ŞL 12/13 H Grubu 6. Maç | Braga 1-2 Galatasaray | Maç Sonucu | 5 Aralık

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 6.Maç | Braga 1-0 Galatasaray | D.A. | 5 Aralık

Bugün elenirsek suçlu manu olur beyler boşverin artık boşuna kendinizi yıpratıyorsunuz. Vizyon yok sezon başından beri ona buna bağırıp bir şey olmayacak.

ilk yarıyı izledim ve cafeden eve geldim o kadar boş ve gereksiz oynuyoruz

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 6.Maç | Braga 1-0 Galatasaray | 1.Y | 5 Aralık

ben maçı şu an izlemiyorum. şu anda kötüyse kötü derim ama senin futbol bilgine güvenmedigim için ya kendim izlicem ya da futbolu bilen birini bagla bana:ayatollah:

yorumlara göre kötü oynuyor. ben hamite hayran degilim. ligin başındada begenmemiştim. ama son 1 ay begendim. ama senin gibi takıntlarım yok. serveti savunuyordun buralarda. sonra gördük.

Hamit falan değil olay, o da berbat da takımda kılını kıpırdatan adam yok. Maç kimsenin umrunda değil. Gezmeye gelmişler gibi bir hava var, bizim izlerkenki heyecanımızın yüzde biri yok takımda. Karşımda olsalar gördüğüme iki tane çakarım açıkçası.

10 maçtır s*çıyoruz tabiri caizse ve Fatih hoca hala aynı oyuncularda ısrarlı. Hocam sen daha iyi bilirsin ama Aydın,Yekta niye hakkı yenir bunların ?

Elmander>Umut veya Amrabat, Hamit>Aydın, Melo> Yekta şeklinde olur inşallah değişiklikler

bugün elenirsek F.Terim istifa etsin hiç beklemesin

ya arkadasim nasil bir konusma bu böyle??? takim ölülerle doluyken adam farkla sampiyon yapti takimi(süper final sayilmiyor benim gözümde).. adama ilk sampiyonlar ligi sezonunda eleniyor diye istifa et dersen,senin futbol anlayisini sorgularim ve fenerlilerden hic farkin yoktur gözümde.. o hiyarlar da zicoyu öyle gönderdiler iste

bana sag ve sol acıgını soyle sana çapını söylıyım

Ben bu isin futbolu astigini takim icinde oyuncularin arasinda problemler var diyorum yoksa rakip senden 10 kat iyi olsa bile mücadele edersin. Geri kosmiyanlarin sayisi. Hamit bey Eboue'ye pas vermemesi. Elmander topu almaya gelmemesi...

Selcuk israrla son pasi o gol pasini aramasi o da olmayinca ya kaptiriyor yada geri pasi... yok kim ne derse desin bu takimda oyuncularin arasinda ciddi problemlerden baska birsey olamaz!

Başlık da açmıştım ama bence birşeyin(herhangi birşeyin, spordan siyasete) moderni filan olmaz. Herkes öyle yapıyor diye onu yapıyor olmak başarı getirmez. Şu bizim duran toplarda alan savunmamız. Sene başından beri aynı halt. Yahu yapamıyoruz işte ne die ısrar ediyorsun hoca ne diye?

Duran topta alan savunmasi yapmak basli basina bir komedi, hani oyuncularimiz birer pique birer puyol veya terry falan olsa anlarim, ki o zaman bile adam adama savunurum. Ama nounkeu gibi bir el bombasiyla riera gibi defansi zayif bir oyuncuyla alan savunmasi yapmak abesle istigal

hamit iyi para alıyorsun ama karşılık olarak anca zarar başka olayın yok

nando

eboue-dany-semih-riera

melo

aydin-hamit-selcuk-amrabat

burak

cok mu zordu bu tarz cikmak

maçdan önce yatıp uyuyodum. ben maç için kalktım ama bu sefer takım uyuyodu:o

Melo İhanete devam ediyor.Bakalım daha ne kadar Baş üstünde tutacaz adamı

aydin ve amrabat ikiside giriyorsa elmander cikmali

elmander-buak-aydin ve amrabat cook abartili, riskli olur.

bu takımdan bir cacık olmaz arkadaş.adam akıllı takviyeler lazım devre arasında.selçuk ve elmander yokları oynuyor resmen 9 kişi oynuyoruz.sistemden midir yoksa oyuncalarda mı var bir formsuzluk anlayamadım ki.selçuk defansın arasına gömülüyor melo'dan dolayı ileri çıkamıyor diyoruz da ayağına geldiğinde tek yaptığı şey ileri bile dönmeden en yakınındaki adama pas vermek.emre'ye laf ediyoruz o kadar ama takımda kimse topu alıp birşeyler yapmayınca cesaret edemeyince çocuk alıp birşeyler yapmayaca çalışıyor.bence emre ve amrabatı birlikte kullanmalıyız elmander yerine amrabat girmeli ikinci yarı hamit ve selçuk orta sahasıyla oynayıp sağ kanatta aydına yer vermeliyiz.yani işin özü değişik oyuncular ve değşik dizilişler denemeliyiz bu nedir arkadaş her maç ezil ezil ezil yeter artık

BU TAKIM FATIH TERIMIN TAKIMI OLAMAZ bun ya kaybederken bile galatasaraylarin gurur duyacagi bir takim yaratacagi vallah gulecegim yoktu Terim sen git acemileri kandir su an oynadigin futboldan ben galatasarayli olarak utaniyorum,sen yerin dibine gir daha iyi

Fatih Terim'in burada yaptıklarını eleştirebiliriz ama takımdan istifasını istemekte pek akıllıca bir iş değil.Hatası varsa eleştirirsin ama takımdan gitmesi apayrı bir olay.

Aydin

Umut

Amrabat girsin

Selçuğun formsuzluğu bu Melo denen adamın hiçbişey oynamamsından..adam sadece 2 stoperimizin arasına girmekten yana ve geriye pas vermekten başka oynadığı bişey yok.dayanılmaz bir adam oldu iyice

Ya şu işinde bokunu bir çıkarmayın bir günah keçisi seçmişsiniz gidiyor. Selçuk kötü oynuyormuş melo yüzündenmiş. Ayağına aldığı topu yan ve geri vermekten bşka birşey yapmıyor bu sene. Ayağında ki topuda melo mu alıyor. Melo olmasa ileri hiç çıkamayacağız görün bunu. Hamit ya adam çalımlamaya çalışıyor yageri pas. selçuk 2 saniye bile tutmuyor topu ayağında ya yana ya geriye, emre desen 360 derece etrafında dönene kadar rakip yerleşiyor. Hızlı takımlara karşı bu takım bu oyuncular ile bi bok yapamaz. Suçluda melo olur. Dany hata yaptıkça melo geriye geliyor farkedersen onun açıklarını kapatmak için uğraşıyor. Şu adama bok atmayı bırakın. Gol yedirdi evet ama öyle arada olur ama elmanderin topu içeriye rakip oyuncu gibi göndermesine ne demeli.

Şu futbolu basit oynamayı bilmiyoruz.

Geri
Üst Alt