Tuncay AKTAŞ
Cezalı
- 4 Ağustos 2011
- 1.691
- 2
- 998
Re: ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj - Galatasaray | 21.45 | 7 Kasım | Smart Spor
Sen bastosu izle ben GS izleyeyim. Ayrıca ben eski galatasaraylıyım ve kahramanım. Şimdi bu saat itibariyle benden ne alıntı yap ne de benim yorumlarıma yorum yap. Senle sinirlenmek istemiyorum. Yensekte yenilsekte bu gecenin keyfini yaşamak istiyorum. Ok mi.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Evvela sakin ol ve kahramanliga soyunma. Bana Galatasarayi da anlatma. Galatasaray'in kazanmasi icin varolan seceneklerin her biri benim icin onemlidir. Teknik olarak bakildiginda Bastos cok iyi bir futbolcu ve rakibin en tehlikeli silahi. Daha da onemlisi, mevcut defans anlayisimiza en ters gelen oyuncu tipi. Keske paf takimla ciksalar ve biz rahat bir galibiyet alip gelsek. Beni takimimin kazanmasi, yani menfaati ilgilendirir. Gerisi tefarruat.
Takim kaybettiginde ise buraya ilk gelip aglayanlar mactan once bu tur yorumlarla asip kesenler oluyor. Eski Galatasaray'dan eser kalmadi ve o Galatasaray'i bulana kadar nasil kazandigimiz umurumda bile olmayacak. Bilmem acikca anlatabildim mi?
Sen bastosu izle ben GS izleyeyim. Ayrıca ben eski galatasaraylıyım ve kahramanım. Şimdi bu saat itibariyle benden ne alıntı yap ne de benim yorumlarıma yorum yap. Senle sinirlenmek istemiyorum. Yensekte yenilsekte bu gecenin keyfini yaşamak istiyorum. Ok mi.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2