ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj 1-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 7 Kasım

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj 1-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 7 Kasım

Macin Türkce spikerli özetini nerede izliyebiliriz ?

Cluj kendi evinde bragayı yenerse bragayı saf dışı bırakır . Biz kendi evimizde manuyu yenersek 7 puan yaparız , clujun son hafta manu deplasmanında puan alamayacağını düşünürsek bizim braga ile deplasmanda berabere kalmamız halinde çıkıyoruz

bu pozisyona göre son maçta yenilsek dahi, cluj puan alamaz ise manu dan yine çıkıyoruz beraberliğe gerek yok

En iyisi clujun kazanması olur ,braga son maç ne yapar ne eder evinde kazanır bence , fişini çekmek lazım braganın .Cluj manuya deplasmana gidiyo puan alıcağını tahmin etmiyorum . Bizim için en kritik maç manchester united maçı bu maçı kesinlikle kazanmalıyız ,beraberlik filan değil galibiyet galibiyet galibiyet

şampiyonlar liginde tüm maçların özetlerini hangi kanal veriyor?

bu hayati maç öncesinde çeşitli tv kanallarına bağlanıp veya röportaj verip tüm camianın kenetlenmesi gereken bu zor dönemde ortalığı bulandıranlara gelsin bu galibiyet, madem sıkıntını var madem haksızlığa uğradığınızı düşünüyosunuz konuşulacak zaman değildi, ayrıca şunuda belirtmekte fayda var a.polat ve ekibini kimsenin özlediği falanda yok ikide bir her sorun olduğunda kendinizi hatırlatmanıza gerek yok... O gün çok sinirlenmiştim yazmazsam içimde kalırdı

arkadaşlar maç şu an oynanıyor ntv de. ilk yarı bitiyor.

biz burda manuyu yeneriz.

şpl de son 2 maça kısmetse iyi giriyoruz oyuncular bakımından

moralli-umutlar yüksek-güven artışı

en iyiside elmander-engin-melo gibi isimler son maça kadar performans yaparsa. yedekteki-ilk 11 adamlarda performansa olarak üst düzey olur..

açık ve net. umut ve amrabat bir haller ver.

fqxnv.jpg

Rehbere baktım, Avrupada artık gece olduğu için rahatsız etmeyeyim kimseleri diye düşündüm. Henryi ABD de onu arayayım dedim ismini görünce. Henry selam dedim. Selam Sezai, seçim sonuçlarını izledim, yağmurlu havada çıktım yürüyorum aylak aylak dedi. Şampiyonlar Ligini takip etmedin mi biraz önce dedim. Yok Arsenal maçlarına bakıyorum, onun dışında diğerlerine baktığım yok dedi. Birşeye canı sıkkınmış ondan konuştuk bir süre, onun özel bir meselesi olduğu için burda yazmam doğru olmaz. Kendine iyi bak dedim.

Cluja güveniyoruz braganın fişini çekerse bizde manuyu yenersek değme keyfine

cluj bragayla berabere kalsa biz manu yu yenersek nerdeyse garantilemis oluyoruz öyle degilmi asil ?

cünkü biz 7 puana ulasiyoruz bragada averaj olarak eksi 3 de kaliyor bizde manuyu 1 golle yenersek averaj 0 oluyor

yani bragaya 2 0 bile yenilebiliriz ozaman cluja gelince onlarda 5 puan oluyr averaj eksi 1 de kaliyor manuyu kendi sahasinda yenemicegine göre

en fazla 6 puana cikarlar berebere kalirlarsa.

yani nerden bakarsan bak biz manu yendikmi ve onlar berabere kaldimi gecmis gibi oluyoruz, yanlismi hesap ?

ilahlar yardım etmeseydi braga ve cluj'u arena'da çok rahat yenerdik... neyse sağlık olsun çıkacaz bu gruptan.

muhtesemdık tek kelıme GS tvden takıp ettım su an ntv tekrarını verıyor

musleradan umuta tum takım sahaneydı helal olsun aslan parcalarına kral burak yılmazda kapagı takmaya devam edıyor

kıng:ayatollah:

Bütün sakatlar ,formsuzlar şu manu maçına kadar yetişse , 52 bin taraftar önünde yağmursuz açık bi havada manuyu devirsek 7 puan yapsak :ayatollah:

hesaba kitaba gerek yok.

bundan 3 saat önce ipler bragadaydı. şimdi bizde.

en az 4 puan çıkartırsak gruptan çıkarız..

keşke son maç burda olsaydı veya televizyon izleme şansımız olsaydı.

Cok Basit.

Manunun 2. Takimini yenersek turu atlariz. Gerisi faso fiso. Bragada beraberligin yettigi maci kaybedecegimizi sanmiyorum.

cluj bragayla berabere kalsa biz manu yu yenersek nerdeyse garantilemis oluyoruz öyle degilmi asil ?

cünkü biz 7 puana ulasiyoruz bragada averaj olarak eksi 3 de kaliyor bizde manuyu 1 golle yenersek averaj 0 oluyor

yani bragaya 2 0 bile yenilebiliriz ozaman cluja gelince onlarda 5 puan oluyr averaj eksi 1 de kaliyor manuyu kendi sahasinda yenemicegine göre

en fazla 6 puana cikarlar berebere kalirlarsa.

yani nerden bakarsan bak biz manu yendikmi ve onlar berabere kaldimi gecmis gibi oluyoruz, yanlismi hesap ?

Yanlış çünkü ikili averaja bakılıyor.

Geri
Üst Alt