ŞL 12/13 H Grubu 5.Maç | Galatasaray 1-0 M.United | Maç Sonucu | 20 Kasım

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 5.Maç | Galatasaray 1-0 M.United | Maç Sonucu | 20 Kasım

ben de yeniden çekilecek diye biliyorum da bunlar böyle konuşunca kafam karıştı. teşekkürler :D

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 5.Maç | Galatasaray 1-0 M.United | Maç Sonucu | 20 Kasım

Koreografiyi 360 derece görmek isteyenler :)

360 Panorama

Maçtan önce 8 yeriz 5 yeriz diyen arkadaşlar özür dileyecekmi ,merak ediyorum... Bu takım hakkında bir daha salak salak yorum yapana küfürü basacam isterlerse ömür boyu men versinler...

şimdi tur atlarsak barçayla mı eşleşicez? ntv spor'da öyle bir konuşma geçti de

Grup 1. leri ve grup 2. leri ayrı torbalarda birbirleri ile eşleşiyorlar eğer turu geçersek kurada artık bahtımıza kim gelirse 1. lerden yani barçada gelebilir o ihtimal mevcut .

yalnız welbeck :ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Ya bu Star'a acayip kıl oldum ben bu akşam bi hastag falan yapsak biraz destekle rahat TT yaparız... Tepki koymak lazım bir şekilde..

Anlamıyorum neden böyle dediğini. Niye üzüleyim? Sevinelim tabi sadece şeytanı diz çöktürme mevzuunu garipsedim. Ama geleneksel kuş ilan etme festivali başlamış. Ben sadece güzel bir üslupla bir şey ifade etmeye çalıştım ama aldığım cevap şaşırtıcı oldu.

Neden ha bire aynı şeyi söylüyorsun... Bizim yendiğimiz takımın adı yedekleriyle çıkınca değişiyormu...Bize puan mı vermiyorlar...

Yada UEFA "yok arkadaş , manu yedekleriyle çıkmış o zaman sayılmaz" mı diyor...Yenmişsek sevinirim... En azından beraberliğe sevinmiyorum; yendiğimiz için seviniyorum...

Sevineceğimde... Ne sen ne de başkası buna enegl olamaz...

Şeytana diz çöktürme olayı na neden takıldın... Man.Utd. 'ın alameti farikası budur, Galatasaray'ında aslan...

Ne yapaydım; kahvede okey oynarkenmi mizansen koyaydım...

Ayrıca senin mantığına göre şöyle yazacak UEFA kayıtları ;

daw.png

2 tur maçlari devre arsindan sonra oynaniyor yanilmiyorsam 2 takviyeyle ummadiğimiz yerlere gidebiliriz ben inaniyorum ...

Tebrikler aslanlar. Mancesterlı arkadaşım yok ki dalga geçeyim la. :trollface:

[video=youtube;iM4ebTgfVdM]https://www.youtube.com/watch?v=iM4ebTgfVdM[/video]

04:46 Muslera Açıklamaları

06:40 Riera Açıklamaları

08:28 Burak Yılmaz Açıklamaları

480154_166699246809175_1127883904_n.jpg

Neden ha bire aynı şeyi söylüyorsun... Bizim yendiğimiz takımın adı yedekleriyle çıkınca değişiyormu...Bize puan mı vermiyorlar...

Yada UEFA "yok arkadaş , manu yedekleriyle çıkmış o zaman sayılmaz" mı diyor...Yenmişsek sevinirim... En azından beraberliğe sevinmiyorum; yendiğimiz için seviniyorum...

Sevineceğimde... Ne sen ne de başkası buna enegl olamaz...

Şeytana diz çöktürme olayı na neden takıldın... Man.Utd. 'ın alameti farikası budur, Galatasaray'ında aslan...

Ne yapaydım; kahvede okey oynarkenmi mizansen koyaydım...

Ayrıca senin mantığına göre şöyle yazacak UEFA kayıtları ;

daw.png

Anlaşıldı, yine anlatamadım. Teşekkürler abi, hayırlı akşamlar.

Kazansak mutluluktan kaybetsek sıkıntıdan uyuyamıyorum. Her yanımı Galatasaray kaplamış onu anladım :))

En yakınındaki fenerliyi bul :D onlarda bu akşam ManU, geçen hafta Cluj, gelecek haftada Bragalı olacaklar.

Bu fenerliler her şey olabiliyorlar ama bi tek adam olamıyorlar. :trollface:

Maçta beni en çok sevindiren olaylardan biri de Melo'yu geri kazanıyo gibi olmamız :b5:

Alex ferguson şike yapmış aga bu fenerlilerde nasıl bi kafa var lan anlayan beri gelsin :D

Geri
Üst Alt