ŞL 12/13 H Grubu 5.Maç | Galatasaray 1-0 M.United | Maç Sonucu | 20 Kasım

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 5.Maç | Galatasaray 1-0 M.United | Maç Sonucu | 20 Kasım

Zafer sarhoslugu almis basini gidiyor.

Acikcasi ben o kadar göz acici bulmadim mücadelemizi, bir sürü hata yaptik ve rakip takim beceriksiz kaldi yoksa bir cok pozisyonda kalecimiz ile karsi karsiya kalabilecek pozisyonlar yaratti ManU. Neyse 3 Puan cok ama cok önemliydi beni en cok sevinderen konu ise oyun tempomuz ilke defa bu seviyeye ulasti bu sezon. Melo kendini toparladi diyelim, Selcuk kötü baslasada sonradan kendine geldi, Riera, AMRABAT cok iyi mac cikardilar, Burak yine golünü atti ve resmen bos alan yaratmak adina kosu yaptigini gördügümde sevinc cigliklari attim tv karsisinda. Hamit Eboue uyumsuzlugu halen en büyük eksigimiz bunu bir türlü toparlamak lazim ki bunu basardigimiz anda ligi silip süpürürüz ve Sampiyonlar liginde en büyüklere karsi az da olsa sansimiz olur yoksa bir üst tur ve aufwiedersehen.

[halentatminolmayanvekatkatdahaiyibirGalatasaraybekleyentaraftarmodu]

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 5.Maç | Galatasaray 1-0 M.United | Maç Sonucu | 20 Kasım

şike yaptı bu manu ya:D

tekrar yokmu

Makes me laugh that some people consider it "hell" when no one really cares about whether we win or lose because we qualify regardless.

Adam çok doğru demiş.

Bizmi dedik onlara garantileyinde gelin diye, ayni puanla gelselerdi öyle koyup gönderseydik.

Man Unt'lı bir taraftar: Hakem tamamen onların yanındaydı.Artık tamamen Galatasaray'dan nefret ediyorum.

Muhteşem taraftarımıza ve Türk sporuna bu başarıyı armağan eden teknik

ekibimize, bütün oyuncularımıza ve futbol şubemize teşekkür ederim.

Ünal Aysal

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı

Reis

la bene bakın barca gelirse lan bide :o

Hamit UEFA tarafından maçın adamı seçilmiş sanırım.

bayern gelecek, ribery ile shaqiriden hesap soracağız !!!! :D :D :D

beyler gruptan çıkmışız gibi konuşmayın temkinli olmak lazım biz kendi işimize bakalım bragayı mutlaka yenmeliyiz

Galatasaray

malaga

schalke

porto

inş. :d

la bene bakın barca gelirse lan bide :o

önce bir gecelim halen bir mac var ne olur olmaz futbol bu iyi olan dahima kazanmiyor...

Sahsen en zayifi gelsin bir sonraki turda yine ceyrek final heycani olsun ama zorlu rakip illah olacaksa en babasi ciksin Madrid, Barcelona, oyuncularimiz da baskisiz sahaya ciksinlar ve ellerinden ne geliyorsa oynasinlar.

önce bir gecelim halen bir mac var ne olur olmaz futbol bu iyi olan dahima kazanmiyor...

Sahsen en zayifi gelsin bir sonraki turda yine ceyrek final heycani olsun ama zorlu rakip illah olacaksa en babasi ciksin Madrid, Barcelona, oyuncularimiz da baskisiz sahaya ciksinlar ve ellerinden ne geliyorsa oynasinlar.

abi dağlırız yahu yapma görmüyon mu adamları ya korkuyorum arkadaş :o

Geri
Üst Alt