ŞL 12/13 H Grubu 5.Maç | Galatasaray 1-0 M.United | Maç Sonucu | 20 Kasım

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 5.Maç | Galatasaray 1-0 M.United | Maç Sonucu | 20 Kasım

mac özeti varmi bir yerde...?

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 5.Maç | Galatasaray 1-0 M.United | Maç Sonucu | 20 Kasım

En yakınındaki fenerliyi bul :D onlarda bu akşam ManU, geçen hafta Cluj, gelecek haftada Bragalı olacaklar.

Dun Man Utd i tutanlar bugun kiviriyor renktas... Seviniyor numarasi yapiyorlar, neymis efendim... Ulke puaniymis... Vay ezikler vayyyyyy:lol:

Fark yeriz diyenler vardi, bi zahmet ozur dilesinler. Hic de totem motem yapiyordum ayaklarina girmesinler.

ucyildizli_arma2.jpeg

Yanlız tırsmıyorda değilim. Geçen sene trabzonun başına gelen bizede gelmesin ?

Son maçlarta trabzon lille deplasmanında berabera kalmış.

Cska deplesmanda interi yenerek 2. olmuştu.

Gerçi trabzonda interi yenmişti deplasmanda ama olsun.

Allah korusun bizede böyle bir senaryo olursa kahrolurum

Fark yeriz diyenler vardi, bi zahmet ozur dilesinler. Hic de totem motem yapiyordum ayaklarina girmesinler.

ucyildizli_arma2.jpeg

Karabukten sonra ben beklentiye girmedim degil (as kadro bekliyordum ama)

Gabiz olduk ama olsun ,adios yazmistim ,ozur dileriz :)

Elazığ macı cok zor geçicek.Yensek bile nedense eskisi gibi değiliz sanki.

Bu Manu'nun yedekleri daha bundan 3 hafta önce Chelsea'ye kök söktürdü unutmayalım.

Nihayet emeklerinin karşılığını aldılar. Tebrik ediyoruz emeği geçenleri. Amrabat, Melo ve Riera çok iyilerdi. Amrabat oynadıkça açıldı, oyundan alınması bana göre doğru değildi. Umarım tüm maçları aynı ciddiyetle oynarlar. Hamit'in şutunun girseydi balın üzerine kaymak olacaktı.

Tekrar tebrikler.:005:

Allah hepsinden razı olsun yabanclarımız oynadımı kazanıyoruz Muslera Riera,Melo,Amrabat,Dany,Eboue çok iyi oynadılar Elmander sakatlıktan geldiği için etkili olamadı bu galibiyet içimizdeki ingilizlere hediye olsun :happynew:

Cluj maçına da yedeklerle çıkacaklar. Bragayı yenmek gerekiyor.

Despite Galatasaray now relying on United to defeat CFR Cluj at Old *Trafford in two weeks in order to aid their hopes of qualification for the knockout stages, Ferguson insisted he would again rest key players for a game which falls just four days before a Premier League trip to Manchester City.

“We will play a similar team against Cluj, that goes without saying,” *Ferguson said. “We have an opportunity to use our squad and there is no reason why I shouldn’t.

“The first thing to say is that the players handled the atmosphere. Their temperament was good and parts of their game were good.

Manchester United succumb to Turkish wall of sound with 1-0 Champions League defeat in Istanbul - Telegraph

Geri
Üst Alt