ŞL 12/13 H Grubu 5.Maç | Galatasaray 1-0 M.United | Maç Sonucu | 20 Kasım

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 5.Maç | Galatasaray 1-0 M.United | Maç Sonucu | 20 Kasım

Aga tamam yendik, sevinmek güzel ve hakkımız, ayrıca normal, herşey yolunda, hayat süper ancak, Barcelona'yı yenen, Celtic'de değiliz.

Hani amacım laf atmak deil sadece olaya biraz gerçekçi bir pencereden yaklaşmak.Eminim biraz ayaklarımızı yere değdirebilsek daha başarılı bir takım olacağız.

Yani Braga ile berabere kalsak.Cluj, İngiltere'de bu Manchester'ı yense (ki yenebilir) herşey yalan oluyor.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 5.Maç | Galatasaray 1-0 M.United | Maç Sonucu | 20 Kasım

yav senin moralin bozuk biliyoruz da birak millet sevinsin iste

Yapma be, niye üzüleyim tabi ki sevindim. Ama beni anlamak istesen anlarsın, o yüzden tartışmaya girmiyorum, tebrik ediyorum kendisini, bizi sevindirdi mutlu etti ama benim eleştirdiğim noktalar farklı.

Yedek medek tarih manuyu yendiğimizi yazar gerisi hikaye , boş beleş bi galibiyette değil ayrıca üst tur için büyük avantaj yakaladık

neresi yedek anasını satıyım... anderson,powell ,welbeck ve chikarito manyak topçular yav.chikarito maç boyunca semih karşısında etkisiz kaldı.:D

Abi galibiz mutluyuz da sanki adamlar çok taktılar bu maçı gibi davranmayalım. Düşün bizim Aydın, Ufuk falan maça çıkıyor, yeniliyoruz çünkü garantilemişiz. Sonra aslanı yerin dibine sokmuşlar. Gülmez miyiz?

İyi o zaman hadi hep beraber oturup ağlayalım ne dersin...Bırakta herkes dileğince keyfini yaşasın bu maçın...

Ayrıca verdiğin örnek doğru değil... sence onların bu kadrosu Aydın -Ufuk ayarındamı...

Neyse sileyim bari... anladığım kadarıyla bu galibiyet rahatsız setmiş seni... hele sevinmem iyice üzmüş...

yanlısın var renktas 2005 te lıverpool u yenmiştik necati ve okan gol atmıstı olımpıyat stadında

KENDİ EVİMİZDE diyerek özellikle büyük yazdım , oly-liverpool bunları yendik ama nerde olimpiyatta yendik adını dahi anmak istemem o stadın

O Gol sadece United'e girmedi anlasilan :asd:

grupdan cikana , kac para veriliyor ?

neresi yedek anasını satıyım... anderson,powell ,welbeck ve chikarito manyak topçular yav.chikarito maç boyunca semih karşısında etkisiz kaldı.:D

Öyle deme manunun u15 takımı bu

Fenerli kafası mode on :o

Oturdum sakin kafayla bir daha izliyorum maçı.

Zevke baak :D

İyi o zaman hadi hep beraber oturup ağlayalım ne dersin...Bırakta herkes dileğince keyfini yaşasın bu maçın...

Ayrıca verdiğin örnek doğru değil... sence onların bu kadrosu Aydın -Ufuk ayarındamı...

Neyse sileyim bari... anladığım kadarıyla bu galibiyet rahatsız setmiş seni... hele sevinmem iyice üzmüş...

Anlamıyorum neden böyle dediğini. Niye üzüleyim? Sevinelim tabi sadece şeytanı diz çöktürme mevzuunu garipsedim. Ama geleneksel kuş ilan etme festivali başlamış. Ben sadece güzel bir üslupla bir şey ifade etmeye çalıştım ama aldığım cevap şaşırtıcı oldu.

şimdi tur atlarsak barçayla mı eşleşicez? ntv spor'da öyle bir konuşma geçti de

[yonetici]Yasak[/yonetici]

tur atlarsak barçayla eşleşeceğ,iz diye bir durum yok kura çekilecek

Neresi iyi ya... Bizim Aydın, Ufuk ayarında topçular hepsi işte... Sergen sende yani... Amma abarttın bu galibiyeti... :trollface:

Geri
Üst Alt