ŞL 12/13 H Grubu 6. Maç | Braga 1-2 Galatasaray | Maç Sonucu | 5 Aralık

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 6.Maç | Braga 1-0 Galatasaray | D.A. | 5 Aralık

neymiş bu Fatih Terim ya.Ne sallıyorsunuz adama.anlık kızgınlıklarla kimseyi istifaya davet etmemeli.

2.yarı görücez Fatih Terim ne katkı sağlıcak..

bu oyunla biz kimseyi yenemeyiz Sivas fener Trabzon maclarını düşünmek bile istemiyorum...

Az TV sağolsun, rahat rahat izliyorum maçı :tiphat:

Ama bir de izlediğimiz oyuna bak.

Cl de gruptan cıkmayı haketmiyoruz. Yukarda Allah var braga bizden 10 kat iyi takım. Zerre kadar futbol oynadığımız yok bunu manu macında da soylemiştik ama takımı cok begenenler vardı. Takımda aslında bir değişiklik yok karşımızdaki takım futbolu bilerek oynuyor isteyerek oynuyor bizde apışıp kalıyoruz olay budur.

Ya hadi hücum yapamıyosun onu anladık yavaş oyuncularımız var ulan bari defansı düzgün yapın bu sezon oda yok gol yemediğimiz maç hatırlamıyorum Elazığ maçı haricinde.

Re: ŞL 12/13 H Grubu 6.Maç | Braga 1-0 Galatasaray | D.A. | 5 Aralık

Ya sonumuz az çok belli oldu bence .

Umarım bu gruptan çıkma gibi bir hataya dusmeyiz.. bizi mahvederler. Leş otesiyiz

zamanla bişeyler düzelir,futbolcular form olarak düzelir en azından.ama fatih hocanın inadı inat.takımı dipsiz uçurumlara sürüklüyo.

Tam ilerde çoğalmışken hep defansa dönmek zorunda mıyız?

Benim adim Hamit Altintop Fatih Terimi boyle sirtindan vururum,benim adim Felipe Melo turk toplumunu boyle kandiririm,benim adim Amrabat Fatih Terimle boyle dalga gecerim iste TERIM sezon basinda guvendigi 3 oyuncu iste FATIH TERIMbu oyuncularda sana boyle darbe vururlar YAZIKLAR OLSUN RUHSUZ,ISTEKSIZ,ONURSUZ boyle takim ola bilirmi hicmi taraftari sevmiyor bu oyuncular TUFFF suratiniza vallah.

Selçuğun formsuzluğu bu Melo denen adamın hiçbişey oynamamsından..adam sadece 2 stoperimizin arasına girmekten yana ve geriye pas vermekten başka oynadığı bişey yok.dayanılmaz bir adam oldu iyice

Bütün maçları izledim ve alakası yok bence. Selçuk ruhsuz oynuyor ve sıkışınca Dany'ye dönüyor. Bir de topu aldığında rakip yüklendiği an kendini bırakıyor yere. Takımda herkes kötü zaten. Kaç maçtır söylüyoruz ama kadro aynı, oyun yapımız aynı. OLmuyorsa bu inat niye ?

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 6.Maç | Braga 1-0 Galatasaray | 1.Y | 5 Aralık

8 oyuncu degistirme hakkin olsa 11 kisiyi kenara almak lazim bu kadar isteksiz bilincsiz ve arzusuz oynadigimizi ilk defa izliyorum.

-------------------------------------

Burda form grafigi veya sansiz diye oyuncu diye birsey yok. Bu takimin kimyasi bozuk. Takim icinde oyuncular arasinda ciddi problemler oldugunu düsünüyorum. Baska anlam vermek mümkün degil.

Hepsi emre'nin sucu. Sirf o oynadi diye takim yenilsin istiyoruz..fatih terim istifa!11!

Amrabat leş bir oyuncu ama Emre Çolak'a göre 3 gömlek daha iyi

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 6.Maç | Braga 1-0 Galatasaray | 1.Y | 5 Aralık

??

1 2 mac???

Butun sezon!

Old Trafford'da kaybettiğimiz Manu, içeride kaybettiğimiz Braga maçlarında bile iyi oynadığımızı düşünüyorum. Ligde son haftalarda iyi değiliz kabul ama Fatih hoca gidince ondan iyisi gelmeyecek...

Hiçbir şeyi adam gibi yapamıyoruz.Ne defansı,ne hücumu.Hele Emre'nin 360 derece etrafında dönmesi beni öldürüyor.

Takım çok kötü berbat gerçi de Emro Çolak sol en dip çizide top bekliyor. Allah yardımcımız olsun beyler. Dua edin ManU gol atsın. Bizde sıyıttıralım o arada.

Son zamanlarda bu kadar kötü oynadığımızı hatırlamıyorum. Yazık...

ben hatırlıyorum...geçen hafta ,ondan önceki hafta , ondan önceki hafta , ................, son 2 aydırresmen rezilleri oynuyoruz...şl biraz gazla oynadık o kadar...

akıllar sıvasta kesın yoksa bu futbolun ızahı olamazzz

takim mental olarak cok zayif...özgüven sifir...risk alamiyorlar...

acilen mücadele gücü yükseltilmeli..bunun icin engin ve yekta sart...

zayif kalan emre ve hamit out!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sanki futbolu FT oynuyor be herkez tutturmus FT FT FT ...

Bi bakin Burak bey topu 2 metre öne surup duruyor FT mi soyluyor ikimetre topu ac diye ?

Hamit bey geri pas reisi olmus .

Eboue yerden kalkmaz oldu

Selcuk calim yaparsam Qarizmam cizilir en iyisi pas yapim bosa gitsin

E.Colak kornerlerde hedef ön direk

Elmander ben nerdeyim ya bu stadi iki dag arasina nasil yapmislar agaaa

Danny ? :trollface:

Geri
Üst Alt