım | Smart Spor

Evvela sakin ol ve kahramanliga soyunma. Bana Galatasarayi da anlatma. Galatasaray'in kazanmasi icin varolan seceneklerin her biri benim icin onemlidir. Teknik olarak bakildiginda Bastos cok iyi bir futbolcu ve rakibin en tehlikeli silahi. Daha da onemlisi, mevcut defans anlayisimiza en ters gelen oyuncu tipi. Keske paf takimla ciksalar ve biz rahat bir galibiyet alip gelsek. Beni takimimin kazanmasi, yani menfaati ilgilendirir. Gerisi tefarruat.

Takim kaybettiginde ise buraya ilk gelip aglayanlar mactan once bu tur yorumlarla asip kesenler oluyor. Eski Galatasaray'dan eser kalmadi ve o Galatasaray'i bulana kadar nasil kazandigimiz umurumda bile olmayacak. Bilmem acikca anlatabildim mi?

Sen bastosu izle ben GS izleyeyim. Ayrıca ben eski galatasaraylıyım ve kahramanım. Şimdi bu saat itibariyle benden ne alıntı yap ne de benim yorumlarıma yorum yap. Senle sinirlenmek istemiyorum. Yensekte yenilsekte bu gecenin keyfini yaşamak istiyorum. Ok mi.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj - Galatasaray | 21.45 | 7 Kasım | Smart Spor

google earthün canlı versiyonunu yapsalarda yukarıdan yaklaşıp beleşe seyretsek maçı.

ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj - Galatasaray | 21.45 | 7 Kasım | Smart Spor

Daha son sozumuzu soylemedik.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj - Galatasaray | 21.45 | 7 Kasım | Smart Spor

Ben yavaş yavaş kahveye kaçıyorum. Allah yardımcımız olsun. Alalım artık şu galibiyeti !

dsmart webtv yokmu ?

İmparator Cris-Semih ikilisyle maça çıksa daha iyi olurdu.Dany son haftalarda pimi çekilmiş bomba gibi oynuyor.Alimallah inşallah kusursuz oynuyor.Kendisine son Cluj maçından sonra bakış açım negatifleşti.Gözüme hoş helmesi için,adeta kahramanlık yapması lazım bu sıralar oynayacağı maçlarda.Umarım bireysel hatadan kaçınıp biraz da şansın yardımıyla bu maçtan galip çıkarız.

Yeneceğimizden okadar eminim ki anlamsız şekilde çok rahatım

Fakirliğin bu kadarı yine F5 e basa basa maç seyredecez. Ondada sahanın yarısı gözükmüyor.

valla ben buldum sopcastten maçı :D

Maçın sonuna kadar son mesajım..

Hislerimde hiç yanılmadım (inşallah yanılırım) galip gelemeyeceğimizi hissediyorum ... :(

Allah yardımcımız olsun ..

Şu muhteşem yüzyılmıdır nedir aca diyorum bu dizi çok izlendiği için mi bu çarşanba maçlarını almadı bu star.

ya biri söyleyebilir mi idman tv genel olarak bizim maçı mı verecek dönüşümlü derken ?

romanyanın digisport kanalı veriyor maçı beyle izlemek isyeneler oradan izleyebilir

Bugün Burak ile Umut'tan beklentim yüksek. Belki de en rahat maçlarını çıkartacaklar. Öyle hissediyorum. Belki de bana öyle geliyor. Ama gerçek olan şu bu maç inşallah onların maçı olur.

Erken öne geçersek dağıtırız

Geri
Üst Alt