ŞL 12/13 H Grubu 5.Maç | Galatasaray 1-0 M.United | Maç Sonucu | 20 Kasım

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 5.Maç | Galatasaray - M.United | 21.45 | 20 Kasım

Beyaz forma ve kirmizi sort ile Selcuk'un uzaklardan sut cektigini görmek istiyorum.

Zaten hiç bir maçı abartmıyoruz taraftar ve takım olarak bu sene...

Bu maç çok zor geçecek Arena'da daha fazla zorlanacağımızı düşünüyorum...

Büyük maçlarda Arena'da nedense topallıyoruz....

abartmamak lazım dedim zaten hafife alacak değiliz herhalde unitedı:asd:

çıkan 11e göre şansımız olabilir

abartmamak lazım dedim zaten hafife alacak değiliz herhalde unitedı:asd:

Ben şu durumda beraberliğe üzülmem açıkçası...

Eğer sihirli değnek değer ve şanssız puan kaybedersek o zaman tamam ama şu an karamsarım....

Unıted karşısında pozisyon buluruz ilk maçtaki gibi çünkü adamlar 11 kişiyle topun arkasına geçmiyor. Önemli olan forvet ve kanat oyuncularının performansı. Tama burak gol atıyor ama ne top kontrolü var nede top sürmesi. Hele birde cris ve dany ikilisi oynarsa kafadan 1-0 mağlup başlarız

Unıted karşısında pozisyon buluruz ilk maçtaki gibi çünkü adamlar 11 kişiyle topun arkasına geçmiyor. Önemli olan forvet ve kanat oyuncularının performansı. Tama burak gol atıyor ama ne top kontrolü var nede top sürmesi. Hee cris ve dany ikilisi oynarsa kafadan 1-0 mağlup başlarız

:o

Unıted karşısında pozisyon buluruz ilk maçtaki gibi çünkü adamlar 11 kişiyle topun arkasına geçmiyor. Önemli olan forvet ve kanat oyuncularının performansı. Tama burak gol atıyor ama ne top kontrolü var nede top sürmesi. Hele birde cris ve dany ikilisi oynarsa kafadan 1-0 mağlup başlarız

Bana kalırsa Hoca Umut-Elmander başlıyacak ve Semih kesin başlıyacak...

takım tamamen manu maçına konsantre olduğu için karabük maçı kaybedildi diye düşünüyorum. manu maçı farklı olacak.

manu herzaman türk takımlarına karşı kötü sonuçlar almıştır. tarih tekerrür eder inş.

Savunma çok kötü, bize acil kolo toure gibi bir adam lazım.

manu herzaman türk takımlarına karşı kötü sonuçlar almıştır.

saka mi bu ? gereken her macta fark atmislardir turk takimlarina. yenildigi tum maclarda ya okullu cocuklar oynamistir yada kazanmalarina gerek yoktur. yoksa her ciddi macta evirip cevirmislerdir turk takimlarini.

bu maca bizim takim konsantre olmus olsada pek bisey degisecegini sanmiyorum cris'i dany'i falan dusununce. hele bide balta'yla baslarsak zaten maci izlemeye luzum yok.

Cris oynarsa eyvah ki ne eyvah ayrıca melonun da kesik yemesi lazım.

saka mi bu ? gereken her macta fark atmislardir turk takimlarina. yenildigi tum maclarda ya okullu cocuklar oynamistir yada kazanmalarina gerek yoktur. yoksa her ciddi macta evirip cevirmislerdir turk takimlarini.

bu maca bizim takim konsantre olmus olsada pek bisey degisecegini sanmiyorum cris'i dany'i falan dusununce. hele bide balta'yla baslarsak zaten maci izlemeye luzum yok.

manu 3-3 gs

:D?

...............muslera.........

eboue..semih..xxx..riera

..................melo...........

...........engin.....selçuk.....

..xxx............................amrabat

..................burak....................

Kurulan kadroları kuran kişiler nasıl buluyor acaba :D

Norwich'e 1-0 kaybetti ManU bugün.

aşkım GALATASARAY 'IMMMMMMMMMM : ) 2 gün kaldı sezonun şu ana kadarki en önemli maçına.şans yanında olsun kurban olduğum : ))

Rüyamda maçın gollerini bile gördüm:D Son 20 dakikaya önde giriyorduk sonra Manu son dakikalarda kazandığı penaltıyla maçı berabere bitiriyordu.

Sonra o üzüntüyle rüyamda Braga maçına baktım oda berabere bitmiş enteresan bir rüya idi :D

valla cok umutsuzum yeaaa:(

Cris'i nasıl ısrarla oynattı haftalardır çözemedim. tmm geçen maç Semih 2 gün önce 90 dk oynadı ama ibb-cluj maçlarında sadece Crisin ağırlığı yüzünden verdiğimiz 3-4 net pozisyon var.Semih-Danyde çok tehlikeli bi ikili olsada Cris bu maça çıkarsa taraftar o maçtan Crisi çıkarmaz

Cris'i nasıl ısrarla oynattı haftalardır çözemedim. tmm geçen maç Semih 2 gün önce 90 dk oynadı ama ibb-cluj maçlarında sadece Crisin ağırlığı yüzünden verdiğimiz 3-4 net pozisyon var.Semih-Danyde çok tehlikeli bi ikili olsada Cris bu maça çıkarsa taraftar o maçtan Crisi çıkarmaz

Hocanın eleştirdiği gruba giriyorsun ve haklı...

Sakat oyuncu o yüzden oynamadı ve hocada dedi benim defansımın 1. adamı semihtir. ki manu maçıyla ilgilide ikiliden biri semihtir dedi.

semih-elmander-engin-amrabat hadi koçlarım görelim sizleri

Geri
Üst Alt