ŞL 12/13 H Grubu 5.Maç | Galatasaray 1-0 M.United | Maç Sonucu | 20 Kasım

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 5.Maç | Galatasaray 1-0 M.United | Maç Sonucu | 20 Kasım

imparator geldi ntvspor

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 5.Maç | Galatasaray 1-0 M.United | Maç Sonucu | 20 Kasım

Nerde Melo'ya laf diyenler ?

Nerde Dany'e laf diyenler ?

Nerde dobERMAN ?

KOYDUK MU ?

O değil de Ercan Taner köpeğini bir daha maç anlatımına falan vermesinler bu kadar da olmaz! Şikeciler Kıbrıs'ın mahalle takımını yendiğinde destanlar yazar, bu maçı ise sanki silah zoruyla anlatır bu kadar olmaz. Yemin ediyorum yolda görsem suratına söverim.

Bütün iç organlarım birbirine girdi ulan ne biçim sıkmışım kendimi ohhbeeee

öff bizimkiler rehavete kapılıp cumartesi günü elazığspor maçında saçmalamazlar umarım ligde 7-8 puan fark açmamız gerekiyordu

Bu sene CL maceramız kura çekiminden 6. maça kadar büyük bir şans ile devam ediyor gerçekten. Bu seneden sıkı dersler çıkarıp seneye çok daha dengeli ve kaliteli bir takım olmalıyız. Mesela Dany, savunmada yılların ortasahası Carrick'den daha kötü oynuyorsa bu ligde uzun süre mücadele edemezsiniz.

Dany bu takıma hız faktörü ile geldi

Hız balonuda avrupa şampiyonasında ağır dediğimiz welbeck den 1 metre geriden yediği deparla sönmüş oldu

Acil defans lazım bize

4231 gayet iyidi...

-----------Melo--Selcuk---------

-Hamit-------Engin-----Keloglan-

-------------Burak---------------

başbakan aramış imparatoru gitti takımdakı pozitif hava

O değil de Ercan Taner köpeğini bir daha maç anlatımına falan vermesinler bu kadar da olmaz! Şikeciler Kıbrıs'ın mahalle takımını yendiğinde destanlar yazar, bu maçı ise sanki silah zoruyla anlatır bu kadar olmaz. Yemin ediyorum yolda görsem suratına söverim.

Adam gole sevinemedi sanki kendi takımı gol yemiş gibi zoraki sevinmeye çalıştı yapmacık olduğunu çok belli etti.

aha terim bana teşekkür etti ya la :D bende tv başındaydım...

[video=youtube;bs6jGUCD9zw]https://www.youtube.com/watch?v=bs6jGUCD9zw&feature=youtu.be[/video]

:D

5c87casdad.jpg

:ayatollah::ayatollah::ayatollah::f50::f50::f50:

ya bi pozisyon sonrası yedek kulübesinde Fatih hoca eline pet şişeyi geçirirken bir adam vardı otururken yüzünde inanılmaz bir korku ifadesi olan. Onun fotoğrafı ya da görüntüsü var mı resmen yarıldım...

Şükrü Hanedardı o çok komikti gerçekten...

g3zkz.jpg

Xelcuk maçın adamı

Bu arada tek forvete dönüp ortayı 5'leyince çok daha iyi pas yaptık topu ayağımızda tuttuk. Pozisyonada girdik. 4-4-2 tarih olabilir yavaş yavaş :D

5 'li orta saha mı yoksa "Engin the Psycho" farkı mıydı anlamadım. Engin çok hareketlendirdi.

Kendine güvenini yitirmiş, geriye oynamaya alışmış Selçuk 'u bile ileri oynamaya zorladı resmen.

Fatih hoca ne yaptı öyle ya su şişesi :asd:

Burakın mençıstıra attığı golü arıyodum nereye geldim.

Geri
Üst Alt