Salim Harmancı
Parçalı Üye
- 15 Ağustos 2010
- 3.574
- 1.160
- 2.223
Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 5.Maç | Galatasaray 1-0 M.United | Maç Sonucu | 20 Kasım
imparator geldi ntvspor
imparator geldi ntvspor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada tek forvete dönüp ortayı 5'leyince çok daha iyi pas yaptık topu ayağımızda tuttuk. Pozisyonada girdik. 4-4-2 tarih olabilir yavaş yavaş![]()
Bu sene CL maceramız kura çekiminden 6. maça kadar büyük bir şans ile devam ediyor gerçekten. Bu seneden sıkı dersler çıkarıp seneye çok daha dengeli ve kaliteli bir takım olmalıyız. Mesela Dany, savunmada yılların ortasahası Carrick'den daha kötü oynuyorsa bu ligde uzun süre mücadele edemezsiniz.
O değil de Ercan Taner köpeğini bir daha maç anlatımına falan vermesinler bu kadar da olmaz! Şikeciler Kıbrıs'ın mahalle takımını yendiğinde destanlar yazar, bu maçı ise sanki silah zoruyla anlatır bu kadar olmaz. Yemin ediyorum yolda görsem suratına söverim.
yalnız tek forvette burak çok aksar...
başbakan aramış imparatoru gitti takımdakı pozitif hava
Ula Özgün ne güldürdün beni 
ya bi pozisyon sonrası yedek kulübesinde Fatih hoca eline pet şişeyi geçirirken bir adam vardı otururken yüzünde inanılmaz bir korku ifadesi olan. Onun fotoğrafı ya da görüntüsü var mı resmen yarıldım...
Bu arada tek forvete dönüp ortayı 5'leyince çok daha iyi pas yaptık topu ayağımızda tuttuk. Pozisyonada girdik. 4-4-2 tarih olabilir yavaş yavaş![]()