ŞL 12/13 H Grubu 6. Maç | Braga 1-2 Galatasaray | Maç Sonucu | 5 Aralık

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 6.Maç | Braga - Galatasaray | 21.45 | 5 Aralık

Saldır Galatasaray :ayatollah:

Tam 4-5-1'lik maç. Braga kontra atak takımı. Cümbür cemaat hücum yaparsak gol yeriz. Ama orta saha hakimiyeti bizde olursa illa gol veya goller buluruz...

Bence cift forvetli sistemin faydasini bu sene hic görmedik. Bosuna o kadar puan kaybettik ki, bu sisteme gicik olmaya basladim.

Baski yapmak icin illa 2 forvete ihtiyac yok. Zaten CL´de turu gectikten sonra cift forvet oynayamazsin. Parcalarlar adami. Simdiden alisalim

Tek forvet Burak.. kalabalık ve yaratıcı bir ortasaha .. oluşturulmalı.

ŞL 12/13 H Grubu 6.Maç | Braga - Galatasaray | 21.45 | 5 Aralık

Tek forvet Burak.. kalabalık ve yaratıcı bir ortasaha .. oluşturulmalı.

Bir suredir neredeyse tum forum bu konuda hemfikir gibi.

Ortasaha melo-selcuk-hamit.

Bir tarafta engin diger tarafta amrabat.

Ileride burak.

Devre arasinda da soyle esasli bir kanat-forvet bir oyuncu alsak iyi takim aslinda.

Braga nin kaybedece birseyi yokdur. Defans oynamazlar. Hele kendi sahalarinda, ofans oynarlar.

________________|Muslera|________________

_Eboue_______Semih_____Danny_______Riera_

_________________Melo_________________

__________Hamit________Selcuk__________

_Aydin_________________________Amrabat_

_________________Burak_________________

-> Melo, Hamit, Selcuk -> hepside Box2Box Orta saha oyunculari. Tam3lü orta saha kurgusu.

Tek problem, bu 3lü beraberce pek hizli ve cevik degil. Bunda da 433'de 2 Kanat oyuncularin hizli olarak halledersin.

-> Amrabat (Banko oynamali, Gol yollarinda fayda verin bi Oyuncu)

-> Aydin da formda, dikine gidiyor , akili paslar atiyor, ve cok hizli bi oyuncu.

-> Burak, tek forvet mevkinde sadece ofansi düsünürek, iyi bi performans sergileceni inanyiorum.

Engin+Emre+Yekta
ise Jokerlerimiz. Onu orta saha da Hamit, veya Selcukun yerine oynatabilirz, daha ofanisv ve dinamik bi kurgu olusdurmak icin, veya Kanat'da oynatabilirz, Oyun Kontrolu daha ön Planda tutmak icin.

4231 den ziyada 433 oynamiz lazim. 3lü orta saha. Öylece Oyunculardan daha cok verim alacagiz.

Katılıyorum Aydın'a neden şans verilmiyor anlamış değilim. Engin yerine Aydın ve Amrabat, Hamit-Melo-Selçuk 3 lüsü ilerdede Burak.

Nasıl oluyor bir görürüz

Katılıyorum Aydın'a neden şans verilmiyor anlamış değilim. Engin yerine Aydın ve Amrabat, Hamit-Melo-Selçuk 3 lüsü ilerdede Burak.

Nasıl oluyor bir görürüz

aydın oynarsa güzel olur

Bu maç tam Aydın'ın maçı.

Arka direkte son anda dokunamuyacağını bile bile hala Aydın.ama malesef bende Aydın'ıilk 11'de görmek istiyorum.(bknz:stockholm sendromu)

Oysa ki geçen sene arenada ki fener ve süper kupa finalinde boş kaleye atmaması, kadıköyde ki finalde önü bomboş olmasına rağmen topu adam gibi süremeyip kaptı..... hadi lan sayarken yine sinirlendim ne aydını....Mertan'ı koy daha iyi

Arka direkte son anda dokunamuyacağını bile bile hala Aydın.ama malesef bende Aydın'ıilk 11'de görmek istiyorum.(bknz:stockholm sendromu)

Oysa ki geçen sene arenada ki fener ve süper kupa finalinde boş kaleye atmaması, kadıköyde ki finalde önü bomboş olmasına rağmen topu adam gibi süremeyip kaptı..... hadi lan sayarken yine sinirlendim ne aydını....Mertan'ı koy daha iyi

renkdas bu piskoloji ile fazla yasamazsin :D

hayata biraz olumlu bak

kazanacağımız bu maç geçen seneki gençlerbirliği maçıyla başlayan sürece benzeyecek.

Goyalim gelelim yau:D

ieotfr.jpg

iddaa oranları handikap 2 diyor

Geri
Üst Alt